Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lakásfelújítás, családi ház felújítás alkalmával gyakran nehéz helyzetben kerülünk a bútorozás terén. Mivel a felújítások alkalmával a helységek méreteit illetően szűk mozgásterünk van, eset - Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin
részletek »

Bútorbolt vagy bútorasztalos

Lakásfelújítás Magazin! Milyen legyen az új otthonod? Mitől lesz a lakásodból otthon, ami egyedi, ami modern, ami Tiéd? Minden kérdésre megtalálod a választ itt, a Lakásfelújítás Magazin oldalon.
Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin
Oszd meg másokkal
Bútorbolt vagy bútorasztalos
Bútorbolt vagy bútorasztalos
Praktikus konyhabútor
Lakásfelújítás, családi ház felújítás alkalmával gyakran nehéz helyzetben kerülünk a bútorozás terén. Mivel a felújítások alkalmával a helységek méreteit illetően szűk mozgásterünk van, esetenként nehezen találjuk meg a megfelelő méretű új bútort. Ilyenkor a megoldást a bútorasztalos jelenti.
A tapasztalatok, a bútorasztalosok tapasztalatai azt mutatják, hogy egyes helységek bútorait gyakrabban készíttetik el a lakástulajdonosok. Az első helyen a konyha áll. A konyhabútort a bútorasztalos készíti el, ami nem is csoda, hiszen itt alkalmazunk a legtöbb egyedi megoldást, egyedi elrendezést, a méretekről nem is beszélve.


A következő hely a fürdőszoba. A fürdőszobai berendezésnél egyre divatosabb az épített mosdó, épített zuhany mellett az egyedi, az asztalossal készíttetett bútor. Az előszoba bútor készíttetése is felfutóban van, különösen panellakások felújítás után. Itt elsősorban a rendelkezésre álló hely maximális kihasználása a cél. Az egyedi méretre készített előszoba bútor biztosíthatja a legtöbb helyet a ruháink számára.
Hirdetés

A hálószoba a következő hely, ahol egyre többen választják a bútorasztalos szolgáltatásait. Gyakran készíti el a bútorasztalos az ágyhoz illő éjjeli szekrényt, fésülködő asztalt, és az egyre divatosabb tolóajtós szekrényt.
Azt hiszem a bútorasztalos szakma újra a virágkorát éli. Mivel a bútoraink ára is fontos számunkra, az asztalos tudja a leg rugalmasabban alakítani bútorainkat a pénztárcánkhoz. Sokan kinézik a bútort az áruházakban, és a bútorasztalossal készíttetik el egyedi méretre, kisebb változtatásokkal.
http://s1.tlap.hu/magazin/1608/mzn_cikk_kepek_7204/Magasfényű konyhabútor
Magasfényű konyhabútor
Konyhabútor Éger
Panel előszoba bútor
Mosdó
Épített lépcső
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - butorasztalos, konyhabútor, előszoba bútor, hálószoba bútor
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-10-15 08:33:36
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü