Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lakberendezés, belsőépítészet képes leírás: Zsoltai - Kamarás [2. oldal]
részletek »

Lakberendezés, belsőépítészet: Zsoltai - Kamarás [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: lakasfelujitas.tlap.hu » Lakberendezés, belsőépítészet
Keresés
Találatok száma - 39 db
Zsoltai Tünde - Lakberendezés, látványtervezés

Zsoltai Tünde - Lakberendezés, látványtervezés

Stílusos, komfortos, esztétikus helyiségek kialakítása bármely családi házban, vagy panel lakásban Zsoltai Tünde lakberendező közreműködésével. Lakberendezést és látványtervezést egyaránt vállalunk, illetve ha Önnek nincs konkrét elképzelése, hogy milyenné szeretné átalakítani otthonát, tanácsadást is vállalunk ahol felvázoljuk különböző lakberendezési stílusok listáját, és hogy Önnek ezek közül melyik lenne a legalkalmasabb!

Lakásfelújítás Győr

Lakásfelújítás Győr

Az F-Fény Bt. (alakult 2000, február) online üzletága. Lakásfelújítással, közterületek, középületek restaurálásával, nehézgépek fényezésével is foglalkozik. Tevékenységi körébe tartozik új és használt ingatlanok teljeskörű renoválása, kivitelezéssel. Az ügyfélnek lehetősége az ingyenes állapotfelmérés és díjmentes ajánlattétel. Cégünk minden esetben hivatalos, garanciával biztosított munkát végez.

Lakásfelújítás

Lakásfelújítás

Tisztelt Látogató! Ön álmai otthonát keresi, mi azért vagyunk, hogy ezt megvalósítsuk az Ön számára. Látványtervekkel illusztrálva megvalósítjuk elképzeléseit a mi elképzelésünkkel és tapasztalatunkkal ötvözve. Nézze meg eddig elkészített munkáinkat, keressen meg minket, amennyiben profi megoldást keres.

Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin hírek
Klímaszerelő Budapesten
Klímaszerelő Budapesten Közelednek a meleg nyári napok, jön a kánikula Budapesten is. A budapesti lakások egyre nagyobb arányban rendelkeznek valamilyen klímaberendezéssel, de sajnos sok lakások többségében még mindig elviselhetetlenek a nyári napok. A legújabb társasházak építésénél is ritka, hogy az építtető gondoskodik a lakások hűtéséről. Hiába a hatékony külső hőszigetelés, a...
Lakberendezési trendek 2016-ban
Lakberendezési trendek 2016-ban Izgalmasat, újat kitalálni már-már kötelező a divat világában. Bőséges és...
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról?
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról? Azt, hogy a gázvezetékek, gázkészülékek üzemeltetése bizonyos veszélyeket...
Rozsdamentes korlát

Rozsdamentes korlát

A lakásfelújítás során gyakran dönthetünk úgy, hogy a régi, nehéz kovácsoltvas korlátot egy újabb, strapabíróbb, de könnyebb anyagúra cserélnénk. Erre ajánljuk elemes rozsdamentes korlátainkat, melyeket akár Ön is könnyen összeállíthat csupán egy-két eszköz és minimális szakértelem birtokában. Korlátrendszere elemeit tetszés szerint válogathatja össze, így új korlátjának csupán a fantáziája szabhat határt!

Geppetto Belsőépítész Stúdió

Geppetto Belsőépítész Stúdió

A Geppetto Belsőépítész Iroda munkatársai a belsőépítészeti tervezést megelőzően megismerik az Ön elképzeléseit, személyiségét, valamint a hely adottságait. A munka csak ezek ismeretében indulhat, garantálva azt, hogy kész otthonában az a kép fogadja Önt, amire mindig is vágyott. A közös munka kiterjedhet a belső tér kialakítására, mely során megtervezzük az Ön szokásaihoz illő, ugyanakkor praktikus tér beosztást. Egyedi bútortervek készítésével, és a gyártási folyamat végig kísérésével otthonában tudhatja az Önnek tetsző bútorzatot, mely stílusában, színében az Ön személyiségéhez illő, és a térbe illeszkedve a legnagyobb harmóniát biztosítja. A lakberendezés során segítünk otthona végső képének megteremtésében. A www.geppetto.hu weboldalra ellátogatva kapcsolatba léphet belsőépítész irodánkkal, illetve böngészhet blogunk bejegyzéseiben.

Bauer Marthy Design Stúdió

Bauer Marthy Design Stúdió

A lakberendezés egy olyan terület, mely meghatározó szerepet tölt be életünkben. Nem mindegy ki és hogyan tervezi meg, vagy kivitelezi azt nekünk. A mi felfogásunkban a lakberendezés egy egyedi terv, egy egyedi megvalósítás. Amit nyújtunk több, mint lakberendezés: szobák, fürdőszobák, konyha berendezésének terve és konszignációja, elektromos berendezések helye, színek meghatározása, világításterv, ajtók, nyílászárók, hideg és meleg burkolatok, szaniterek, zuhanykabin, jakuzzi kiválasztása, lakástextilek ajánlása és kiválasztása, függönytervek készítése, kiválasztása, felhasználandó anyagok, bútorok felkutatása és beszerzése, valamint a munkálatok komplett kivitelezése és felügyelete.

Gyerekszoba hangulati ötlettára

Gyerekszoba hangulati ötlettára

Gyerekszoba tervezésével és berendezésével foglalkozó ötletoldal, mely a gyerekszoba berendezési- és dekorációs lehetőségeit boncolgatja a saját tervek/munkák bemutatása mellett. Az oldal funkcionális- és hangulati ötlettára folyamatosan bővülő, tematikus feldolgozású látványtervek által hirdeti a gyerekszoba élhetővé- és szerethetővé tételi lehetőségeit, melyek megragadhatják a szülők és a gyerekek fantáziáját egyaránt.

Szentendrei Lakberendező

Szentendrei Lakberendező

Lakberendezői ötletoldal, melyben a saját tervek/munkák bemutatásán túl berendezéselméleti- és berendezési tárgyakról szóló szakcikkek szolgálnak információval a lakberendezéssel kapcsolatban. Emellett érdekes- és különleges képanyag kerül bemutatásra a néhány szentendrei művész alkotóterét bemutató cikkben.

Szalagfüggöny

Szalagfüggöny

A szalagfüggöny már megjelenése óta az esztétika szolgálatában állt. Ezt igazolja, hogy előszeretettel alkalmazták konferenciatermek, éttermek és irodák árnyékolására. Újabban lakóházakban is elterjedt, mivel egyesíti a szimpla függöny és a sötétítő funkcióját is. Ma már nagyon sokféle minta és színválasztékban kapható. Hogy mit lehet még tudni róla? Nézzük meg a bemutató oldalát!

Hirdetés
Studio Trend Lakberendezés

Studio Trend Lakberendezés

Családi házak, irodák, panziók belső tereinek kialakításához lakberendezési koncepció kialakításával, enteriőr tervezéssel kívánunk csatlakozni. Igény szerint, a személyre szabott berendezési megoldásokra terveket készítünk, tanácsokat, ötleteket adunk még a kivitelezés elkezdése előtt. Ha látványosan szeretné berendezni az ingatlant, írja meg nekünk, hogy milyen tervezési igénye merül fel és mi ajánlatot készítünk Önnek. Több, mint tíz éves szakmai tapasztalatunk, megvalósult munkáink adnak garanciát arra, hogy megtaláljuk ügyfeleinkkel, így Önnel is a közös hangot. Tekintse meg weboldalunkat és ha úgy gondolja, hogy ránk talált, várjuk visszajelzését.

T-Studió (Gyöngyös)

T-Studió (Gyöngyös)

Otthonunk az élet központja, a családi élet színtere. Nagyfokú bizalom kérdése, hogy kit engedünk be és kinek mutatjuk meg. Építése, átalakítsa, felújítása során fontos szempont, hogy kivel beszéljük meg és kinek a segítségével valósítjuk meg álmainkat, elképzeléseinket. A legszerencsésebb megoldás, ha ezt az összetett feladatkört egy olyan személy végzi, akinek szaktudásában, korrektségében megbízunk, és aki képes összehangolni az építészeti- és belsőépítészeti tervezés, valamint a kivitelezés bonyolult folyamatát. Minden esetben az ügyfél igényei, elképzelései szabják meg azt az irányt, melynek mentén megtervezünk egy házat, lakást vagy egy leendő belső kialakítást, új ötleteket, a helyiség funkcionalitásához és a megrendelő stílusához illeszkedő megoldás-variációkat. Az építészet és belsőépítészet szépsége épp abban rejlik, hogy nincsenek szokásosan alkalmazandó sémák, sablonok - minden terv egyedi. Mivel az építészet, belsőépítészet és a lakberendezés közötti határok összemosódnak, nehéz lenne különválasztani, meddig tart maga az építészet és hol kezdődik a lakberendezés - mindhárom tulajdonképpen ugyanazt a célt szolgálja: az ideális, otthonos lakókörnyezet kialakítását, kezdv

Gipszkarton akció Webáruház

Gipszkarton akció Webáruház

Vásároljon gipszkartont egyszerűen, otthonából! Webáruházunkban megtalál mindent, ami kellhet a gipszkarton rendszerek építéséhez, legen az gipszkarton mennyezet, tetőtér, válaszfal, vagy előtétfal! Gipszkarton profilok, csavarok, és számos további kiegészítő egy helyen. A vásárolt termékeket országosan kiszállítjuk!

Lakberendező Stúdió

Lakberendező Stúdió

Színvonalas tervezés, professzionális segítség a kivitelezésben és széles körű lakberendező szolgáltatási paletta, amit kínálunk. Lakberendező triónk rövid határidővel, sok tapasztalattal és kedvező árakkal vállalja a tervezést. Elkészült referenciáink reméljük meggyőzik Önt is arról, hogy velünk érdemes terveztetnie.

Felújítás energiatakarékosan

Felújítás energiatakarékosan

A Homeinfo egy olyan csodás site, amelyen keresztül mindezt a segítséget igyekszünk megadni Önöknek az éteren keresztül, akár hol is tartanak az otthonteremtésben. A tervezéstől, a jogi procedúráktól a tervezésen és a kivitelezésen át egészen a berendezésig minden munkafázisban igyekszünk sok-sok tanácsot, ötletet, hasznos információt adni, amelyekkel ez a sok energiával, stresszel és persze kiadással járó folyamat örömteli eseménnyé válhat mindenki számára.

Hemma függöny és lakástextil

Hemma függöny és lakástextil

Fő tevékenységünk a függönyözés .Szolgáltatásaink: tervezés, kivitelezés, helyszíni felmérés, függöny, kárpit anyagválasztás, tanácsadás, karnis, roló, függöny fazonok, egyedi megoldások tervezése. Függöny, párna, ágytakaró méretre varrás, karnis sín és függöny szerelés . Lakberendezési tervezés és kivitelezés látványtervek készítése igény szerint. Kínálatunkban megtalálható: fényáteresztő függöny, sötétítő függöny , lapfüggöny ,római roló, függöny kiegészítők, lakástextil, karnis ,ágytakaró, párna.

Dóró Desing

Dóró Desing

A Belsőépítész segít eligazodni a stílusok, trendek, ötletek, anyagok között, szemléltet, javasol, alternatívákat ad, ezáltal megkönnyíti a kivitelezés folyamatát, hogy a végeredmény olyan legyen amilyennek Ön megálmodta. Sokat utazik, szemlélődik, hogy mindig naprakész legyen Megrendelői számára.

Kamarás Stúdió

Kamarás Stúdió

Célunk, hogy olyan komplex tervezési szolgáltatást nyújtsunk, ahol az építtető maximális segítséget kap a telek kiválasztásától a tervezésen keresztül az otthon berendezéséig, megvalósításáig. Átgondolt tervezéssel, szakmai segítségünkkel a költségek jelentősen csökkenthetők, megbízható kapcsolataink révén az építés kivitelezése is gördülékenyebbé válhat.

Tuti menü