Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Teljes lakásfelújítás alkalmával cserére kerülnek (általában) a beltéri ajtók is. Az utólag beépíthető belső ajtókkal kényelmes helyzetben vagyunk. Az ajtó kiválasztására egy kicsit több idő - Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin
részletek »

Beltéri ajtók cseréje lakásfelújításkor

Lakásfelújítás Magazin! Milyen legyen az új otthonod? Mitől lesz a lakásodból otthon, ami egyedi, ami modern, ami Tiéd? Minden kérdésre megtalálod a választ itt, a Lakásfelújítás Magazin oldalon.
Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin
Oszd meg másokkal
Beltéri ajtók cseréje lakásfelújításkor
Beltéri ajtók cseréje lakásfelújításkor
Beltéri ajtók
Teljes lakásfelújítás alkalmával cserére kerülnek (általában) a beltéri ajtók is. Az utólag beépíthető belső ajtókkal kényelmes helyzetben vagyunk. Az ajtó kiválasztására egy kicsit több időnk van, ami hasznos lehet akkor, amikor egy csomó dologban döntenünk kell a felújítás során. Elég az ajtónyílást kialakítani, és a beltéri ajtók beállítása csak a burkolás, festés, tapétázás után történik meg. Így nem sérülnek az új ajtóink a lakásfelújítás munkái alatt. A beltéri ajtók kiválasztása ettől még mindig nem egyszerű döntés.
Nem is csoda, hiszen az ajtóknak hosszútávon illeszkednie kell a lakásunk berendezéseihez. A jó döntéshez meg kell ismernünk a beltéri ajtó gyártóinak termékkínálatát, árait. Az egyes ajtótípusok jellemzőit, anyagát, beépítési lehetőségeit.

A beépítési méretekre érdemes odafigyelnünk, ugyanis vannak olyan beltéri ajtók, mint a dekorfóliás, vagy standard ajtók, amelyeket nem tudunk egyedi méretben rendelni. Ezek a beltéri ajtók csak a meghatározott standard méretekben készülnek. Az egyéb beltéri ajtók egyedi méretre készítését, mint a vákuumfóliás beltéri ajtók, a CPL beltéri ajtók, vállalják a gyártók.

A van rá lehetőségünk, akkor érdemes az egyes beltéri ajtókat megtekinteni valamelyik ajtó bemutatóteremben, ahol szakemberektől kérhetünk tanácsot, információt a termékekkel kapcsolatban. Az ajtóválaszték nagy, csak a képzeletük, és a pénztárcánk szabhat határt az igényünknek. A rengeteg szín, és minta, illetve ajtótípusban egyvalami közös. Ezek az új beltéri ajtók egytől-egyig szépek. Aki járt már egy beltéri ajtó bemutatóteremben megerősítheti ezt.

A beltéri ajtók megismerésére, kiválasztására mindenképp érdemes időt szánni. Nem lehet pár perc alatt átfutni a lehetőségeken. Vegyük fel a bemutatóteremmel előzetesen a kapcsolatot, egyeztessünk időt annak érdekében, hogy nekünk is, az értékesítő szakembernek is legyen ideje az ajtóink kiválasztására.
Hirdetés
Laminált beltéri ajtó (Bükk 16) Laminált beltéri ajtó (Bükk 16)
CPL beltéri ajtók CPL beltéri ajtók
Dekor ajtók Dekor ajtók
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - beltéri ajtó, ajtó bemutatóterem
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-10-01 08:18:59
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü