Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lakberendezés, belsőépítészet képes leírás: Balogh - Kis [3. oldal]
részletek »

Lakberendezés, belsőépítészet: Balogh - Kis [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: lakasfelujitas.tlap.hu » Lakberendezés, belsőépítészet
Keresés
Találatok száma - 39 db
Balogh Judit tervező

Balogh Judit tervező

Az Ön egyéni igényeinek maximális figyelembe vételével, a szakmai szempontokat és a költséghatékonyságot is szem előtt tartva születhet egy olyan belső tér, amely az esztétikum, a funkció és kényelem ideális ötvözete. 15 éve igyekszem megfelelni ezen elvárásoknak. Fontosnak tartom a megrendelő bizalmát és a jó kapcsolat kialakítását, hiszen ezek nélkül nem születhet mindkettőnk számára ideális végeredmény.

Koczkás Mária Lakberendező

Koczkás Mária Lakberendező

Koczkás Mária Lakberendező Szeged. Vállalom lakás (kis, nagy, panel), teljes ház, tetőtér-beépítés, konyha, fürdőszoba, gyerekszoba tervezését. Lakberendezői szolgáltatásaim: - Tanácsadás - Tervezés - Beszerzés - Kivitelezés - Bútortervezés

Dekorplan - Lakberendezés

Dekorplan - Lakberendezés

Dekorplan - Lakberendezés, Látványtervezés, 3d tervezés, Hajdúszoboszló. Megtervezzük, legyártjuk és beépítjük egyedi ízlésének megfelelően a lakásban előforduló kiegészítőket, korlátokat, kerítéseket, kapuelemeket, lépcsőket, és minden egyéb berendezési tárgyat, mint pl. egyedi kivitelű lámpák polírozott, rozsdamentes nemesacélból, festett horganyzott, vagy porszórt szénacélból, kovácsolt vasból. Állunk rendelkezésére széles körű referenciával, garanciával, ingyenes felméréssel és ajánlatadással. Számítógéppel megtervezzük 3 dimenzióban lakása, vagy háza belső tereit, és külső megjelenését. Fotó hatású képek és filmek segítségével körbejárhatja megálmodott otthonát. Kiválaszthatja a falak, burkolatok színét, fajtáját, a bútorokat, azok és egyéb berendezési tárgyak helyét.

Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin hírek
Klímaszerelő Budapesten
Klímaszerelő Budapesten Közelednek a meleg nyári napok, jön a kánikula Budapesten is. A budapesti lakások egyre nagyobb arányban rendelkeznek valamilyen klímaberendezéssel, de sajnos sok lakások többségében még mindig elviselhetetlenek a nyári napok. A legújabb társasházak építésénél is ritka, hogy az építtető gondoskodik a lakások hűtéséről. Hiába a hatékony külső hőszigetelés, a...
Lakberendezési trendek 2016-ban
Lakberendezési trendek 2016-ban Izgalmasat, újat kitalálni már-már kötelező a divat világában. Bőséges és...
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról?
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról? Azt, hogy a gázvezetékek, gázkészülékek üzemeltetése bizonyos veszélyeket...
3D Lakberendezés

3D Lakberendezés

Az oldalon a következő kategóriák segítik a látogatót eligazodni a lakberendezés terén, ablak, ajtó, étkező, fürdőszoba felújítás átalakítással, biliárd szoba, fürdőszoba lakberendezés, konyha lakberendezési variációk, csempe, előszoba, falfestés, galéria, gyerekszoba, hálószoba.

Kis Judit Lakberendező

Kis Judit Lakberendező

Kis Juditnak hívnak, lakberendezéssel foglalkozom. 1998 óta vagyok tagja a Lakberendezők Országos Szövetségének. Vállalási területem Budapest és környéke, de szívesen vállalok munkát országosan is. A tervezési folyamat a következők szerint alakul: elkészül az alaprajz, ennek alapján a színezett látványterv, végül a kivitelezéshez szükséges tervek ( világítási terv, burkolatterv, méretezett rajzok az asztalosnak, stb.).

Tuti menü