Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A konyhabútor kiválasztási folyamata összetett dolog, nagy körültekintést igényel. A konyha, lakásban betöltött szerepe, elhelyezkedése mindig is meghatározó volt. A konyhabútor arculata - Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin
részletek »

Konyhabútor mesterfokon

Lakásfelújítás Magazin! Milyen legyen az új otthonod? Mitől lesz a lakásodból otthon, ami egyedi, ami modern, ami Tiéd? Minden kérdésre megtalálod a választ itt, a Lakásfelújítás Magazin oldalon.
Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin
Oszd meg másokkal
Konyhabútor mesterfokon
Konyhabútor mesterfokon
A kohyha
A konyhabútor kiválasztási folyamata összetett dolog, nagy körültekintést igényel. A konyha, lakásban betöltött szerepe, elhelyezkedése mindig is meghatározó volt. A konyhabútor arculata nagyban befolyásolja a komplett konyha megjelenését. Egy gondosan megválasztott bútor látványossá teheti az egész helyiséget, és az ott töltött idő is kellemesebbnek tűnik majd.
A mai modern konyhabútornak kettős funkciója van: esztétika felhasználhatósággal ötvözve. A jól megtervezett bútornak praktikusságra kell törekednie. Kompromisszumokat nem ismerve kell az embert kiszolgálnia, kellemessé és egyszerűvé kell tennie a konyhában eltöltött időt.

A bőség zavarával küzdhetünk, hiszen a legújabb innovációk és az egyre tökéletesedő felületkezelési eljárások lehetővé teszik, hogy bármilyen frontot egyszerűen tisztán tarthassunk, legyen az pácolt fa vagy ezüstösen csillogó alumínium. Mindamellett, hogy a faanyagok sokkal ellenállóbbakká váltak elődeiknél, az olajjal, viasszal, páccal felületkezelt frontok ugyanúgy természetes élményt nyújtanak. A fémes hatású vagy valódi fémből készült ajtólapok egy egészen más, de ugyanolyan népszerű stílust képviselnek, s már nem kell félnünk attól, hogy a tisztogatás után foltos marad a felület.
Hirdetés

Rendezzük bár konyhánkat klasszikus, modern vagy minimalista stílusba, egy a lényeg, a családi fészek melegét mindig találjuk itt meg! Ebben nagy segítséget nyújthat még a konyhahelyiség jó tájolása. Semmi esetre se válasszunk északi fekvésű szobát, mindig legyen lehetőség szerint természetes napfény a konyhánkban. Egy konyhakertre néző ablak még jobban feldobhatja a hely hangulatát. Persze ne feledkezzünk meg a borúsabb, téli napokról se, erre az eshetőségre is fel kell készülni. A lámpatesteknek egyértelműen illeszkedniük kell stílusukban a konyhabútorhoz.
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - Konyhabútor, lakásfelújítás, bútor, konyha, lakás, praktikus
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2011-07-11 09:21:16
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü