Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A lakásfelújításhoz az anyagi fedezeten és a megfelelő kivitelezőn kívül szükségünk lesz egy csomó tippre, ötletre, amelyekkel egyedivé és még otthonosabbá tehetjük lakásunkat. - Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin
részletek »

Lakásfelújítás ötletek

Lakásfelújítás Magazin! Milyen legyen az új otthonod? Mitől lesz a lakásodból otthon, ami egyedi, ami modern, ami Tiéd? Minden kérdésre megtalálod a választ itt, a Lakásfelújítás Magazin oldalon.
Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin
Oszd meg másokkal
Lakásfelújítás ötletek
Lakásfelújítás ötletek
Épített zuhany
A lakásfelújításhoz az anyagi fedezeten és a megfelelő kivitelezőn kívül szükségünk lesz egy csomó tippre, ötletre, amelyekkel egyedivé és még otthonosabbá tehetjük lakásunkat.
De, milyen lakásfelújítás ötletekre vagyunk kíváncsiak?

Nézzük talán helyiségenként.

A legtöbb fejtörést talán az új fürdőszoba okozza. A fürdőszoba felújításhoz keresünk a leggyakrabban ötleteket, tippeket. Milyen legyen a fürdő dizájn, kádat vagy zuhanykabint tervezzünk, hogyan helyezzük el a mosógépet. Ezek a kérdések foglalkoztatják a lakástulajdonosokat a leginkább a fürdőszobával kapcsolatosan.

A következő legkeresettebb lakásfelújítás ötlet a konyhával kapcsolatos. A konyhánál inkább a konyhabútorra keresünk ötleteket. A konyha berendezése, a tér legjobb kihasználása, a konyhai gépek elhelyezése foglakoztat bennünket. Szeretnénk minél komfortosabb, praktikusabb konyhabútort az otthonunkba.
Hirdetés

A konyha és a fürdőszoba esetében sok panellakás tulajdonos is érdekelt az ötletekben. Nagy figyelemre számíthatnak azok a weboldalak, amelyek panelkonyha és panelfürdőszoba ötleteket osztanak meg a látogatókkal.

A nappali és a hálószoba ötletek következnek a népszerűségi toplistán. A nappali esetében inkább a dizájnra keressük az ötleteket és inkább a lakberendezői oldalakon. Keresünk ötleteket a tapétára, a falak színére, a burkolatokra, a hangulatvilágításokra, látványkandallókra és így tovább.
A hálószobánál inkább a bútorokra koncentrálunk, a franciaágyakra, a tolóajtós szekrényekre, és az éjjeli szekrényekre.

A lakásfelújítás katalógusunk új Lakásfelújítás ötletek linkdobozzal bővült. Itt szeretnénk összegyűjteni a legjobb lakásfelújítás ötleteket közzétevő weboldalakat.
http://s1.tlap.hu/magazin/1608/mzn_cikk_kepek_18819/Tapéta megoldások
Tapéta megoldások
Tapéta a hálószobában
Fürdőszoba burkolatok
Mosdó
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - lakásfelújítás ötletek, panelfelújítás ötletek, fürdőszoba ötletek, konyha ötlet
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-12-04 07:30:29
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü