Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A fürdőszoba felújítás tervezésekor kíváncsiak vagyunk, hogyan is zajlik egy ilyen kivitelezés. Nyilván az új fürdőszoba berendezés, az új dizájn tervezésével kezdődik. Megnézzük a szaniter - Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin
részletek »

A fürdőszoba felújítás menete

Lakásfelújítás Magazin! Milyen legyen az új otthonod? Mitől lesz a lakásodból otthon, ami egyedi, ami modern, ami Tiéd? Minden kérdésre megtalálod a választ itt, a Lakásfelújítás Magazin oldalon.
Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin
Oszd meg másokkal
A fürdőszoba felújítás menete
A fürdőszoba felújítás menete
Fürdőszoba felújítás
A fürdőszoba felújítás tervezésekor kíváncsiak vagyunk, hogyan is zajlik egy ilyen kivitelezés. Nyilván az új fürdőszoba berendezés, az új dizájn tervezésével kezdődik. Megnézzük a szanitergyártók termékeit, a csempe és burkolólap gyártók weboldalait, esetenként még belsőépítész segítségét is igénybe vesszük. A kész vagy majdnem kész tervekkel a birtokunkban megkeressük a megfelelő kivitelezőt a munka elvégzésére.
Fürdőszoba bontása

A fürdőszoba felújítás is a bontással kezdődik. Leszerelésre kerülnek a szaniterek, lebontják a csempéket, járólapokat, a maradék ragasztót és esetenként megszüntetésre kerülő falazatokat. Már a bontáshoz szükséges a víz és a villanyszerelő szakember, a csapok, lámpák, konnektorok biztonságos leszereléséhez. A bontási munkák befejező művelete a sitt, a törmelék bezsákolása és elszállítása.

A fürdőszoba építése

Az építéshez már több szakember közös munkája és együtt dolgozása szükséges. Első az új víz, fűtés, és villanyszerelési kiállások kiépítése. A szerelők után következhetnek a falazási, vakolási, aljzatkiegyenlítési munkák.
A technológiában következő és az egyik legfontosabb művelete a vízszigetelés. Sajnos régen nem sok gondot fordítottak a fürdőszobák vízszigetelésére. Meg is látszik a kívülről a falakon, hol van a fürdőszoba.

A szigetelés után következhet a várva-várt burkolás. Már alig várjuk, hogy megláthassuk a megvásárolt csempéket, járólapokat felrakva. Milyen lesz az összkép, nagyon világos, vagy sötétebb, mint gondoltuk, stb.
A burkolatok, fugaanyagok kötése, száradása után jöhet a vízszerelő, felszerelni a szanitereket, csapokat, zuhanykabint. Ilyenkor felszerelésre a lámpák, polcok és szekrények is. Megtörténnek az apróbb hibák kijavítása és az átadásra való felkészülés.

Már csak egy napot kell várnunk, amíg megszáradnak a javító anyagok, és használatba vehetjük álmaink fürdőszobáját.
Hirdetés
http://s1.tlap.hu/magazin/1608/mzn_cikk_kepek_19464/Fürdőszoba burkolat
Fürdőszoba burkolat
Zuhanykabin beépítés
Fürdőszoba dizájn
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - fürdőszoba, fürdőszoba felújítás, fürdőszoba design
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2014-02-02 07:46:43
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü