Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Közelednek a meleg nyári napok, jön a kánikula Budapesten is. A budapesti lakások egyre nagyobb arányban rendelkeznek valamilyen klímaberendezéssel, de sajnos sok lakások többségében még mindig - Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin
részletek »

Klímaszerelő Budapesten

Lakásfelújítás Magazin! Milyen legyen az új otthonod? Mitől lesz a lakásodból otthon, ami egyedi, ami modern, ami Tiéd? Minden kérdésre megtalálod a választ itt, a Lakásfelújítás Magazin oldalon.
Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin
Oszd meg másokkal
Klímaszerelő Budapesten
Klímaszerelő Budapesten
Klíma beltéri a lakásba
Közelednek a meleg nyári napok, jön a kánikula Budapesten is. A budapesti lakások egyre nagyobb arányban rendelkeznek valamilyen klímaberendezéssel, de sajnos sok lakások többségében még mindig elviselhetetlenek a nyári napok. A legújabb társasházak építésénél is ritka, hogy az építtető gondoskodik a lakások hűtéséről. Hiába a hatékony külső hőszigetelés, a nagy üvegfelületek miatt a nyári meleg szinte elviselhetetlen ezekben a lakásokban is.
A megoldás a klímaszerelő szolgáltatása Budapesten is!

Ha klímát szeretnénk a lakásunkba, a legjobban tesszük, ha keresünk egy klímaszerelőt, aki egy ingyenes helyszíni felmérés alapján megtervezi az otthonunk légkondicionálását.

- Tanácsot ad a klíma elhelyezésére,
- meghatározza a szükséges hűtő teljesítményt,
- ajánl néhány klímatípust az igényünknek megfelelően,
- elkészíti a klímaszerelési árajánlatot.

A barkácsáruházakban is találunk klímát, sőt szerelőt is tudnak ajánlani, akinek ez a megoldás jobban tetszik. De a helyszíni felmérést itt sem lehet megúszni, mivel a hűtőteljesítmény meghatározása csak így lehetséges. A vásárlás előtt mindenképp kérje ki egy klímaszerelő véleményét.

Mikor hívjunk klímaszerelőt?

A klímaszerelés a megrendelői időzítések miatt idénymunka lett. Ebből az következik, hogy a meleg nyári napokon nagyon nehezen és nagyon drágán fogunk szerelőt találni a klímaszerelésre. Esetenként mire megérkezik, és felszerelik a klímát, már elmúlik a kánikula. (Én is így jártam!). Na, de télen ki szereltet klímát?
A legjobb időpont a klímaszerelésre az márciustól májusig tartó időszak. Ilyenkor már tesztelhetjük a klímánkat és még szerelőt is lehet találni. Annak, aki már rendelkezik klímával, a fenti idő a legalkalmasabb az éves karbantartás elvégeztetésére.

Hogyan keressünk klímaszerelőt Budapesten?

Számtalan klímás vállalkozást lehet találni Budapesten. Próbáljunk a kereséskor megadni a közelebbi lokális adatokat is.
Például: klímaszerelő Újpalota, Klímaszerelő Budapest XV. kerület, Klímaszerelő Angyalföld stb.
Egy közeli klímaszerelőnek és nekünk is könnyebb a klímaszerelés és a további klíma karbantartások, ha kisebb a közöttünk lévő távolság. Keressük meg a helyi klímaszerelő vállalkozásokat a döntés előtt.
Hirdetés
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - klímaszerelés, klímaszerelő, klímaszerelő Budapest, klímaszerelés Budapest
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2019-04-19 16:36:10
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü