Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A tetőtérbeépítés egy ideje gyakori jelenség, és sok családiház küzd is a problémákkal miatta. Elég csak arra gondolnunk, amikor látjuk, hogy télen a lakások tetején foltokban nem marad meg - Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin
részletek »

Lakásfelújítás: a tetőtér

Lakásfelújítás Magazin! Milyen legyen az új otthonod? Mitől lesz a lakásodból otthon, ami egyedi, ami modern, ami Tiéd? Minden kérdésre megtalálod a választ itt, a Lakásfelújítás Magazin oldalon.
Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin
Oszd meg másokkal
Lakásfelújítás: a tetőtér
Lakásfelújítás: a tetőtér
A tetőtérbeépítés egy ideje gyakori jelenség, és sok családiház küzd is a problémákkal miatta. Elég csak arra gondolnunk, amikor látjuk, hogy télen a lakások tetején foltokban nem marad meg a hó, kirajzolódnak a hóban a szarufák, vagy épp egyáltalán nincs hó az épületen. Ez biztos jele annak, hogy a fűtésre szánt meleg levegő szinte azonnal kiszáll a tetőn, és a ferde mennyezeten keresztül. Ilyenkor érdemes a soron következő lakásfelújítási munkák közé beiktatni egy utólagos tetőszigetelést is.
Ezzel hosszú távon rengeteget spórolhatunk, hiszen nem kell folyamatosan maximális teljesítményen mennie a kazánnak ahhoz, hogy megfelelő hőmérséklet legyen otthonunkban. Ha az ember felkeres egy biztos szaktudással rendelkező iparost, akkor ő segít kiválasztani a legjobb megoldást. Hiszen itt is rengeteg aéternatíva létezik. Tehetünk hőszigetelőt a szaruzat alá, vagy éppen fölé. Kétségtelen, hogy mindennek ára van, és mindegyik megoldás más munkafolyamatokat igényel. Ha belülre teszünk plusz hőszigetelőt, akkor a belső munkák, (bontás, építés, festés) lesznek előtérben, míg ha kifele szeretnénk terjeszkedni, akkor ott meg kell bontani a ház cserepezését is.
Hirdetés

Az eresz cseréje

Az ereszrendszer egy méltatlanul keveset emlegetett dolog a lakásfelújítás témakörében. Az eresz tipikusan az a része a házunknak, amit különösebben észre sem veszünk, egészen addig, amíg gond nincs vele. Az egyik legnagyobb gond az eresszel az, ha olyan helyen is folyik belőle a víz, ahol nem kéne. Ilyenkor a probléma többrétű lehet. Lehet, hogy egyszerűen eltömődött, és egy szimpla duguláselhárítással orvosolható a probléma. De az is lehet, hogy kilyukadt valahol, netán több helyen, és ott engedi el a vizet. Probléma lehet még az is, hogy a kivitelezés során -általában takarékossági okokból ? alulméretezték a csatornát, és nem bírja elvezetni a tetőfelületen felgyülemlett vizet. Erre mondják, hogy a víz átbukik a csatorna peremén. Mindenképpen szakember segítségére kell igénybe vennünk, aki a rendelkezésre álló adatokból meg tudja mondani, hogy milyen méretű csatornákra lesz szükségünk. A gyártók sokféle ereszrendszert kínálnak, amelyekhez mindenféle kiegészítők kaphatóak már. Érdemes egy gyár termékeiből választanunk, hisz így biztosak lehetünk abban, hogy passzolni fognak az alkatrészek. A kivitelezőnél ragaszkodjunk olyanhoz, akinek az adott rendszerrel már volt gyakorlati tapasztalata.
LAKÁSFELÚJÍTÁS 06-20-372-8891
Családi házak, panellakások felújítását, átalakítását vállaljuk Budapesten és környékén. Kulcsra kész kivitelezés az Ön igényei szerint! Teljes ügyintézés és anyag beszerzés a legkedvezőbb árakon! Kérjen ingyenes árajánlatot, amit 3 munkanapon belül elkészítünk.
http://s1.tlap.hu/magazin/1608/mzn_cikk_kepek_14556/Lakásfelújítás mázolás
Lakásfelújítás mázolás
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - kőműves, burkoló, eresz, tetőtér
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-06-19 08:53:28
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü