Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lakásfelújítás szakemberek: víz, gáz, fűtés szerelés képes leírás - Lakásfelújítás, családi ház felújítás.tlap.hu
részletek »

Lakásfelújítás szakemberek: víz, gáz, fűtés szerelés - Lakásfelújítás, családi ház felújítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lakasfelujitas.tlap.hu » Lakásfelújítás szakemberek: víz, gáz, fűtés szerelés
Keresés
Találatok száma - 32 db
Servicenter Kft. | Veszprém

Servicenter Kft. | Veszprém

Családi és társasházak víz-, gáz-, csatornarendszerének beépítését, felújítását éppúgy vállaljuk, mint a nagyobb volumenű feladatokat: termelőüzemek, csarnokok, közösségi és lakóépületek teljes épületgépészeti szerelését, felújítási, karbantartási munkáit. Épületgépészettel foglalkozó részlegünk az épületgépészeti tervezést, kivitelezést és annak folyamán a felelős műszaki vezetést is biztosítja. A gázrendszerek bekötését, szerelését és javítását képzett és arra jogosult szakemberrel végeztesse! Hívjon minket bizalommal a 36 30 837 55 52-es telefonszámon!

Szerelt kémény kivitelezése jó áron!

Szerelt kémény kivitelezése jó áron!

Korrekt kéményest keres, aki megbízható, minőségi munkát végez, mindezt barátságos légkörben? Ezt nyújtja a Soki Plusz Kft.! Szerelt kéményét egy nap alatt üzembe helyezzük, de turbós kémény és kondenzációs kémény építését is vállaljuk. Kéménybélelésben is szakértők vagyunk, legyen szó saválló, FuranFlex, PPS, RWV, vagy alumínium béléscsőről. A kéményseprő szakvélemény beszerzésével sem kell foglalkoznia, mi elintézzük. S. O. S. árajánlat szolgáltatásunkkal a honlapunkon mi adjuk a leggyorsabb árajánlatot az országban!

Kéménybélelés FuranFlex technológiával

Kéménybélelés FuranFlex technológiával

Új kéményre van szüksége, vagy meglévő kéményét újíttatná fel? Ha minket választ, rekordgyorsasággal elvégezzük a munkát, miközben szakértelmünk a garancia arra, hogy hosszú évek elteltével is üzembiztosan működik majd a kéménye. A kéménybélelést és a szerelt kémény kivitelezését akár 1 nap alatt elvégezzük! A kínálatunkban szerepel még turbós és kondenzációs kémény, a különleges FuranFlex kéménybélelés technológia, és ipari, valamint gyűjtökémények kialakítása is. Kéménymarással, kéménymagasítással és tetőjárda építésével is nyugodtan megbízhat bennünket!

Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin hírek
Lakberendezési trendek 2016-ban
Lakberendezési trendek 2016-ban Izgalmasat, újat kitalálni már-már kötelező a divat világában. Bőséges és érdekes kínálattal sorakoznak a lakberendezési trendek idén is, lehetőséget adva valami különleges, valami nagyszerű kipróbálására. 2016 dekorációs megoldásai sokfélék, a kérdés, mennyit költhetünk a dizájnra, mit engedhetünk meg magunknak, és mit nem. A határ ugyanis a csillagos Ég,...
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról?
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról? Azt, hogy a gázvezetékek, gázkészülékek üzemeltetése bizonyos veszélyeket...
Ingatlanlufi, vagy indokoltan emelkednek a lakásárak Budapesten?
Ingatlanlufi, vagy indokoltan emelkednek a... Egyre többen nevezik árrobbanásnak a budapesti lakásárak alakulását. Abban...
Kondenzációs kémények beépítése

Kondenzációs kémények beépítése

Gond van a kéményével? Keressen bennünket! Kéménybélelés, szerelt kémények kialakítása, magasítás, tisztítás, szigetelés ? minden az Ön biztonságáért! Úgy gondolja, hogy régi kéménye már menthetetlen? Engedje, hogy megjavítsuk! A furanfelx technikával végzett kéménybélelés még az igazán nehéz esetekben is jó megoldás. Hívjon minket akkor is, ha tetőjárdára van szüksége, ha eladáskor kéményseprői szakvéleményt szeretne kérni, ha turbós, ha ipari, ha szerelt, ha Leier vagy Schiedel kéménye van.Kéménymarás, kéményfúrás és kéménybélelés egy igazán szakértő csapattól! Ha kéményről van szó, mi nem ismerünk lehetetlen feladatot. Ha kell, tetőjárdát építünk, bélelünk és magasítunk. Nincs menthetetlen eset! Furanflex technológiás kéménybélelésünk akár a legreménytelenebb helyzetben is megoldás!

Radiátor Akció

Radiátor Akció

Webáruházunkban szinte minden épületgépészeti terméket megtalál, többek között a radiátorokat is. Bátran látogassa meg oldalunkat, hatalmas választékunknak köszönhetően biztosan ki tudjuk Önt szolgálni, kedvező áron, ráadásul azonnal, készletről, így nem kell heteket várnia, míg megérkezik a megrendelt termék. Akár törölközőszárító-, akár acéllemez-, vagy esetleg alumínium radiátor az amit szeretne vásárolni, biztos lehet benne, hogy megtalálja kínálatunkban. Ha szeretné megtudni, hogy kaphat-e még több kedvezményt akciós árainkból, nincs más dolga, csak küldenie kell egy árajánlatkérést üzenet formájában ügyfélszolgálatunkra.

Fűtés szerelés Budapest

Fűtés szerelés Budapest

Vállaljuk cirkó fűtés teljes kivitelezését teljes műszaki ügyintézéssel, a szükséges engedélyekkel, azok lebonyolításával, garanciával. A korszerűtlen konvektorok felújítása, esetleg cseréje. Érdemes cirkó fűtésre váltani mert: Korszerű, egyenletesebb hőérzetet biztosít, mint a konvektoros fűtés, sokkal jobb hatásfok. Kényelmes: igényeinknek megfelelően szabályozhatjuk Gazdaságos: a jól megtervezett és beszabályzott cirkófűtés. Biztonságos: szénmonoxid-mérgezések kizárva.Fűtésrendszer és gázvezeték tervezés Beck László Komplett kiépítés, kialakítás, beüzemelés. Forduljon hozzánk, bizalommal.

Kémény építés, szerelés kedvező áron a Kéményszerelőtől

Kémény építés, szerelés kedvező áron a Kéményszerelőtől

Cégünk Fő tevékenységi köre a szerelt és a bélelt, turbó, kondenzációs kémény építése, magasítása. Foglalkozunk továbbá a üzembiztonságához kapcsolódó egyéb szolgáltatások (javítás és tisztítás, kéménybélelés, kamerás vizsgálat, tetőjárda építés stb..) nyújtásával. Szakmai tapasztalatunk több , mint 10 éves és folyamatos tovább képzések illetve trendeknek megfelelő képzést kapnak a kollégáim. Forduljon bizalommal felénk. Ingyenes felmérés, tanácsadás és kedvező ár ajánlatot küldünk önnek 24 órán belül.

Kémény felújítása és bontása

Kémény felújítása és bontása

Építési valamint bontási munkálatokkal is egyaránt fogalakozik a VS Kémény Kft. A cég kiváló szakemberei több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, melynek köszönhetően megbízható és pontos munkát végeznek a kémények széles skáláján. Szakmai tanácsokkal is ellátják az érdeklődőket, amennyiben a kéménnyel kapcsolatban kérdés merülne fel. Béleléssel és magasítással is foglalkoznak. A cég székhelye XII. kerületben található, de online is felkereshetőek a weblapon keresztül, vagy akár e-mail formájában.

Pellet kazán

Pellet kazán

A pellet kazánok napjaink egyik legmodernebb és leggazdaságosabb fűtési rendszerei, mivel kizárólag ezek a berendezések alkalmasak a fapellet biztonságos tüzelésére, amely a legjobb fűtőértékű tüzelőanyag! A pellet kazánok komfortfokozata kiváló, a pelletadagoló tartály nagyságától függően, képesek heteken, vagy hónapokon át teljesen automatikusan működni. E mellett a pellet kazánok gazdaságossága tovább fokozható puffer tartállyal, amivel család használati meleg víz előállítás is megoldható! Hatásfokuk 90% feletti, miközben a fűtés minden mozzanatát programozható mikroprocesszoros vezérli.

Hirdetés
Faelgázosító kazánok

Faelgázosító kazánok

A faelgázosító kazánok kb 40-50% al gazdaságosabbak, mint bármilyen más hagyományos tüzelőberendezés. Az egyedi kettős égésterének köszönhetően, a tüzelőanyagból felszabaduló füstgáz, remekül hasznosítható, ami más rendszerek esetében, a azonnal elillan a kéményen keresztül. A megújuló energiaforrások közül; a brikett és pellet tüzelésére kifejezetten a leghatékonyabb egy faelgázosító kazán, amelynek gazdaságossága tovább fokozható egy puffertartállyal, amely akár a használati meleg víz előállítását is megoldja. Ha fűtéskorszerűsítés előtt áll, ismerje meg ezt a modern és rendkívül gazdaságos technikát!

konvektorkarbantartás

konvektorkarbantartás

Konvektor karbantartási témakörben vállalok szerelést Budapest és Pest megye egész területén. Fontosnak tartom a konvektorok karbantartást még a fűtésszezon elkezdése előtt elvégezni és felkészíteni készülékünket a téli időszakra. Átvizsgáljuk működését eltávolítjuk a szennyeződéseket, hogy még szezon előtt észrevegyük az esetleges hibákat a készülék működésében és ezzel elkerülhetjük a nem várt esetleges kellemetlenségeket. Mivel az Önök oldalának látogatottsága lehetőséget ad a lakosság számára a konvektorkarbantartásnak időbeli elvégzésének fontosságáról, ezért kérjük Önöket, hogy oldalunkat jelenítsék meg link gyűjteményükben.

Gázszerelő Budapesten

Gázszerelő Budapesten

A Budai Gázszerviz Kft lassan húsz éve foglalkozik gázszereléssel, gázkészülékek szervízelésével, karbantartásával. Budapesten és környékén valamennyi szolgáltatásunk elérhet, de vannak olyan új szolgáltatásaink is, amelyeket országosan is vállalunk. A gázszerelő csapatunk segítségére lehet a gázszerelés kivitelezésében, sőt a tervezésében is. De vállaljuk a gázkészülékek, gázkazánok javítását, karbantartását, szerviztevékenységét, felülvizsgálatát is. Új szolgáltatásunk a fűtési rendszerek tisztítása, karbantartása. A gázszerelő munkája nagyfokú szakértelmet, és felelősségérzetet igényel. Büszkék vagyunk arra, hogy gázszerelő csapatunk valóban egy csapat. A kollégáink segítik, támogatják egymást, mint szakmailag, mint a jó ügyfélkapcsolatok építésében. A szakembereink folyamatos képzésének köszönhetően, bármelyik kollégánk megy ki Önhöz, Ön a megszokott, magas színvonalú szolgáltatást nyújtja. Vegye igénybe bátran a szolgáltatásaink bármelyikét, az eredménnyel garantáltan elégedett lesz.

Vízszerelés Budapesten

Vízszerelés Budapesten

Csöpög a csap? Csőtörés miatt elázott az egész lakás? Esetleg felújítást tervez? Akkor Önnek pont egy profi vízszerelőre van szüksége. Cégünk tagjai profik a szakterületükön, csak és kizárólag minőségi anyagokból minőségi munkát végeznek garanciával, a szabványoknak megfelelően. Amennyiben Önnek is vízszerelőre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen tőlünk is árajánlatot. Új kád, csaptelep beszerelése, mosogatógép bekötése, vagy a vizes kiállások áthelyezése számunkra rutinfeladat. Garantáltan minőségi munka, korrekt áron. Tekintse meg a holnapunkat, és hívjon bennünket bizalommal.

Kazán Kereső - fűtésszerelés, vízvezeték szerelés

Kazán Kereső - fűtésszerelés, vízvezeték szerelés

A közel 20 éve működő, ISO 9001 minőségtanúsítvánnyal rendelkező vállalkozásunk Kazán Kereső webáruháza megrendelői igényeit szem előtt tartva nyújt kiváló minőségű szolgáltatást, kedvező áron. Webáruházunk egyedi kereső rendszerének segítségével könnyedén megtalálható a keresett termék, melyet rövid határidővel házhoz szállítunk, vagy személyesen átvehető telephelyünkön. Szolgáltatásaink közé tartozik még: gázkazán javítás, fűtés és vízvezeték szerelés, illetve klímaszerelés is. Termékeink az ország teljes területére vonatkozó gyártói garanciával rendelkeznek. Kiemelt termékeink: gázkazán, kondenzációs, vegyestüzelésű, pellet illetve faelgázosító kazán, vízmelegítők, bojlerek és puffertartály.

Vízszerelő, villanyszerelő, duguláselhárító

Vízszerelő, villanyszerelő, duguláselhárító

Gyors szolgálatunk vállal vízszerelési munkákat, úgy mint vízvezeték hálózat kiépítést, fagy csap cseréket, szennyvíz cső cseréket, fürdőszoba felújítást; villanyszerelési munkákat: zárlat keresést, hibaelhárítást, kivitelezést, kerti világítás tervezés-kivitelezést; duguláselhárítást géppel, bontás nélkül:aknatakarítást, csatorna bekötés-rákötést, lefolyótisztítást, csőrepedés javítást, csőtörés elhárítást. Ingyenes kiszállásunk van egész Pest megyében éjjel-nappal. Áraink korrektek és telefonon előre megbeszéljük, munkánkra pedig garanciát vállalunk.

Kazán Shop

Kazán Shop

A netkazán.hu üzemeltetője, a Hüperion Kereskedelmi Kft. A cégünk már több mint 15 éves épületgépészeti szakkereskedés. Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk ez idő alatt, és szeretnénk ezt a felhalmozott tudást az ország egész területén elérhetővé tenni a webshopunk által. A kazán és fűtéstechnikai tippeket azért találtuk ki, hogy 7 nap alatt fel tudjuk készíteni a kedves vásárlóinkat arra, hogy a számukra legmegfelelőbb döntést hozhassák. Az a cél, hogy a lakásokba, illetve a házakba úgy öntsünk lelket, vagyis meleget, hogy a havi fűtés számlák a lehető legalacsonyabbak legyenek. A webáruház tervezésénél azt tartottuk szem előtt, hogy a lehető legtöbb választást segítő információ fel legyen tüntetve úgy, hogy a lehető legjobb mértékben használható maradjon. Csak és kizárólag olyan termékeket forgalmazunk, amelyek megfelelő szerviz és garanciális háttérrel rendelkeznek. A megfelelő minőségű termék színvonalból nem engedünk!

Fűtés korszerűsítés infrapanelre

Fűtés korszerűsítés infrapanelre

Infrapanel, és egyéb infrafűtés gyártása, akár egyedi igényeknek megfelelően is. Lakásfelújítás és korszerűsítés esetén a fűtést is leszokták cserélni, erre lehet jó megoldás az infrapanel. Helyiségenként lehet meghatározni, hogy mikor hány fok legyen. Nem fog túlfűteni, mivel a termosztát kikapcsolja az infrapaneleket h a levegő elérte a beállított hőmérsékletét.

Tuti menü