Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A fürdőszoba a lakás egyik legfontosabb része, melyet naponta többször, több célra használ a család minden tagja. Itt készülünk fel a napra és itt zárjuk azt egy forró, ellazító fürdővel. A - Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin
részletek »

A fürdőszoba felújítása

Lakásfelújítás Magazin! Milyen legyen az új otthonod? Mitől lesz a lakásodból otthon, ami egyedi, ami modern, ami Tiéd? Minden kérdésre megtalálod a választ itt, a Lakásfelújítás Magazin oldalon.
Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin
Oszd meg másokkal
A fürdőszoba felújítása
A fürdőszoba felújítása
Panel fürdőszoba felújítása
A fürdőszoba a lakás egyik legfontosabb része, melyet naponta többször, több célra használ a család minden tagja. Itt készülünk fel a napra és itt zárjuk azt egy forró, ellazító fürdővel. A legtöbb lakásban a fürdőszobában kap helyet a mosógép és sokszor a ruhák szárítására is itt keresnek megoldást. Esztétikai szempontból is sokat elárul a lakásról, valamint annak tulajdonosairól, amikor egy eladó ingatlant érdeklődők jönnek megnézni, szinte biztos, hogy a fürdőszobára a legelsők között kíváncsiak.
Ennek a helyiségnek az átalakítása, illetve felújítása nem egyszerű, sőt nagyon is összetett feladat, hiszen érinti a vízvezetékeket, az elektromos hálózatot, szükség van burkolásra, festésre is.
Hirdetés

Sok lakásban, ahol a fürdőszoba alapterülete kicsi - főként a panellakásokban -, a tulajdonosok alig-alig bíznak benne, hogy ebből a helyiségből az új burkolatokon és bútorokon kívül többet is ki lehet hozni. Pedig ma már szinte semmi sem lehetetlen, ha lakásfelújításról van szó.

Csupán egy jól felkészült, tájékozott és tapasztalt szakemberekkel dolgozó vállalkozásra lesz szükség, mely egy kézben egyesítve a különböző munkafázisokat vállalja a komplett kivitelezést. Jóval könnyebb már maga a tervezési szakasz is, ha nem kell külön időpontot egyeztetni a kőművessel és a villanyszerelővel, akik mindig máskor érnek rá, hanem egyszerre meg lehet beszélni az igényeket és a lehetőségeket, majd ezek összehangolásával egy precíz tervet készíteni.

A fürdőszoba felújításának összetettsége folytán valóban pontos tervezést igényel. Főleg egy kisebb alapterületű helyiségben, ahol szó szerint minden centi számít. Érdemes számba venni azt is, hogy van-e lehetőség a helyiség bővítésére. Sokszor maguk a tulajdonosok lepődnek meg legjobban, amikor a szakember olyan megoldást javasol a helyiség alapterületének megnövelésére, amire sosem gondoltak volna. A színek és a fények megfelelő alkalmazásával a fürdőszoba már eleve teljesen új hangulatot és stílust kaphat, nagyobbnak vagy éppen magasabbnak is látszódhat.

A színeken túl a bútorok is nagyon hangsúlyosak egy fürdőszobában. Még a tervezés előtt gondoljuk végig, hány mosdót szeretnénk, beépíttetjük-e a mosógépet és a wc itt kap-e helyet vagy külön helyiségben, valamint, hogy milyen atmoszférát szeretnénk megteremteni. A minimál stílus után napjainkban a romantikus fürdőszobák jönnek divatba, a minták és a színek kavalkádjával pedig még egy kis fürdőből is nagyon kellemes helyiség varázsolható.

Egy fürdőszoba felújítása a burkolatok leverésétől az utolsó csap felszereléséig nem két nap. Időigényes munkáról van szó, ezért célszerű jóval korábban vállalkozót keresni és megegyezni az időpontokkal kapcsolatban. Főleg, ha nyáron szeretnénk túlesni a felújításon, mivel a legtöbb szakember ezekre a hónapokra jó előre be van táblázva. Arra is fel kell készülni a lakóknak, hogy amíg zajlik a fürdő felújítása, azt egyáltalán nem lehet használni, azaz a fürdést, mosást, a wc használatot ez idő alatt másutt kell megoldani.
http://s1.tlap.hu/magazin/1608/mzn_cikk_kepek_21111/Modern fürdőszoba
Modern fürdőszoba
Zuhanykabin
Fürdőszoba tervezése
Új fürdőszoba
Panel mosdó
Panel fürdőszoba
Panelfürdő villanyszerelés
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - frdőszoba, fürdőszoba felújítása, fürdőszoba burkolása
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2014-07-01 09:46:13
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü