Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lakásfelújítás szakemberek: víz, gáz, fűtés szerelés képes leírás: Fűtés - Hori [2. oldal]
részletek »

Lakásfelújítás szakemberek: víz, gáz, fűtés szerelés: Fűtés - Hori [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: lakasfelujitas.tlap.hu » Lakásfelújítás szakemberek: víz, gáz, fűtés szerelés
Keresés
Találatok száma - 33 db
Fűtés korszerűsítés infrapanelre

Fűtés korszerűsítés infrapanelre

Infrapanel, és egyéb infrafűtés gyártása, akár egyedi igényeknek megfelelően is. Lakásfelújítás és korszerűsítés esetén a fűtést is leszokták cserélni, erre lehet jó megoldás az infrapanel. Helyiségenként lehet meghatározni, hogy mikor hány fok legyen. Nem fog túlfűteni, mivel a termosztát kikapcsolja az infrapaneleket h a levegő elérte a beállított hőmérsékletét.

Fűtés korszerűsítés

Fűtés korszerűsítés

Megújuló energia hasznosítás, fűtés korszerűsítés, és egyéb általános szerelési-, és épületgépészeti munkálatok vállalása tapasztalt szakemberekkel. Munkáinkat végezzük Budapesten, Pest megyén, Tolna megyén, Baranya megyén, és Somogy megyén. Ha szeretne ajánlatot kérni fűtés korszerűsítésre, vagy bármilyen más épületgépészeti munkára, látogasson el kérem honlapunkra! - Kerygép.hu

Víz- Gáz- Fűtésszerelés - Fűrdőszoba felújítás, Radiátor csere

Víz- Gáz- Fűtésszerelés - Fűrdőszoba felújítás, Radiátor csere

Lakásfelújítás során konyhai blokkok, komplett fürdőszobák felújítását és egyéb víz, gáz, és fűtések átalakítását vállaljuk Pest és Fejér megyében. Régi mosdók, fürdőkádak, zuhanykabinok cseréjét is a szükséges bontási munkákkal együtt is vállaljuk. Régi radiátorok cseréjét, radiátorok áthelyezését, átalakítást, ha kell hegesztéssel is vállaljuk. Amennyiben gázkonvektor, ill. gáztűzhelyjavításra van szüksége, vagy ha elromlott a gázkazán cirkó, esetleg gázbojler, vagy egy teljesen új gázkészülékre lenne szüksége, akkor is keressen minket bizalommal, garanciavállalással állunk az Ön rendelkezésére. Továbbá komplett épületgépészeti megoldást kínálunk, épülő családi házak, és kisebb közüzemi épületek víz- gáz- fűtés- szerelési munkáinak elvégzése. Központi radiátoros fűtés, és energiatakarékos napkollektor fűtésrendszerek kialakítására, meleg víz ellátására, igény esetén úszó medencéjének fűtésre is.

Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin hírek
Klímaszerelő Budapesten
Klímaszerelő Budapesten Közelednek a meleg nyári napok, jön a kánikula Budapesten is. A budapesti lakások egyre nagyobb arányban rendelkeznek valamilyen klímaberendezéssel, de sajnos sok lakások többségében még mindig elviselhetetlenek a nyári napok. A legújabb társasházak építésénél is ritka, hogy az építtető gondoskodik a lakások hűtéséről. Hiába a hatékony külső hőszigetelés, a...
Lakberendezési trendek 2016-ban
Lakberendezési trendek 2016-ban Izgalmasat, újat kitalálni már-már kötelező a divat világában. Bőséges és...
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról?
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról? Azt, hogy a gázvezetékek, gázkészülékek üzemeltetése bizonyos veszélyeket...
Napkollektoros fűtés rendszerek

Napkollektoros fűtés rendszerek

Napkollektoros fűtés rendszerek, napkollektoros melegvíz rendszerek és napkollektoros medencefűtés rendszerek forgalmazása, tervezése és kivitelezése teljeskörű pályázati ügyintézéssel. Magánszemélyek, vállalkozások, társasházak és egyéb szervezetek részére napenergia hasznosító rendszerek Magyarország egész területén.

Vízvezeték és központi fűtés szerlés-Szatobau Kft.

Vízvezeték és központi fűtés szerlés-Szatobau Kft.

Lakásfelújítás esetén a Szatobau nagy hasznára lehet Önnek! Nagy tapasztalattal rendelkező szakembergárdája biztos kézzel végzi a vízvezeték szerelési és a központi fűtés szerelési munkálatokat egyaránt. Legyen szó társasházi vagy lakótelepi lakásról, vagy ipari területen működő hálózatok szereléséről cégünk megállja a helyét. Próbáljon ki minket!

ExtremeSolar KFT - Napkollektorok

ExtremeSolar KFT - Napkollektorok

Weboldalunkon a napelemek és napkollektorok értékesítése mellett leírásokat és útmutatókat is talál a különböző napenergia hasznosítására szolgáló berendezésekről. Az energiaárak folyamatos emelkedésével egyre inkább előtérbe kerülnek a megújuló energiaforrásuk például napelemek és napkollektorok melyek környezetbarát módon működnek. Elsősorban új házak építésénél merül fel használatuk de régebbi házak tetejére is gond nélkül felszerelhetők. A napelem a nap energiáját elektromos árammá alakítja majd azt akkumulátorokban tárolja, így a hálózati villanyáram használatát mellőzve pénzt takaríthat meg nekünk. A napkollektor a gáz számlát hivatott csökkenteni, meleg víz előállításra és fűtésre használják. Kiváló hosszútávú befektetés a napenergia hasznosítás.

Szőts Vállakozás, Vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés (Érd)

Szőts Vállakozás, Vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés (Érd)

Épületgépészeti kivitelezéssel, víz-gáz-fűtésszereléssel foglalkozunk hosszú évek óta, tudjuk milyen nehéz olyan szakembert találni aki megfelelő szakmai tapasztalattal és tudással, korrekt áron végzi munkáit a vevő teljes megelégedésére. Ha ilyen szakembert keres hívjon bizalommal! Munkáinkat a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával, gyorsan és hatékonyan végezzük, melyeket általában Érd, Budapest, Diósd, Budaörs, Budafok, Törökbálint, Százhalombatta területén végezzük. Vállajuk családi házak, lakások, irodák, csarnokok, közintézmények épületgépészeti munkáinak elvégzését, víz-gáz-fűtésszerelését. A gyakorlat a legjobb tanítómester Publilius Syrus Hívjon bizalommal! Tel.:06-30-9-772-892

Global System Bt.,Víz-Gáz-Fűtés

Global System Bt.,Víz-Gáz-Fűtés

Víz-Gáz-Fűtésszerelés, Budapest és környékén, ingyenes kiszállás, tételes árajánlat készítés. 22 éves szakmai tapasztalat ! Átfogó munka esetén generál kivitelezés a megfelelő szakemberek bevonásával. Családi házak, lakások, üzlethelyiségek, kisebb ipari létesítmények új vagy felújítási munkái. Megbízható, korrekt kivitelezés, garancia !

Vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés - Duguláselhárítás Budapesten

Vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés - Duguláselhárítás Budapesten

Lakást vásárolt? Esetleg családi házában szeretné megoldani a víz-, gáz- és fűtésszerelést, esetleg eltörött egy vezeték, vagy gázszagot érez? Hívja jól felszerelt szakembereinket, és megoldanak háza körül minden víz-, gáz- és fűtésszerelési problémát. Egész Budapesten és környékén dolgozunk. Ha önnek fontos családja biztonsága és a minőség, ne habozzon tovább! Hívjon minket! Vagy látogassa meg honlapunkat! Szeretne új házába,lakásába minél korszerűbb, gazdaságosabb víz, gáz és fűtésberendezést?! Otthonában megrongálódtak a vezetékek? Vagy csak egyszerűen szeretné biztonságosabbá tenni lakását?Felszerelt szakembereink bármikor szívesen állnak a rendelkezésére a következő tevékenységekben: bojler csere, -tisztítás, csapcsere, fűtés szerelés,-légtelenítés, radiátor csere, mosógép bekötés, víz szerelés, valamint csőtörés esetén is!Ha fontos önnek a minőség, megbízhatóság, pontosság, akkor hívjon minket bátran!

Hirdetés
Duguláselhárítás

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás géppel,Budapesten, bontás nélkül vigyázva értékeire, figyelembe véve kéréseit. Szolgáltatás a lakosság részére javítási és karbantartási munkálatok, minden amit más nem vállal el, de önnek FONTOS!!! Hívjon bizalommal, megoldom problémáját gyorsan tisztán és OLCSÓN!! Budapest területén, hétvégén és ünnepnapokon is! Kiszállási díj nélkül! Annak érdekében, hogy ön, tisztába legyen a dugulások megelőzésével is, épp ezért hasznos tanácsokkal is próbálom segíteni a kedves megrendelőimet.

Nyári Zoltán víz-gáz-fűtés, napkollektor szerelés

Nyári Zoltán víz-gáz-fűtés, napkollektor szerelés

Családi házak, lakások, társasházak ,víz, gáz ,fűtésszerelése ,dugulás elhárítása .Kondenzációs gázkazánok, szolár rendszerek, energiatakarékos fűtési megoldások. Falbontás nélküli dugulás elhárítás korszerű gépekkel. Fűtési rendszerek vegyszeres tisztítása, átmosása. Radiátorok cseréje. Radiátorok és fűtési rendszerek légtelenítése.

Tóth József víz- gáz és fűtésszerelő mester

Tóth József víz- gáz és fűtésszerelő mester

Gázszerelés: Új gázvezeték rendszerek kiépítése, meglévő rendszerek átalakítása műszaki átadással. Cirkók, vízmelegítők, gázkészülékek, konvektorok, javítása, cseréje, szükség szerint beszerzéssel és a helyszínre szállítással. Gáztűzhelyek tisztítása, javítása, felújítása. Gázszivárgás keresés gázdetektorral, s a fellelt hiba elhárítása, lehetőség szerint. Gázkészülékek téli, fűtési szezonra való felkészítése, tisztítása, ellenőrzése.

Dokiszer víz- gáz- fűtésszerelés

Dokiszer víz- gáz- fűtésszerelés

Vízvezeték szerelés, lakóépületekben, családi házakban rövid határidővel. Gázszerelés családi házakban, ipari létesítményekben. Fűtésszerelés, javítás, korszerűsítés, felújítás kedvező áron. Víz- gáz- fűtésszerelés, felújítás, javítás, Tatabányán és környékén.

Intertherm Kft. Pécs

Intertherm Kft. Pécs

Az Intertherm Kft. Profilja: -Épületgépészeti tervezés, szakértés, -Víz- és csatorna szerelés -Központi fűtés szerelés, - Gáz szerelés, -Padlófűtés, Falfűtés szerelés, -Napenergia, Megújuló energiaforrások, -Közmű, -Klíma és szellőzés technika tervezése, szerelése

Víz-,  gáz-,  és  fűtésszerelés  Budapesten

Víz-, gáz-, és fűtésszerelés Budapesten

Vízszerelés, fűtésszerelés, gázszerelés Budapesten és környékén! Vízszerelés: - családi házak, társasházi lakások javítási, átalakítási, új szerelési munkái a csap cserétől, a teljes szerelésig. Fűtésszerelés: - fűtési körök kialakítása, radiátorok bekötése cseréje. Gázszerelés: - a készülékek bekötésétől, a teljes kiépítésig.

Hori Víz-, gáz-, fűtésszerelés

Hori Víz-, gáz-, fűtésszerelés

Vállalási területem Budapesten és környéke. Víz-, gáz-, fűtés-szereléssel, családi házak rendszereinek kialakításával, felújításával, fürdőszobák kialakításával, felújításával, radiátorcserével, fűtés korszerűsítéssel, radiátoros, illetve padló-, fal-, és mennyezetfűtés kialakításával foglalkozom.

Tuti menü