Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A gipszkarton lett a lakás átalakítások, felújítások legkedveltebb építőanyaga. Ez a szárazépítési technológia, a könnyű, és gyors kialakíthatóság, a csekély súlya, az egyszerű elkészítés mi - Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin
részletek »

Gipszkarton a lakásfelújítás kedvelt építőanyaga

Lakásfelújítás Magazin! Milyen legyen az új otthonod? Mitől lesz a lakásodból otthon, ami egyedi, ami modern, ami Tiéd? Minden kérdésre megtalálod a választ itt, a Lakásfelújítás Magazin oldalon.
Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin
Oszd meg másokkal
Gipszkarton a lakásfelújítás kedvelt építőanyaga
Gipszkarton a lakásfelújítás kedvelt építőanyaga
Gipszkarton a lakásfelújítás kedvelt építőanyaga
A gipszkarton lett a lakás átalakítások, felújítások legkedveltebb építőanyaga. Ez a száraz-építési technológia, a könnyű, és gyors kialakíthatóság, a csekély súlya, az egyszerű elkészítés miatt méltán kedvelt agyag az utólagos átalakítások alkalmával.
A lakások átalakítása során felmerülő igények, a divatos megoldások nem kis fejtörést okoznak a kivitelező szakembereknek. A belső terek elválasztása, a különleges alakzatok, a mennyezeti világítások, rejtet világítások kialakítása során két fő szempontnak kell megfelelni.

A kivitelezés agyagát elbírja akár az egyszerű aljzatbeton is. Ami alapvetően érthető, hiszen esetenként emeleti lakásokról van szó, ahol a födém terhelhetősége limitált.

A másik nem elhanyagolható szempont a kivitelezési idő. Egy új falazatnál a habarcs, a vakolóanyag száradási ideje nagyon meghosszabbítaná a lakásfelújítás kivitelezési határidejét.

Marad hát a gipszkarton, amivel egyszerűen gyorsan megvalósíthatóak, a legmerészebb elképzelések is. Azért tegyük hozzá, hogy a gipszkarton megoldások elterjedését, nagymértékben elősegítette a gyártók és a forgalmazók tetemes marketing tevékenysége is.
Hirdetés
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - Gipszkarton, lakás, rejtet világítások, felújítás, gyors, gipsz
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2011-05-18 19:01:59
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü