Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ma már szinte valamennyi lakásfelújítással foglalkozó kivitelezőnek van oldala a Facebook-on is. Igaz ez a kőműves kivitelezőktől a víz, a villanyszerelőkön át a bútorkészítőkre, de még a - Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin
részletek »

Lakásfelújítók és a Facebook

Lakásfelújítás Magazin! Milyen legyen az új otthonod? Mitől lesz a lakásodból otthon, ami egyedi, ami modern, ami Tiéd? Minden kérdésre megtalálod a választ itt, a Lakásfelújítás Magazin oldalon.
Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin
Oszd meg másokkal
Lakásfelújítók és a Facebook
Lakásfelújítók és a Facebook
Ma már szinte valamennyi lakásfelújítással foglalkozó kivitelezőnek van oldala a Facebook-on is. Igaz ez a kőműves kivitelezőktől a víz, a villanyszerelőkön át a bútorkészítőkre, de még a lakberendezőkre is. A Facabook megítélése meglehetősen eléggé széles skálán mozog a társadalmunkban. Egy azonban biztos, ezeken az oldalakon is információk jelennek meg. Olyan információk, amelyek bizonyos csoportokat érdekelnek.
Miért jó az érdeklődőknek ellátogatni a lakásfelújítók Facebook oldalára?

Ezeken az oldalakon találhatunk olyan megosztások a lakásfelújításhoz kapcsolódó weboldalakról, amelyeket időbe telne megtalálni. Egy lakásfelújítás kivitelező Facebook oldalán biztosan találunk néhány nappali, konyha fürdőszoba képet, ötletet. Ki tudná jobban hol érdemes burkolólapokat, csempét vásárolni, mint az a kivitelező, aki naponta járja a kereskedéseket. A vízszerelő facebook oldalán biztosan találunk egy-két megosztást a csapok, szaniterek kereskedői weboldalairól. A villanyszerelő biztosan megosztja az információt az új kapcsolócsaládokról, lámpákról.
Hirdetés

Miért érdemes megjelenni egy vállalkozásnak a Facebook-on is?

A lakásfelújítás területén szolgáltató vállalkozásnak egy újabb lehetőség, hogy a szolgáltatásairól szóló felhívásokkal elérje a lehetséges megrendelőit. A Facebook oldalán közölhet olyan információkat, híreket, akciókat, amelyeket a weboldalára nem akar kitenni. Feltöltheti legfrissebb képeket, referencia képeket. Megoszthatja a látogatókkal azokat az interneten megjelent oldalakat, amelyeket fontosnak tart. A kedvelésekből, a megosztásokból láthatja, mi érdekli a legtöbb látogatók, milyen tartalomfejlesztést végezzen a weboldalán.

Abban talán egyetérthetünk, hogy a Facebook egy olyan lehetőség, amelyet kihasználhat az is, aki egyébként nem nagy Fb rajongó.
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - lakásfelújítás, facebook
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-02-22 08:39:35
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü