Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mit kezdjünk a nagy belmagassággal? Amikor az kerül szóba, hogy mi a biztos titka az otthonos hangulat megteremtésének a lakásban, mindannyian másra esküszünk. Vannak, akik a lakástextíliáka - Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin
részletek »

Otthonos hangulat 4 méteres belmagasság felett is

Lakásfelújítás Magazin! Milyen legyen az új otthonod? Mitől lesz a lakásodból otthon, ami egyedi, ami modern, ami Tiéd? Minden kérdésre megtalálod a választ itt, a Lakásfelújítás Magazin oldalon.
Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin
Oszd meg másokkal
Otthonos hangulat 4 méteres belmagasság felett is
Otthonos hangulat 4 méteres belmagasság felett is
Nagy belmagasságú lakás berendezése
Mit kezdjünk a nagy belmagassággal? Amikor az kerül szóba, hogy mi a biztos titka az otthonos hangulat megteremtésének a lakásban, mindannyian másra esküszünk. Vannak, akik a lakástextíliákat tartják a legfontosabbnak, mások a bútorokra, a növényekre, a kiegészítőkre helyezik a hangsúlyt. A belmagasság kérdése, valamint az általa jelentett lakberendezési probléma azonban csak akkor merül fel, ha nagy belmagasságú, általában régi, polgári lakások berendezéséről van szó. A szakemberek gyakran javasolják a galéria kialakítását, de ha erre esetleg nincs pénz, vagy igény, akkor is van mód arra, ho
Mit kezdjünk a nagy belmagassággal?

Amikor az kerül szóba, hogy mi a biztos titka az otthonos hangulat megteremtésének a lakásban, mindannyian másra esküszünk. Vannak, akik a lakástextíliákat tartják a legfontosabbnak, mások a bútorokra, a növényekre, a kiegészítőkre helyezik a hangsúlyt.
Hirdetés

A belmagasság kérdése, valamint az általa jelentett lakberendezési probléma azonban csak akkor merül fel, ha nagy belmagasságú, általában régi polgári lakások berendezéséről van szó. A szakemberek gyakran javasolják a galéria kialakítását, de ha erre esetleg nincs pénz, vagy igény, akkor is van mód arra, hogy otthonos hangulatot teremtsünk, akár négy méter fölötti belmagasság esetében is.

Egy hosszan lelógó mennyezeti világítás, a könnyed, légies anyagból készült bútorok eleganciát és ugyanakkor kellemes hangulatot is varázsolnak a helyiségbe. Célszerű a falakra vízszintesen egymás mellé helyezni a képeket, melyekből a nagyobb méretűek is kiválóan megállják helyüket.

Napjainkban nálunk is egyre népszerűbb a loft stílus, melynek elemei visszaköszönhetnek a nagy belmagassággal rendelkező polgári lakások belső tereinek kialakításakor is. A titok a nagy terek megfelelő kihasználtságában, a színek és a stílusok egyezőségében, és némi extravagancia becsempészésében rejlik.

Mire használhatjuk a galériát?

Egyre több otthonban kap helyet a megfelelő kialakítás esetén igazán mutatós galéria. A nagy belmagassággal rendelkező ingatlanok tulajdonosai körében népszerű megoldás többféle lehetőséget rejt magában a pihenéstől kezdve a tároláson át az otthoni munkahely megvalósításáig. Cikkünkben azokat a legkedveltebb választásokat igyekszünk sorra venni, amelyekre a galéria kifejezetten alkalmas.

  • A pihenősarok olvasáshoz, délutáni sziesztához a nyugalom szigeteként vár bennünket, ráadásul a téli hidegben kellemes meleg uralkodik a fönti szinten.

  • Megfelelő magasság és megvilágítás esetén akár az otthoni munkakörnyezetet is kialakíthatjuk a galérián, hiszen elegendő egy íróasztal, egy kényelmes irodai szék és néhány polc ahhoz, hogy minden a kezünk ügyében legyen a munkához.

  • Stílusos könyvtárak hangulatát varázsolhatjuk otthonunkba, ha egy keskeny galériát alakítunk ki könyvespolcainknak és kedvenc olvasmányainknak.

  • Tároló helyként is kihasználható a galériával nyert plusz hely. Stílusos polcokkal, fiókos szekrényekkel elrejthetőek az avatatlan szemek elől a ruhadarabok, ékszerek és kiegészítők.


4-5 méteres belmagasság esetében a galéria alatti rész is remekül hasznosítható!
Galéria Galéria
Modern galéri Modern galéri
Rejtett világítás Rejtett világítás
Lelógó mennyezeti lámpák Lelógó mennyezeti lámpák
Konyhabútor Konyhabútor
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - régipolgári,lakás,berendezés,belmagasság,galéria,arisztokrata
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2015-03-04 14:28:14
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü