Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egy lakásba, házba történő beköltözésnél sokszor jön szóba a lakás felújítása. Ez több részből is állhat: magát a házat újítják fel vagy alakítják át, új bútorok, berendezések, háztartási gé - Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin
részletek »

Költöztetés hivatásos költöztetőkkel

Lakásfelújítás Magazin! Milyen legyen az új otthonod? Mitől lesz a lakásodból otthon, ami egyedi, ami modern, ami Tiéd? Minden kérdésre megtalálod a választ itt, a Lakásfelújítás Magazin oldalon.
Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin
Oszd meg másokkal
Költöztetés hivatásos költöztetőkkel
Költöztetés hivatásos költöztetőkkel
Egy lakásba, házba történő beköltözésnél sokszor jön szóba a lakás felújítása. Ez több részből is állhat: magát a házat újítják fel vagy alakítják át, új bútorok, berendezések, háztartási gépek vásárlása, a lakás kifestése stb. Nem is beszélve magáról a költöztetésről.
A lakás felújítása során sor kerülhet a régi falak lebontására, és újak építésére. A tető cseréjére, megerősítésére, homlokzati hőszigetelő rendszerek felvitelére, új eszközök beszerzésére stb. Ezek a munkák során elengedhetetlen a szállítás. Az építő anyagokat valahogy el kell juttatni a házhoz, a gépeket, háztartási eszközöket valakinek el kell szállítania, a bútorokkal is ugyanez a helyzet, amiket még össze is kell szerelni.

Cégünk az állábi szolgáltatásokkal áll rendelkezésére:

- Házhoz szállítás
Ami nem fér be az Ön autójába vagy esetleg túl nehéz (ping-pong asztal, futópad, mosógép, bútorok stb) azt mi hazaszállítjuk Önnek. A házhoz szállított bútorokat igény esetén össze szereljük. Nem csak a kapuig szállítunk! Az Ön által kívánt helyre tesszük a terméket.

- Építő anyag szállítás
tégla, cement, állványzat, zsákos homok, fa-, és vasáru szállítását is vállaljuk. Igény szerint több rakodót is biztosítunk.

- Költöztetés
Belföldi és nemzetközi viszonylatban vállalunk teljes körű költöztetést magánszemélyek és cégek részére. Csomagolással, rakodással és bútorszereléssel. Nincs emelet díj, hétvégi felár, Budapesten és környékén kilométer díj, autópálya díj. Viszont van gyors, szakszerű probléma mentes belföldi és nemzetközi költöztetés.
Hirdetés

- Fuvarozás
Érden, Budapesten belül vagy akár Dániába vagy Olaszországba kell szállítani? Nekünk nem gond. 3,5 tonna össztömegű újszerű, 8 palettás, 20 m3-es, függönyponyvás teherautókkal igyekszünk minden szállítási feladatot megoldani.

- Lomtalanítás, zsákos sittszállítás
Lakások, házak felújítása során bizony akad néhány zsák sitt, vagy rossz, használhatatlan műszaki cikk, bútor, akkumulátor, egyéb lom, stb. Ezek gyors, zökkenőmentes elszállítását is vállaljuk. Az elszállított hulladékokat a megfelelő hulladéklerakó telepekre visszük.

- Biztosítás
5.000.000 forint értékű belföldi közúti árufuvarozói felelősség biztosítással (BÁF),
és 100.000 euró értékű nemzetközi közúti árufuvarozói felelősség biztosítással (CMR) rendelkezem, lopás és baleset esetére.
A BÁF és CMR felelősség biztosítás kiterjed költözési ingóságok szállítására is!
Lehetőség van egy mindenre kiterjedő egyutas szállítmánybiztosítás megkötésére is.

Az összes szolgáltatásunk igénybe vehető szombaton és vasárnap is. A hétvégén elvégzett munkáért nem számolunk fel felárat! Rakodóink, sofőrjeink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, teherautóink kiváló esztétikai és műszaki állapotban vannak. Igyekszünk minden költözési és szállítási feladatot a lehető leggördülékenyebben megcsinálni.

Nem mindegy hogy kit engedünk be a házunkba, kire bízzuk értékeinket. Mindenképpen hivatásos költöztetőt kell választani. A magukat szinte ingyen kínáló, fantázia nevű cégeket kerülni kell, mert a végén az lesz a drágább, főleg nemzetközi költöztetés
során.
A fuvarozáshoz, költöztetéshez szükséges engedélyekkel rendelkezünk. Cégünk leinformálható. A weboldalamon minden adatot megtalál cégünkről (adószám, cégjegyzékszám, telephely, bankszámlaszám stb), teherautókról, szolgáltatásainkról.

Többféle módon is kérhet ingyenes árajánlatot (minden kötelezettség nélkül): e-mailben, telefonon, skype-on, vagy akár a facebook oldalamon is hagyhat üzenetet.
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - költöztetés, fuvarozás, lomtalanítás,
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-02-14 07:18:39
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü