Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egy teljes lakásfelújítás után általában kicseréljük a bútoraink nagy részét is. A leginkább érintett helységek a konyha, a nappali, a dolgozó szoba, a gyerekszoba. A bútorok kiválasztását - Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin
részletek »

A lakásfelújítás egyenlő a bútorok cseréjével?

Lakásfelújítás Magazin! Milyen legyen az új otthonod? Mitől lesz a lakásodból otthon, ami egyedi, ami modern, ami Tiéd? Minden kérdésre megtalálod a választ itt, a Lakásfelújítás Magazin oldalon.
Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin
Oszd meg másokkal
A lakásfelújítás egyenlő a bútorok cseréjével?
A lakásfelújítás egyenlő a bútorok cseréjével?
Konyhabútor válasszunk közvetlenül a gyártótól!
Egy teljes lakásfelújítás után általában kicseréljük a bútoraink nagy részét is. A leginkább érintett helységek a konyha, a nappali, a dolgozó szoba, a gyerekszoba. A bútorok kiválasztását érdemes időben elkezdeni, mert a felújítás bizonyos munkáit a leendő bútorokhoz kell igazítani.
A konyha!
A kiválasztott konyhabútor, a háztartás gépek helye, és mérete szükséges a felújítás során elhelyezett víz, villany, gáz kiállások méretezéséhez. A konyhabútorban elhelyezett szagelszívó kivezetését, előre el kell készíteni. A konyhapult magassága, és elhelyezkedése alapján lehetséges a konnektorok tervezése a kisgépek számára.

A nappali!
A nappali bútorai alapján lehet tervezni a világítást, a TV erős-, és gyengeáramú kiállásait. A kárpitos bútorok elhelyezése, a hangulatvilágítások, az olvasólámpák tervezése is meghatározza a villamos hálózat kialakítását.

A gyerekszoba!
A gyerekszoba mindig kiemelt figyelmet kap a burkolatok, a festés anyagának, színének, a gyerekbútor anyagának kiválasztása. A bútoroknak, kárpitos gyerekbútoroknak tökéletes összhangba kell lenni a falak, a burkolatok színvilágával.
Hirdetés

A dolgozó szoba!
A dolgozó szoba bútorainál a praktikum, a kényelem élvezi a prioritást. A bútoroknak, a világításnak, az informatikai csatlakozásoknak ezen, feltételeknek kell megfelelniük. Természetesen a minőség, a dizájn sem kerülhet háttérbe.
Fotelágy
Franciaágy
Kárpitos bútor
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - Konyhabútor, kárpitos bútor, lakásfelújítás, lakás, konyha, bútor, kárpitos
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2011-05-22 13:22:06
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü