Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egy ingatlan felújításával nem csak célszerűvé teheti az egyes helyiségek használhatóságát, hanem növeli annak értékét is. Nyugodtan ki lehet jelenteni, a lakásfelújítás egy hosszú távú befe - Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin
részletek »

A lakásfelújítás és családi ház felújítása, mint befektetés

Lakásfelújítás Magazin! Milyen legyen az új otthonod? Mitől lesz a lakásodból otthon, ami egyedi, ami modern, ami Tiéd? Minden kérdésre megtalálod a választ itt, a Lakásfelújítás Magazin oldalon.
Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin
Oszd meg másokkal
A lakásfelújítás és családi ház felújítása, mint befektetés
A lakásfelújítás és családi ház felújítása, mint befektetés
Egy ingatlan felújításával nem csak célszerűvé teheti az egyes helyiségek használhatóságát, hanem növeli annak értékét is. Nyugodtan ki lehet jelenteni, a lakásfelújítás egy hosszú távú befektetés. Ez így van abban az esetben is amikor beköltözni szeretne a felújított lakásba, vagy értékesítené szeretné azt. Mit és hogyan tegyen, hogy a befektetés ne ráfizetés legyen?
Minden a tervezésen és szervezésen múlik.: Mielőtt helyszíni felmérésre kérné fel a kivitelezőt elképzeléseit jegyezze le. Milyen mértékben szeretné a lakásfelújítást? Gondolja át , változtatna-e a lakás beosztásán? Válaszfal kibontás, netán áthelyezése, új fal építése?

Tervezze meg mit hova szándékozik tenni a lakás különböző területében. Ez elősegíti a célszerű megvalósítást a gépészeti és villanyszerelési munkákhoz, az ütemterv kialakításához majd a kivitelezőt. Esetleg készítsen látványtervet. ( számítógép segítségével ezt könnyen megteheti , több ingyenes program is rendelkezésére áll az interneten.) Válassza ki az Ön számára legfontosabb átalakításokat. Belső elosztások megváltoztatása, korszerűsítés fontossága, nyílászárók cseréjét állapotától függően, esztétikai kialakítás. Miután biztos döntést hozott a lakás kialakítását illetően kérjen költségvetést. Így a lakásfelújítás, családi ház felújítás költségének részletes árajánlata mellett ugyanakkor a kivitelezés idejét is megtudja.
Hirdetés

Önnek sem mindegy mennyi idő alatt végzik el a felújítást, akár beköltözni szeretne, akár értékesítené. Családi ház felújításakor még külső renoválás is növelheti a költségeket. A tető állapota, ( javítások ) a homlokzat felújítás stb.
Minthogy befektetésről beszélünk, a lényeg az ebből következő profit. Miként is lesz belőle haszon? Saját részre korszerűsített ingatlannál biztos csak hosszabb távon. A szigetelésre ( mint ablakcsere és bejárati ajtó csere, családi háznál külső szigetelés ) ráfordított pénz, a téli időszakban a fűtéshez felhasznált energia mennyiségének visszaesése a kisebb számla összegét eredményezi. A logikus belső elektromos hálózati átalakítások a KW felhasználását csökkenti.

Mindazonáltal ha Ön fogja igénybe venni, ergo a saját igényekhez igazodva alakíthatja ki otthonát. Az eladásra szánt ingatlannál elsőként is, emeli annak értékét. Az értékesítés is egyszerűbben sikerülhet, hiszen egy mutatós lakás jobban megfogja a vevőt, mint egy dohos, lepukkant.
Ami pedig a lakásnál is és a családi háznál is a legfontosabb, a rezsi költsége. Egy , már szigetelt, új nyílászárókkal felújított ingatlan kisebb költségekkel jár. Tehát nemhogy magasabb vételárat kérhet az eladáskor, de még hamarabb is értékesíti a tulajdonát.
Ablakcsere Ablakcsere
Burkolás Burkolás
Ajtó beépítése Ajtó beépítése
Fürdőszoba felújítás Fürdőszoba felújítás
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - lakásfelújítás, családi ház felújítás, villanyszerelés
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-04-03 07:20:12
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü