Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A lakásfelújítás fogalmát, a vele járó problémákat mindenki megismeri előbb vagy utóbb. A tervezés Az első lépés a lakásfelújítás előtt, hogy eldöntsük, milyen legyen az új otthonunk. - Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin
részletek »

Lakásfelújítás, a kivitelező keresése

Lakásfelújítás Magazin! Milyen legyen az új otthonod? Mitől lesz a lakásodból otthon, ami egyedi, ami modern, ami Tiéd? Minden kérdésre megtalálod a választ itt, a Lakásfelújítás Magazin oldalon.
Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin
Oszd meg másokkal
Lakásfelújítás, a kivitelező keresése
Lakásfelújítás, a kivitelező keresése
A lakásfelújítás fogalmát, a vele járó problémákat mindenki megismeri előbb vagy utóbb. A tervezés Az első lépés a lakásfelújítás előtt, hogy eldöntsük, milyen legyen az új otthonunk. Szemezgethetünk a különböző lakberendező portálokon, magazin oldalakon. Az ötletvadászat mindenképp előnyös lehet számunkra. A különféle megoldások, ötletek inspirálhatnak a saját egyedi, személyiségünkhöz illő lakás megtervezéséhez. Egyre gyakoribb a lakberendező, a belsőépítész szakember segítségének igénybevétele. A szakemberek kivitelezhető formába öntik az elképzeléseinket.
A lakásfelújítás szakembereinek kiválasztása
A megfelelő szakemberek, mestere kiválasztása sem egyszerű feladat, annak ellenére, hogy velük szemben támasztott elvárások egyszerűek.

- A lakásfelújításból rájuk bízott feladatot a megfelelő minőségben valósítsák meg.
- A munkát a vállalt határidőre végezzék el.
- Elfogadható, reális áron dolgozzanak.

A szakemberek kiválasztásánál
mindenképp érdemes figyelembe venni az adott lakásfelújítás kivitelező ajánlásait, referenciáit.
Megkérdezhetjük ismerőseinket, megnézhetjük a vállalkozó által ajánlott referenciákat, megkérdezhetjük a tulajdonos véleményét. A vállalkozók is igyekeznek ezeket az ügyfélajánlásokat nagy becsben tartani.
Annak ellenére, hogy rengeteg korrekt ismeretlen vállalkozó van, veszélyes egy hirdetés, egy szórólap alapján kiválasztani a kivitelezőnket.
Hirdetés

A lakásfelújítás ára
Egy lakásfelújítás költségeinek csak egy viszonylak kisebb hányadát teszik ki a kivitelezői munkadíjak. A burkolóanyagok, a szaniterek, a bútorok, és az egyéb segédanyagok jelentik a nagyobb tételeket. De, a nem megfelelően elvégzett munka nagyobb kárt okoz, mint a viszonylag olcsóbb, de a minőségi kivitelezést nem nyújtó kivitelező alkalmazása. Léteznek ugyan egységesen mérhető, kalkulálható négyzetméter árak, de sajnos ezek sem garantálják a kivitelezés minőségét.
Jó megoldás lehet egy műszaki ellenőr alkalmazása, aki mint szakember a lakásfelújítás alatt folyamatosan ellenőrzi a kivitelezés minőségét. Ezzel csökkenthetőek az utólag kiderülő, már csak nagyobb költséggel javítható hibák.
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - lakásfelújítás tervezés, lakásfelújítás szakemberek, lakásfelújítás kivitelezők
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-02-28 08:09:50
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü