Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szaklapok, cikkek képes leírás - Lakásfelújítás, családi ház felújítás.tlap.hu
részletek »

Szaklapok, cikkek - Lakásfelújítás, családi ház felújítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lakasfelujitas.tlap.hu » Szaklapok, cikkek
Keresés
Találatok száma - 14 db
Lakásfelújítás cikkek és kivitelezők

Lakásfelújítás cikkek és kivitelezők

Aki lakása felújítását tervezi, szívesen olvasgat a lakásfelújításról. Egy új webodalt ajánlanék a lakástulajdonosok figyelmébe. Az új oldalon folyamatosan frissülő cikkeket, lakásfelújítás ötleteket olvashatunk. A cikkeken kívül találunk különböző kivitelezői bemutatkozó írásokat és természetesen a weboldaluk elérhetőségét. Igyekszünk egy olyan katalógus oldalt létrehozni, ahol egy helyen megtalálhatóak a fontosabb, a lakásfelújításhoz kapcsolódó weboldalak kategorizált formában.

Felújítás utáni takarítás

Felújítás utáni takarítás

Takarító cégünk vállalja a felújítás utáni takarítás, irodatakarítás, családi ház takarítás és minden épület takarítását rendkívül alacsony áron, minőségi munkavégzéssel. Amennyiben ön is olyan takarító céget keres aki gyors, pontos, megbízható, árai alacsonyak akkor önnek csakis ránk van szüksége! Ne habozzon, ha takarítás akkor Bushido Security Kft. a megoldás önnek! Weboldalunkon keresztül igényelni tud takarítási kupont is amivel még olcsóbban tudja az otthonát kitakaríttatni. Látogasson el az oldalunkra és olvassa el tevékenységeinket majd válasszon a minőségi takarási csomagajánlatunkból igénye szerint!

Utólagos falszigetelés

Utólagos falszigetelés

Az Izometál Kft. fő működési profilja a nedvesedő falszerkezetek utólagos szárítása. Erre elsősorban saját szabadalmát, az úgynevezett Izometál technológiát alkalmazza. Az eljárás lényege a falba teljes szélességben egymást átfedő, korrózióálló fémlemezek besajtolásával új utólagos szigetelés létrehozása. Az eljárás az épület állékonyságát nem befolyásolja, tartószerkezeti gondokat nem okoz.Az Izometál technológia mellett vegyi eljárással is dolgozik a cég. Ekkor a falba valamilyen vegyi anyag kerül injektálásra, ami megszünteti a hajszálcsöveket. Az Izometál Kft. a főtevékenységéhez kapcsolódó kiegészítő tevékenységek kivitelezését is vállalja.

Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin hírek
Klímaszerelő Budapesten
Klímaszerelő Budapesten Közelednek a meleg nyári napok, jön a kánikula Budapesten is. A budapesti lakások egyre nagyobb arányban rendelkeznek valamilyen klímaberendezéssel, de sajnos sok lakások többségében még mindig elviselhetetlenek a nyári napok. A legújabb társasházak építésénél is ritka, hogy az építtető gondoskodik a lakások hűtéséről. Hiába a hatékony külső hőszigetelés, a...
Lakberendezési trendek 2016-ban
Lakberendezési trendek 2016-ban Izgalmasat, újat kitalálni már-már kötelező a divat világában. Bőséges és...
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról?
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról? Azt, hogy a gázvezetékek, gázkészülékek üzemeltetése bizonyos veszélyeket...
Lakásfelújítás cikkek

Lakásfelújítás cikkek

A lakásfelújításról szívesen olvasunk cikkeket, írásokat, ötleteket. Aki lakásfelújítás előtt áll, minden lehetőséget megragad az új információk gyűjtéséhez. Az oldalon folyamatosan frissülő cikkeket találhatsz a lakásfelújítás kivitelezésével kapcsolatosan. A cikkek többnyire a lakásfelújítással foglalkozó szakemberek ollából származik. Ha valamelyik cikk elnyeri tetszésedet, szeretnéd tudni melyik szakember publikálta, a cikk szövegében megtalálod az oldalára mutató linket. Így amelyik írás felkeltette a figyelmedet, egy kattintással már olvashatod is szakember weboldalát.

Ötletek, fotók lakásfelújításhoz

Ötletek, fotók lakásfelújításhoz

A lakásberendezés, lakásfelújítás, belsőépítészeti tervezés alkalmával sok-sok újságot és honlapot átnézünk, hogy minél több ötletet kereshessünk. Az ANRO Webáruház referencia galériájában a vásárlók által visszaküldött, igen jó minőségű képekből válogathatunk attól függően hogy mi érdekel leginkább. Az alábbiakra találhatunk kivitelezési megoldásokat: - fürdőszoba világítás - nappali világítás - hangulatfény - szpotvilágítás - ledes rejtett világítások - szőnyegek, Shaggy szőnyegek - függönyök és függönykarnisok - beltéri díszítőlécek - homlokzati díszítések Természetesen a képeken és a webáruházban található termékekkel kapcsolatban egyaránt várjuk érdeklődését: ANRO Épületdíszítés Kft

Megaprofil szendvicspanelek

Megaprofil szendvicspanelek

A megaprofil szendvicspanelekkel gyorsan és egyszerűen készülnek el a házak csarnokok. Az alapra épített acél vázhoz szelemenek segítségével percek alatt rögzíteni lehet a méretre gyártott szendvicspaneleket, cserepes lemezeket, így a hagyományos technológiához képest töredéke idő alatt épülhetnek fel az épületek

Lakásfelújítás Magazin

Lakásfelújítás Magazin

A lakásfelújítással kapcsolatos cikkek megjelenítésével igyekszünk kedveskedni a weboldalunk látogatóinak. Ha lakásfelújítást tervez, böngésszen az írások között. Ha valamit nem talál a Lakásfelújítás Magazinban, írjon nekünk. Kérdezzen bátran, és mi igyekszünk a legjobb tudásunk szerint válaszolni.

Lakásfelújítás gipszkartonnal

Lakásfelújítás gipszkartonnal

Gipszkartont szerelne otthon, de nem tudja hogyan fogjon hozzá? Nálunk minden leírást megtalál arról, hogy miként kezdje a gipszkartonozást! Gipszkarton álmennyezet készítése, leírások a gipszkarton profilokról, tájékoztató az árakról és a szerelési trükkökről tippekről. Olvassa el oldalunkat és tájékozott lesz a gipszkarton szerelés témájában.

Lakás tervezés, kialakítás, felújítás

Lakás tervezés, kialakítás, felújítás

Egy könyv a ház és lakás tervezés, építés, felújítás folyamatáról. Mindenki számára közérthetően. Az Építem a házam könyv megírásának célja az volt, hogy a családi ház építés, tervezés, felújítás előtt állók számára segítséget adjon ahhoz, hogy ki tudjanak igazodni az építészeti szakszavak, az építők, kivitelezők és egyáltalán az építkezés világában. Tippek, ötletek a családi ház építés, családi ház tervezés folyamatának gördülékennyé tételéhez. Családiház építésnél 100 évre kell előre gondolkodnia. Segítünk Önnek átlátni az építkezés folyamatát, a tervezésen, telekválasztáson, szakember kiválasztásán, költségvetés készítésén és a kivitelezésen keresztül.'

Hirdetés
Lakbermagazin

Lakbermagazin

A lakbermagazin a mindenkiben szunnyadó lakberendezőt, építészt, a téma iránt érdeklődőket, illetve a szakmát képviselő olvasókat szeretné ellátni kreatív inspirációval. Hírek, érdekességek, modern bútorok, lakberendezési ötletek, modern építészi megoldások a világ minden tájáról - erről szólnak az itt található cikkek sok-sok képpel.

Lakberinfo

Lakberinfo

Lakberinfó a lakberendezési portál. Cikkek, érdekességek, lakberendezés, desing, értesítés az új cikkekről. Fórum: -Lakberendezési tanácsadás, -Lakberendező képzés, -Feng shui, -Lakberendezési ötletek, - Készházak tanácsadás.

Otthon Magazin

Otthon Magazin

Otthon Magazin minden amitől a lakásból otthon lesz. Kedvenc otthon, középpontban az otthon, dekorálj, szakértők, blog. Kérdezzen bátran és szakértőink válaszolnak, legyen az felújítás, lakberendezés, dekoráció, jogi kérdések.

Lakásfelújítás Csináld Magad

Lakásfelújítás Csináld Magad

Lakásfelújításhoz, szükséges szakmunkák leírásai. Mit és hogyan lehet kivitelezni házilag, és mi az, amihez feltétlenül szakembert kell hívni. Minden lakásfelújításhoz kapcsolódó részfeladat pontozásra került, nehézségi fokok alapján.

Lakásfelújítás Magazin

Lakásfelújítás Magazin

A Lakásfelújítás Magazin lakásfelújítók magazinja. A magazinban sok hasznos információt, tippet, trükköt, tanácsot talál, amit érdemes megszívlelni lakásfelújítás előtt. Néhány főcím az oldalról: -alaprajz, -karbantartás, -hibák, -kültér, -beltér, -lakáskultúra, -közérzetünk, -pénz és jog.

Tuti menü