Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A lakáspiacon 2013-ra a stagnálás, vagy nagyon gyenge emelkedést prognosztizálnak a szakemberek. A lakóingatlanok piaci forgalmában döntő részben a használt lakások adásvételére lehet számít - Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin
részletek »

Lakásfelújítás 2013

Lakásfelújítás Magazin! Milyen legyen az új otthonod? Mitől lesz a lakásodból otthon, ami egyedi, ami modern, ami Tiéd? Minden kérdésre megtalálod a választ itt, a Lakásfelújítás Magazin oldalon.
Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin
Oszd meg másokkal
Lakásfelújítás 2013
Lakásfelújítás 2013
A lakáspiacon 2013-ra a stagnálás, vagy nagyon gyenge emelkedést prognosztizálnak a szakemberek. A lakóingatlanok piaci forgalmában döntő részben a használt lakások adásvételére lehet számítani. Az új lakás eladások 2013-ban vélhetőleg tovább csökkennek. Ezen becslések tükrében a lakásfelújítások száma várhatóan hasonlóan fog alakulni, mint a tavalyi évben.
Nyitott kérdés 2013-ban a lakásfelújítások műszaki tartalma. A lakásfelújításra költött keretet nagymértékben befolyásol majd a bankok hitelezési hajlandósága is. Az építőipari kisvállalkozások nagy része a használt lakások felújítása területén működik. A kőműves vállalkozásoktól a nyílászáró gyártás és forgalmazás, illetve a bútorgyártás területén érintett vállalkozásokig.

Az építőipari vállalkozások helyzetét az idén a felújított lakások mennyiségén kívül alapvetően meghatározza majd a lakásfelújítások műszak tartalma is. Természetesen érinti ez az építőanyag kereskedések, a lakberendezési üzletek forgalmát is.
Hirdetés

A vállalkozások versenye várhatóan az idén erősödni fog. Egyre szélesebb körű szolgáltatással, nagyobb reklámmal próbálják majd az ügyfelek kegyeit elnyerni. Sajnos 2013-ban is számolni kell az ezen a területen működő kisvállalkozások megszűnésével. A lakásfelújítások árában nem várható változás, hiszen magasabb árakat nem tudnak érvényesíteni a kivitelezők, alacsonyabb árakon pedig már nem képesek kivitelezni.
Jelentősebb fellendülésre az ingatlanpiacon, és a lakásfelújítások piacán, talán 2014-ben várhatunk. Igaz ezt az időpontot évek óta tologatjuk.
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - lakásfelújítás
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-02-26 08:06:22
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü