Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zár, zárszerkezetek képes leírás - Lakásfelújítás, családi ház felújítás.tlap.hu
részletek »

Zár, zárszerkezetek - Lakásfelújítás, családi ház felújítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lakasfelujitas.tlap.hu » Zár, zárszerkezetek
Keresés
Találatok száma - 11 db
Ajtókilincs - webáruház

Ajtókilincs - webáruház

Az ajtó legfontosabb kiegészítője a kilincs, ami megfelelő használat mellett sokáig ellátja funkcióját. Beltéri ajtókilincs kiválasztása esetén az ajtókilincs funkciója, az ajtókilincs formája, az ajtókilincs színe, az ajtókilincs alapanyaga, az ajtókilincs felhasználási területe, az ajtókilincs technikai tulajdonsága és az ár kerül előtérbe. Beltéri ajtókilincs és kiegészítők széles választéka klasszikus ajtókilincs, modern ajtókilincs, rusztikus ajtókilincs és design stílusban készült ajtókilincs az akkufa webáruházban, házhoz szállítással.

Fúrásvédő, zárvédő pajzsok beszerelése

Fúrásvédő, zárvédő pajzsok beszerelése

Beragadt? Beletörte? Vagy csak egyszerűen nem nyílik? Legyen bármi gond a zárral, mi megoldjuk. Zárszerelés ha meghibásodna ha újat szeretne, zárnyitás ha beragadna vagy elvesztette volna a kulcsát, zárcsere ha károsodna szelvény vagy esetleges betörés utáni csere azonnal. Hívjon minket bizalommal Újpest és Zugló környékén akár 5-10 perces kiszállási idővel. Természetesen egész Budapesten díjmentes kiszállás, sürgősség esetén éjjel is hívható. Hívjon zárszerviz specialista szakértőinket bizalommal.

zárcsere

zárcsere

Zárcserével foglalkozó mestereink kicserélik önnek a meghibásodott zárat, zárbetétet gyorsan és reális áron a fővárosban és környékén. Nem csak zárcsere problémával keresheti mestereinket, de zárfelszerelés, zár kinyitás, zár megjavítása esetén is valamint hevederzár felszerelése, biztonsági ajtózárak és pajzsok felszerelése esetén is állunk szolgálatában. Minden nap 24 órás gyors probléma megoldását biztosítjuk önnek akár lakásajtóról akár irodaajtóról legyen is szó. Nincs leállunk még hétvégén és ünnepnapokon sem. Megyünk éjjel és nappal akkor amikor önnek szüksége van szerelő mesterre. Weboldalunk keresztül eltud minket érni illetve olvashat arról, hogy milyen sok problémára tud nálunk azonnali megoldást kérni!

Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin hírek
Klímaszerelő Budapesten
Klímaszerelő Budapesten Közelednek a meleg nyári napok, jön a kánikula Budapesten is. A budapesti lakások egyre nagyobb arányban rendelkeznek valamilyen klímaberendezéssel, de sajnos sok lakások többségében még mindig elviselhetetlenek a nyári napok. A legújabb társasházak építésénél is ritka, hogy az építtető gondoskodik a lakások hűtéséről. Hiába a hatékony külső hőszigetelés, a...
Lakberendezési trendek 2016-ban
Lakberendezési trendek 2016-ban Izgalmasat, újat kitalálni már-már kötelező a divat világában. Bőséges és...
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról?
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról? Azt, hogy a gázvezetékek, gázkészülékek üzemeltetése bizonyos veszélyeket...
Vezeték nélküli riasztó rendszer centrum

Vezeték nélküli riasztó rendszer centrum

Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy az emberek imádják kényelmesebbé, élvezhetőbbé tenni az otthonukat. Igényes felszerelések, bútorok és elektronikai cikkek válnak az otthon elemévé. Ezeket az értékeket féltve őrzik, mert tudják, hogy értékek egy részének gond nélkül lába kelhet. Ennek ellenére kevesen tudják, hogy a biztosítók statisztikai adatai alapján sokkal kevésbé van kitéve a betörés veszélyének az a lakás vagy ház, ahol elektronikus biztonságtechnika működik. Az otthon tartott készpénz és műszaki cikk nagyobb biztonságban van, mivel akad jócskán olyan lakás, ahol nyoma sincs a védelemnek. Biztonságosabb otthon teremtésében segít az Alarm Direct.

Lakat, zárlati megoldások

Lakat, zárlati megoldások

Lakat és az ebből készíthető zárrendszer értékesítésével is foglalkozik főképp webáruházunk. Kengyelvédett, acél és illegális kulcsmásolás ellen védett lakat kínálatunkból minden kedves Vásárlónk egyszerűen kiválaszthatja a számára megfelelő lakat típust, a felhasználási területtől ismeretében. A legnevesebb lakat gyártók biztonsági lakat termékeit ajánljuk, ezek az Abus, a Mul-T-Lock, a Master Lock és a Mauer, mely nevek önmagukban is garanciát jelentenek a biztonság terén. Mindenképpen megemlítenénk kínálatunkban a Mul-T-Lock pajzs-lakatot, mely egy teljesen zárt rendszerű biztonsági lakat. Kizárólag a hozzá tartozó biztonsági kulccsal lehet hozzáférni, tehát a vágószerszámok ez esetben hatástalanok. Kínálatunkban továbbá elérhető az Abus konténerzár is, mely azért szerepel lakat kínálatunkban, mert a pajzson belül egy Abus biztonsági lakat garantálja a konténer biztonságát.

Zárcsere - Zarcsere.me

Zárcsere - Zarcsere.me

Védje meg otthonát az illetéktelen behatolóktól, szereltessen fel biztonsági rácsot! A biztonsági rácsokat be lehet kötni az épület elektronikus riasztórendszerébe, így a rács fúrása, fűrészelése, átvágása esetén az elektronikus riasztó bekapcsol, ezzel a módszerrel a betörési kísérletek által okozott károkat nagymértékben csökkentheti. Zárcsere szükséges abban az esetben is, ha ellopták vagy elvesztette kulcsát! Hívjon minket bizalommal, mert ránk éjjel-nappali számíthat! Zárcsere 1-2 órán belüli kiszállással!

Zárak, zárbetétek lakatok webáruháza

Zárak, zárbetétek lakatok webáruháza

A zár-lakat, ismertebb nevén a Zárbetét-Lakat Webáruház a legkülönfélébb biztonsági igényeket is képes kielégíteni választékából, hiszen biztonsági zárbetét és ablakzár ugyanúgy megtalálható kiínálatunkban mint biztonsági lakat és kerékpár zár. A webshopban megtalálható összes terméket díjtalanul kisállítjuk Önnek, ezzel is kímélve a pénztárcáját a lakásfelújítás idejére.

Ajtóunió - Zárszerelés

Ajtóunió - Zárszerelés

Zárszerelés Budapesten és egész Pest Megye területén az Ajtó Unió Kft-nál! Egész évben vállaljuk ajtók, nyílászárók, páncélszekrények, és egyéb műszaki termékek zárszerelését a nap 24 órájában hétfőtől vasárnapig. Ha szüksége van zárcserére, vagy betörés utáni helyreállításra, akkor kérjük válassza az Ajtó Únió Kft-t!

Garázskapu

Garázskapu

Személyre szabott garázskapu és kapunyitó megoldások. Az otthona fantasztikus! A garázs- és utcakapura is büszke? Garázskapu, kapunyitó és garázsnyitó megoldások már az egész ország területén! Professzionális Hörmann garázskapuk az ország legelkötelezettebb szakembereitől. Segítsük Önnek kiválasztani a megfelelő garázskaput, kapunyitót és utcakaput.

Hirdetés
Zárszerelés

Zárszerelés

Zárcsere és zárszerelés Budapesten. Ha már mással megtörtént a baj, vigyázzon, hogy Önhöz ne jusson be illetéktelen! Zárszerelési, illetve a zárcserélési folyamat során felkészült kollégáink tájékoztatják a zár állapotáról és javaslatot tesznek a megoldásra. Ha nem javítható a zár,korszerű, professzionális minőségű zárra cseréljük az elavultat. Ingyenes kiszállással, garanciákkal dolgozunk.

Zárnyitás

Zárnyitás

Zárnyitás Budapest kerületeiben és vonzáskörzetében. Több éves tapasztalatokkal rendelkező kollégáink mindenféle zárral felszerelt ajtókkal boldogulnak. Ha elveszett a kulcsa, kizárta magát, vagy tönkrement a zára, hívjon minket! Éjjel nappal, díjmentes kiszállással, garanciákkal dolgozunk. Kiváló minőségű alkatrészekkel, mindenre felkészült munkatársaink gyorsan a helyszínre érnek és akár biztonsági ajtót, zárait is kinyitják anélkül, hogy sérüléseket okoznának, ezzel felesleges kiadásokat okozva Önnek.

Tuti menü