Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A mai gazdasági helyzetben az emberek anyagi helyzete még finoman fogalmazva is, úgyszólván nem rózsás. Viszont mindenki szeretne saját lakáshoz jutni, és azt igényeinek megfelelően kialakí - Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin
részletek »

Lakásfelújítás házilag, vagy szakemberrel

Lakásfelújítás Magazin! Milyen legyen az új otthonod? Mitől lesz a lakásodból otthon, ami egyedi, ami modern, ami Tiéd? Minden kérdésre megtalálod a választ itt, a Lakásfelújítás Magazin oldalon.
Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin
Oszd meg másokkal
Lakásfelújítás házilag, vagy szakemberrel
Lakásfelújítás házilag, vagy szakemberrel
Lakásfelújítás megfizethető áron
A mai gazdasági helyzetben az emberek anyagi helyzete még finoman fogalmazva is, úgyszólván nem rózsás. Viszont mindenki szeretne saját lakáshoz jutni, és azt igényeinek megfelelően kialakítani. Végre sikerült megvennie egy használt inatlant, ami persze felújításra szorul. Itt jön a kérdés.
Magam végezzem a lakásfelújítás nehéz fáradtságos munkáját, vagy keressek egy kivitelezőt?Természetesen, ha van némi szakmai tapasztalat, kézügyessége, rengeteg ideje és energiája, akkor belevághat egy lakásfelújítás kivitelezésébe. Baráti segítséggel megcsinálhatja a bontási munkákat, a törmelék elszállítását, a beltéri ajtók kibontását, ha cserélni szeretné őket. Falbontásnál viszont nem árt utánanézni a statikai elrendezésnek, nehogy olyan falat bontsunk ki, ami ilyen szempontból jelentőséggel bír.

Ha új falat szeretnénk húzni a gipszkartonozás jó megoldásnak tűnhet. Építő elemeivel könnyű dolgozni, és még a hibás munkánk is kijavítható. Elvégezhetjük a festés-mázolás munkáit is, ami szintén kézügyességet és valljuk be őszintén azért szakmai ismereteket is igényel. Ettől függetlenül utánajárással, az interneten tájékozódva sok mindent megtudhatunk.
Hirdetés

A burkolással ugyan ez a helyzet, de itt már óvatosabbnak kell lenni, mert ha csúnya munkát végzünk oda a drága pénzen vett csempénk és járólapunk. A laminált padló lerakása talán még a legkönnyebb ezen munkák közül.

Viszont kihagytuk a lakásfelújítás leglényegesebb elemeit. A vízszerelés, a villanyhálózat felújítása, a fűtés korszerűsítése, a nyílászárók cseréje,mint az ablakcsere és a bejárati ajtó beépítése, beltéri ajtó beállítása. A helyreállításhoz a kőműves munkák.

Mindezek bizony komoly szakmai ismereteket és tapasztalatot igényelnek. Ehhez feltétlen szakembert kell hívni, mert több kárt okozunk, mint amit spórolhatunk a lakásfelújítás összegén.
Ha minderre volt időnk, energiánk, és nem mellesleg türelmünk, akkor sikerült olcsón megúszni a lakásfelújítást.
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - Lakásfelújítás
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-03-05 18:10:29
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü