Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Az itt bemutatott burkolatok a különböző járólapok és falburkolatok gazdag felhasználási lehetőségét mutatják. Az Otti kövek lakások, vendéglátóhelyek, közterek, kertek, teraszok, pincék, kú - Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin
részletek »

Egyedi tervezésű magyar burkolatok

Lakásfelújítás Magazin! Milyen legyen az új otthonod? Mitől lesz a lakásodból otthon, ami egyedi, ami modern, ami Tiéd? Minden kérdésre megtalálod a választ itt, a Lakásfelújítás Magazin oldalon.
Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin
Oszd meg másokkal
Egyedi tervezésű magyar burkolatok
Egyedi tervezésű magyar burkolatok
Az itt bemutatott burkolatok a különböző járólapok és falburkolatok gazdag felhasználási lehetőségét mutatják. Az Otti kövek lakások, vendéglátóhelyek, közterek, kertek, teraszok, pincék, kúriák patináns díszítőelemei lehetnek.
Üdvözlünk az OTTI burkolatok világában!

Ma, a 21. század elején az esztétika belopózott hétköznapjaink világába. A minket körűlvevő tárgyakat dizájnerek tervezik, nappalinkat, konyhánkat belsőépítészek, és trendek alakítják. Egy újonnan kialakítandó otthon arculatát alapvetően meghatározzák a burkolatok, hiszen ehhez választunk szőnyeget, függönyt, bútort, vagy éppen világítást. Járólapunk - ha természetes követ vagy arra hasonlító greslapot, esetleg mázas kerámiát szeretnénk - lehet mészkő hatású, travertin, bazalt, terrakotta.

Azonban néha merészebben választunk, és a századforduló elegáns cementlapjait, élénk színeket, tekeredő indákat, stilizált növényi-állati ornamenseket, geometriai mintákat kívánnánk otthonunkba, melyek már önmagukban is felöltöztetik a teret. Értékálló, különleges burkolatot találni nem egyszerű dolog, még akkor sem, ha a belsőépítészeti boltok ezerszámra árasztanak el minket kínálatukkal.

Az Otti burkolatok tervezője és kifejlesztője, Hoffer Ottó belsőépítész több éves munkája során arra a következtetésre jutott, hogy a kereskedelemben kapható termékek egyoldalúsága, és szériajellege miatt belefog egy egészen eredeti ötlet megvalósításába. Feltaláló-művészlélek vénájának köszönhetően elhatározta,hogy megalapítja vállalkozását, egy olyan manufaktúrát,amely európai tradíciókra építve, de korszerű technológiával készít igényes, változatos, és minőségileg is kiválló burkolatokat.
Hirdetés

A cementlapgyártás mára szinte teljesen megszünt Magyarországon, a bontott anyagok pedig sem mennyiségi, sem minőségi szempontból nem elégítik ki a hazai fogyasztók igényeit. Kültéri térkőburkolatok terén még ennél is szűkösebb a helyzet, egy-két multinacionális cég jól ismert termékein kívül, nemigen kapható egyedi burkolat. Úgy éreztük tehát, hogy a művészeti tervezésben eltöltött sok éves tapasztalatunkkal, és fiatalos lendülettel felvértezve belekezdünk egy álom megvalósításába.

Folyamatos kísérletek, és betontechnológiai önképzés előzte meg az első öntéseket, majd a saját fejlesztésű anyag és technológia végső kialakításában e szakmában jeles szakemberek segítették az első termékek elkészültét. A Otti manufaktúra hatalmas űrt kíván betölteni az igényes burkolatra vágyók körében. Lapjaink, térelemeink a mai korszerű betontechnológia segítségével készűlnek, művészi igényű tervezéssel, kreatív kivitelezési lehetőségekkel állnak a kedves vásárló rendelkezésére.

Belsőépítészek, tervezők, kivitelezők, otthonszépítők érdeklődésére számítunk!

Kapcsolat:
Tel: Hoffer Ottó:+36-20/334-5737
Somlói Károly:+36-20/473-8008
E-mail: info@ottiburkolat.hu

OTTI MANUFACTURA kft
8000 Székesfehérvár, Gyümölcs u.16.
http://www.ottiburkolat.hu
http://s1.tlap.hu/magazin/1608/mzn_cikk_kepek_2565/Logo
Logo
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - Egyedi tervezésű magyar burkolatok
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-02-23 20:18:04
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü