Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A lakásfelújítások költségvetésében az új beltéri ajtó beépítése mindig szerepel. A nagy kérdés az, milyen legyen az új beltéri ajtó. A belső ajtók kiválasztásának több szempontja is van. A - Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin
részletek »

Beltéri ajtók a lakásokba

Lakásfelújítás Magazin! Milyen legyen az új otthonod? Mitől lesz a lakásodból otthon, ami egyedi, ami modern, ami Tiéd? Minden kérdésre megtalálod a választ itt, a Lakásfelújítás Magazin oldalon.
Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin
Oszd meg másokkal
Beltéri ajtók a lakásokba
Beltéri ajtók a lakásokba
Beltéri ajtó
A lakásfelújítások költségvetésében az új beltéri ajtó beépítése mindig szerepel. A nagy kérdés az, milyen legyen az új beltéri ajtó. A belső ajtók kiválasztásának több szempontja is van. A fontosabb szempontok az egyedi méretű beltéri ajtó szükségessége, a beltéri ajtó ára, estenként a beltéri ajtó szállítási határideje. Általánosan elmondható, hogy a beépített beltéri ajtók típusa lakás típusonként is változik.
A panellakások beltéri ajtói.

A panellakások felújításakor a beltéri ajtóválasztásnak az egyedi méret és az ajtó ára a két legfontosabb szempontja. Legalább is kivitelezőként ezt tapasztaljuk. Ezen szempontok alapján a CPL beltéri ajtó szokott lenni a befutó. Ezek az ajtók egy jó minőséget képviselnek viszonylag elviselhető áron. A CPL ajtók beépítési méretei között szerepel a 6 centiméteres falvastagság. Ez a falvastagság a panel WC és a fürdőszoba ajtóinál is biztosítható. Az ajtók széles szín és mintaválasztékában is megtaláljuk a lakásunkba illőt.

Új építésű társasházi lakások belső ajtói.

Ezen társasházi lakások átépítésekor, felújításakor a tulajdonosok inkább a modernebb lakás design-t részesítik előnyben. Ennek megfelelően a festett, illetve a furnérozott beltéri ajtókat részesítik előnyben. Ezen ajtók selymes matt felületei könnyen illeszthetőek a modern lakásbelsőkhöz. Az említett két beltéri ajtó típus szintén alapáron rendelhető egyedi méretekben.

Régi polgári lakások ajtói.


Egy régi polgári lakás felújításakor az eddig említett beltéri ajtókat ritkán választják a tulajdonosok. Ezeknél a lakásoknál a minőség és az ár alapján a laminált beltéri ajtók, vagy a dekorfóliás beltéri ajtók jöhetnek számításba. Előfordul még a lakberendezési, építőanyag áruházakban kapható akciós beltéri ajtó is, de ez a ritkább.

A laminált beltéri ajtók egy magasabb minőséget, így árat is képviselnek. Szívesen választják a tulajdonosok az igényes, klasszikus lakásbelsőkhöz.

A dekorfóliás (standard) ajtók az olcsóbb kategóriát képviselik, és csak a szabványos méretekben rendelhetőek. Ezekhez az ajtó méretekhez esetenként hozzá kell igazítani az ajtónyílás méreteit. Hasonló a helyzet az áruházi ajtók esetében is.
Hirdetés
Beltéri tolóajtó
Furnéros beltéri ajtók
CPL beltéri ajtók
Laminált beltéri ajtó
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - beltéri ajtó, CPL beltéri ajtó, festett beltéri ajtó, laminált beltéri ajtó
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2014-02-04 07:31:10
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü