Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A lakásfelújítás alkalmával megkerülhetetlen kérdés, mi legyen a nyílászárókkal. Az ajtók, ablakok tekintetében nem sok választásunk van. Csere, vagy felújítás? Ezt a kérdést kell eldöntenün - Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin
részletek »

A nyílászárók javítása

Lakásfelújítás Magazin! Milyen legyen az új otthonod? Mitől lesz a lakásodból otthon, ami egyedi, ami modern, ami Tiéd? Minden kérdésre megtalálod a választ itt, a Lakásfelújítás Magazin oldalon.
Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin
Oszd meg másokkal
A nyílászárók javítása
A nyílászárók javítása
A lakásfelújítás alkalmával megkerülhetetlen kérdés, mi legyen a nyílászárókkal. Az ajtók, ablakok tekintetében nem sok választásunk van. Csere, vagy felújítás? Ezt a kérdést kell eldöntenünk a nyílászárók állapota és az anyagi lehetőségeink figyelembevételével. Nem minden esetben a nyílászáró cseréje az egyetlen, és jó választás.
Az átlagember a nyílászáró javítására akkor gondol, ha olyan egyedi ajtóról, vagy ablakról van szó, aminek a cseréje akadályba ütközik. Ilyen akadály lehet a különleges méretű és típusú ajtó, vagy ablak gyártásának ideje, vagy a magas költsége. Pedig a hétköznapi, standard nyílászárók javítása is lehet alternatívája a cserének. A döntés előtt mindenképp érdemes mérlegelni a lehetőségeket.

Két lehetőségünk van. szemrevételezzük az ajtónk, ablakunk állapotát, és megpróbáljuk megállapítani javítható-e, illetve érdemes-e javítani. A másik lehetőségünk az, hogy hívunk egy szakembert az ablakjavítás területéről és kikérjük a véleményét. A rendelkezésünkre álló információk alapján eldöntjük, mi legyen a nyílászárók sorsa.
Hirdetés

A nyílászárócsere egyszerűbb minden esetben. Kibontják az elavult régi ablakot, ajtót, és beépítenek helyette egy szép újat. Ugye, milyen egyszerű? A valóságban pedig az történik, legalább is az esetek többségében, hogy kibontják a régi patinás ablakokat, és beépítenek a helyére egy műanyag valamit. Ami, lehet hiper-szuper hőszigetelési képességekkel bíró, egyszerűen tisztítható, de végül is csak műanyagól készült.

Talán ez a kulcsa az egésznek! A meglévő fa ablakaink javítási költségeit összehasonlítjuk a műanyag ablak árával és azt hisszük jól döntöttünk.
De... Valóban jól döntöttünk?
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - nyílászáró javítás, ablakjavítás, ajtó javítás
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-02-27 07:22:15
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü