Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lakásfelújítás szakemberek: kőműves, burkoló képes leírás - Lakásfelújítás, családi ház felújítás.tlap.hu
részletek »

Lakásfelújítás szakemberek: kőműves, burkoló - Lakásfelújítás, családi ház felújítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lakasfelujitas.tlap.hu » Lakásfelújítás szakemberek: kőműves, burkoló
Keresés
Találatok száma - 17 db
Szakember kereső

Szakember kereső

Weboldalunk, egy tematikus adatbázis oldal. Országos adatbázisunkban megtalálhatja a lakóhelyéhez legközelebbi szakembereket, lakossági szolgáltatókat, és alkalmi munkát végzőket. Az adatbázis feltöltése folyamatos. A partnereink saját portfóliót hozhatnak létre, ahol elhelyezhetik a teljes elérhetőségüket, bemutatkozásukat, referenciájukat, akcióikat stb képpel, videóval. Továbbá minden partnerünk teljesítménye értékelhető, az elvégzett munka, vagy szolgáltatás alapján, így segítve a leendő megbízókat a választásban. Az oldal használata ingyenes.

Estrich aljzatbeton

Estrich aljzatbeton

Cégünk több éves szakmai tapasztalattal a háta mögött rengeteg elégedett ügyféllel. Vállalunk Estrich aljzatbeton keverését a gyorsabb megoldások és pénztakarítás szempontjából, hiszen nincs szükség kiegyenlítőkre. Gazdaságos megoldás kisebb lakások, családi házak, irodák burkolatai alá. Fő profilunk az ipari betonpadlók készítése. Legyen szó fugamentes, síkpontos, parkoló, hűtőházi, padlófűtéses. Továbbá meglévő betonok csiszolását is vállaljuk. Cégünk műszaki vezetőket is foglalkoztat, hogy önnek ne legyen problémája.

Falvágással és betonfúrással nyerhető terek!

Falvágással és betonfúrással nyerhető terek!

Lakása tereit behatárolja leszűkítik a határolófalak? Technológiánkkal könnyen változtatni tud lakása, háza elosztásán. Mai kor igénye a lakásfelújítási, bontási munkálatokat is merőben megváltoztatta beleértve a betonfúrási és betonvágási feladatokat. Falvágáshoz használt falvágó és betonfúró gépeinkkel biztosítani tudjuk megrendelőink számára a tiszta, rezgésmentes munkát rövid kivitelezés idő alatt, akár lakott otthonban is elérhető szolgáltatásunk. Nagy változásokat akár panellakásában is elérhet falkivágással, megszüntetve két szoba közötti válaszfalat, létrehozhat átadóvágással, ajtóvágással két szoba között közvetlenebb légteret. További információk weboldalunkon.

Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin hírek
Klímaszerelő Budapesten
Klímaszerelő Budapesten Közelednek a meleg nyári napok, jön a kánikula Budapesten is. A budapesti lakások egyre nagyobb arányban rendelkeznek valamilyen klímaberendezéssel, de sajnos sok lakások többségében még mindig elviselhetetlenek a nyári napok. A legújabb társasházak építésénél is ritka, hogy az építtető gondoskodik a lakások hűtéséről. Hiába a hatékony külső hőszigetelés, a...
Lakberendezési trendek 2016-ban
Lakberendezési trendek 2016-ban Izgalmasat, újat kitalálni már-már kötelező a divat világában. Bőséges és...
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról?
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról? Azt, hogy a gázvezetékek, gázkészülékek üzemeltetése bizonyos veszélyeket...
Lakásfelújítás A-Z

Lakásfelújítás A-Z

Cégünk lakásfelújítás, szobafestés, kőműves munkák és mindent elvégez ami egy lakásfelújítás esetén lehetséges. Átfogó szolgáltatást nyújt az év minden napján, akár azonnali munkakezdéssel is. Ha ön is modern, szép ingatlant szeretne rendelje meg cégünktől a felújítások elvégzését. Készséggel állunk szolgálatában minden nap. Bízza a ránk a piszkos munkát! Egyedi igényeket is kielégítünk. Megunta a régi külsejű, unalmas panellakását? El sem tudja képzelni, hogy a panellakás is lehet új és modern? Akkor engedje meg, hogy bebizonyítsuk önnek, hogy igen is lehetséges!

Profi burkolás burkoló

Profi burkolás burkoló

Unfer Zoltán hidegburkoló vagyok, csapatommal 17 éve foglalkozunk burkoló munkák szakszerű kivitelezésével. Az általunk elsajátított burkolási munkánkra teljeskörű garanciát vállalunk. Célunk hogy ügyfeleink, megrendelőink teljes mértékben meg legyenek elégedve a határidőre elkészült igényes munkáinkkal. Foglalkozási körünkbe tartozik még az egyedi mosdópultok elkészítése, illetve egyedi kád és zuhanytálcák beépítése.

Burkolás, csempézés, burkoló árak

Burkolás, csempézés, burkoló árak

Burkoló hidegburkoló munkákat kínálunk Pest megyében, mint építőipari szolgáltatás. Profilunk: gress, kerámia, márvány burkolatok kivitelezése,lerakása kül- és beltérben. Hidegburkoló csapatunk 17 év szakmai tapasztalattal, és rutinnal rendelkezik. Burkolás munkálatainkra teljeskörű garanciát vállalunk. Miért minket válasszon? Pontos munkakezdés, szakértelem, tanácsadás, zökkenőmentesség, rugalmasság, garancia, határidők betartása. Ingyenesen elkészítjük a burkolási árajánlatot, és tanácsadással is segítjük megrendelőinket, hogy zökkenőmentesen történjen a burkolatok kiválasztása, és burkolása. Segítünk a burkolatok kiválasztásában, és szállításában. Célunk hogy megrendelőink teljes mértékben elégedettek legyenek a határidőre elkészült burkoló munkáinkkal, és elégedettséggel térjenek frissen burkolt otthonukba. Vállalunk Budapesten és környékén előszoba, nappali, erkély burkolás, garázs, előszoba, lépcső hidegburkolás, wc, konyha, fürdőszoba csempézés, továbbá készítünk mosdó pultot, beéptünk kádat, zuhanyt. A burkoláshoz tartozó vízszereléseket, és kőműves munkákat is elkészítjük.

Hungary-bau burkoló munkák

Hungary-bau burkoló munkák

Burkolás és burkoló munkák minőségi kivitelezéssel a hungary-bau szakembereitől. vállalunk minden nemű hidegburkolást kiváló szakértelemmel kül és beltérben egyaránt családi-sor-iker-társas házak, nappalik egyedi fürdőszobák, konyhák erkélyek, lépcsőházak, irodák, műhelyek, raktárak burkolása gyors megbízható munkavégzéssel. lakossági vagy közületi burkolás nekünk csak a minőség számít kerítések, lábazatok, homlokzatok díszburkolása Budapest és környékén

Burkoló munkák, csempézés, burkolás

Burkoló munkák, csempézés, burkolás

Igényes burkoló munkák csempézés , burkolás, hidegburkolás Budapest és környékén. Fürdőszoba burkolás, épített zuhanyzó, beépített kád, épített mosdópult készítés. Homlokzat-kerítés-terasz burkolás klinker, kő, kőutánzat, kerámia, gránit, márvány, traventin burkoló lapokkal. Kőműves munkák: belső falak, üvegtégla rakás. Laminált parketta és szegély rakása. Hidegburkoló munkadíjak , információk weblapunkon: www.hideg-burkolo-boy.hu

Térkövezés, térburkolás - Palkovits Kert

Térkövezés, térburkolás - Palkovits Kert

Szép kertet szeretne? Zöld, üde gyepet? Hívjon bennünket! A térkövezést végezhetjük aszfaltozással, díszkavics szétterítésével, betonozással vagy akár térkő lerakásával is. Oldalunkon megmutatjuk a térburkolás folyamatát. Ha úgy döntene, hogy inkább szakemberre bízná a térkövezést, nyugodtan hívjon minket!

Hirdetés
Térburkolás - CIPRUSkert kertépítés - Térkő lerakás

Térburkolás - CIPRUSkert kertépítés - Térkő lerakás

A térkövezés többféle szerepet is kaphat kertépítéskor. A térburkolattal szebbé, esztétikusabbá varázsolhatjuk az autóbejárót, a járdát vagy a lépcsőket. Térkövezéshez használhatunk viacolor, kavics, beton, fa vagy terméskő térkövet. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, látogasson el honlapunkra!

Lakásfelújítások Nyíregyházán

Lakásfelújítások Nyíregyházán

Teljeskörű lakásfelújítással foglalkozó szakember honlapja, tevékenységi körei: burkolás, víz-, villanyszerelés, festés, riasztó-, klímakiépítés, gipszkartonozás, kisebb kőműves munkák. A honlap bemutatja a tevékenységi köröket részletesen, bemutatkozik maga a szakember, referenciaképekkel, árlistákkal prezentálja eddigi munkásságát. Az oldalon vannak elérhetőségek, ajánlatkérő, véleménynyilvánításra, szavazásra alkalmas rovat is.

Kőműves-Burkoló Szeged

Kőműves-Burkoló Szeged

Kovács Gyula Kőműves-Burkoló Egyéni vállalkozó Honlapja. Építünk, bővítünk, átalakítunk !!! Pincétől a padlásig,alaptól a kulcsátadásig. -Csaladádi,hétvégi házak építését -Régi házak átalakítását/felújítását -vízes nedves falak utólagos alászigetelése -Járdák/bejárok készítése -Külső hőszigetelést -Alapozási munkák -Kerítés építést -Betonozást -Szinezést -Falaz ást -Vakolást

Térkőmunkák, kertépítés, kerítésépítés, díszburkolás - Térkőmester

Térkőmunkák, kertépítés, kerítésépítés, díszburkolás - Térkőmester

Térkövezés, Kőburkolás, Térkőrakás, Viacolorozás, Kertépítés, Kerítésépítés, Díszburkolás, Dísztámfal építés, Kertkiegészítők építése MINŐSÉGI SZINTEN, MAGAS FOKON, 5 - ÉV GARANCIÁVAL! Vállaljuk parkolók, autóbejárók, udvarok, kertek, járdák, terek, játszóterek, utak, stb. építését, térkövezését, kőburkolását, díszburkolását. Megbízható, józan életű csapat, kulturált, tiszta, igényes munkavégzés. Bővebb tájékoztatás, bemutatkozás, referenciák a honlapomon elérhetők.

Burkolás precízen

Burkolás precízen

Burkolás, lakásfelújítás Budapesten és környékén. Hidegburkolás igényes kivitelezéssel. Vállaljuk: kerámia, gress, klinker, természetes kő, és üveg lapok precíz lerakását. Vállaljuk továbbá beltéri design kialakításokkal, beltéri kőműves munkálatokkal, egyedi beépített bútorok készítésével üvegtégla falak építésével, kandalló burkolásával, laminált padló fektetésével is foglalkozunk.

Lakásfelújítás kőműves, burkoló munkák

Lakásfelújítás kőműves, burkoló munkák

Üdvözlöm! Fő tevékenységünk építőipari kivitelezés. Kőműves munkák, burkolás, lakásfelújítás, lakásátalakítás, irodafelújítás, hőszigetelés, homlokzatfelújítás. Vállalási területünk Budapest és Pest megye. Vállalunk a kőműves munkáktól, a generálfelújításig részmunkákat és komplett felújítást. Minőségi kivitelezés, betartott határidők, elégedett ügyfelek.

Varga József Burkoló és kőműves

Varga József Burkoló és kőműves

Vállalkozásom 1990-ben alakult. Burkolás kőműves munkák Győr-Moson-Sopron megyében. Vállalok: - épületburkolást, - burkolást, - laminált padló fektetését, - épületfelújítást, - egyéb építőipari és kőműves munkákat.

Lelesz Antal Kőműves

Lelesz Antal Kőműves

Vállalási területünk Debrecen és környéke. Vállaljuk: - Új házak építését, - Régiek átalakítását, - Külső hőszigetelést, - Gipszkartonozást, - Kerítés építést, - Falazást, vakolást, - Egyéb kőműves munkákat

Tuti menü