Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lakásfelújítás szakemberek: festés, gipszkartonozás képes leírás - Lakásfelújítás, családi ház felújítás.tlap.hu
részletek »

Lakásfelújítás szakemberek: festés, gipszkartonozás - Lakásfelújítás, családi ház felújítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lakasfelujitas.tlap.hu » Lakásfelújítás szakemberek: festés, gipszkartonozás
Keresés
Találatok száma - 16 db
Beltéri és kültéri festékek

Beltéri és kültéri festékek

A Farrow&all élen jár a környezettudatos cégek között. A környezetbarát festék és tapéta előállításával foglalkozó vállalat manufaktúraként működik, ami garantálja a kimagasló minőséget és a termékek egyediségét. A nálunk kapható festékek természetes anyagokból készülnek, és ugyanúgy használhatók a falakon, mint bútorfestés alkalmával. Több mint 130 színből álló palettánkról válogathat. A döntés megkönnyítéséhez kérheti színszakértőnk segítségét, aki a helyszínen ad tanácsokat a megfelelő árnyalat kiválasztásához.

Lakások felújítása, szobák festése

Lakások felújítása, szobák festése

Sáfrán László Budapesten és annak környékén kínálja szobafestő, és egyéb felújítási szolgáltatásait. Akár egy színű szobák kifestését, vagy sima tisztasági festéseket is vállal, akár irodaházak belső területén. Gyerek szobák festését is vállalják, amennyiben egyedi képek, mese figurák vagy tájképek kidolgozását szeretnék a függőleges felületekre. Továbbá rendszeres akciókkal is szolgál az érdeklődők számára. Az árakat előre egyeztetve, egyéni állapot felmérés után, és a szoba elrendezésétől függően határozza meg.

Milák és Fia szobafestés, mázolás, tapétázás

Milák és Fia szobafestés, mázolás, tapétázás

Családi vállalkozásunk immár 3. generációja áll az Önök rendelkezésére. Szobafestő, mázoló, tapétázó és gipszkartonozó munkáinkkal, megbízható, pontos, precíz és igényes munkavégzésünkkel minden ügyfelünk elégedett volt, többségüket visszatérő ügyfeleinkként köszönthetjük. Az apáról fiúra szálló tudást megőrizve, haladva a kor szakmai és technikai újításaival igyekszünk minden esetben a tőlünk telhető legjobbat nyújtani. Gipszkartonozás esetén a helyszíni felmérés után számítógépes grafikai tervet készítünk, hogy megkönnyítsük ügyfeleinknek a tervezést, és lehetőséget nyújtunk a módosításra. Amennyiben igény van rá, teljes felújítás esetén is rendelkezésére tudunk állni egy jól összeszokott, megbízható mesteremberekből álló csapattal.

Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin hírek
Klímaszerelő Budapesten
Klímaszerelő Budapesten Közelednek a meleg nyári napok, jön a kánikula Budapesten is. A budapesti lakások egyre nagyobb arányban rendelkeznek valamilyen klímaberendezéssel, de sajnos sok lakások többségében még mindig elviselhetetlenek a nyári napok. A legújabb társasházak építésénél is ritka, hogy az építtető gondoskodik a lakások hűtéséről. Hiába a hatékony külső hőszigetelés, a...
Lakberendezési trendek 2016-ban
Lakberendezési trendek 2016-ban Izgalmasat, újat kitalálni már-már kötelező a divat világában. Bőséges és...
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról?
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról? Azt, hogy a gázvezetékek, gázkészülékek üzemeltetése bizonyos veszélyeket...
Szobafestés, tapétázás, lakásfelújítás Budapesten

Szobafestés, tapétázás, lakásfelújítás Budapesten

Budapesten és Budapest környezetében vállalok szobafestést, tapétázást, de akár egy komplett lakásfelújítást is. Ezeken kívül külső- belsőépítészettel (díszlécek, díszítőelemek, rozetták), külső hőszigetelő rendszerek kiépítésével, valamint laminált parketta lerakással is foglalkozok. Igény szerint gyerekszoba festéseket is vállalok, melybe beletartozik bármilyen kedvenc minta, kívánt méretben a falra festése. 12 éve, hogy belevágtam ebbe a szakmába, mostanra minőségi, gyors, pontos munkámmal varázsolom szebbé az otthonokat. Alapelvem a gyors, szakszerű és értékarányos munka. Ha felkeltettem érdeklődését, látogasson el oldalamra és kérjen árajánlatot!

Szobafestés Budapesten és környékén

Szobafestés Budapesten és környékén

Megbízható szobafestő mesterembert fogadna fel? Olyat, aki már számos évnyi rutinnal rendelkezik szobafestés és tapétázásban? Akkor jó helyen jár! Az EuroPainter sokrétű szolgáltatást biztosít kül- és beltéri feladatok elvégzésében szintúgy. Lehet az mázolás, falkaparás vagy glettelés. A tapétázás sem okoz gondot! Ha Önnek is egy rutinos szobafestő cég szakértelmére lenne szüksége, akkor tegyen egy látogatást a honlapra. A referenciák mellett szobafestés díjakat is átnézheti. Bízza a mázolást az EuroPainterre!

Festés, mázolás, tapétázás Budapest és Pest megye

Festés, mázolás, tapétázás Budapest és Pest megye

Nincs lakásfelújítás festés nélkül! Egy szép, tiszta fal, egy új falszín csodát tehet! Ehhez megbízható, korrekt áron dolgozó festőre van szüksége. Miért minket válasszon a szobafestéssel, mázolással, tapétázással foglalkozó cégek közül? Csapatunk több, mint 15 éve végez festési munkákat Budapesten és Pest megyében, ez idő alatt számtalan elégedett ügyfelet, illetve referenciát szereztünk! Elégedett ügyfeleink között egyaránt szerepelnek magánszemélyek, cégek, és generálkivitelezők. Nagyobb projekteket és kisebb munkákat egyaránt szívesen vállalunk, munkánkat a legkorszerűbb technológiákkal végezzük. Erősségünk a minőségi követelmények és kivitelezési határidők betartása! Büszkék vagyunk arra, hogy a munka minőségén túl közismerten nagy gondot fordítunk arra is, hogy ne okozzunk felfordulást, szennyeződést, különös tekintettel vagyunk megrendelőink bútoraira, egyéb értékeire, munkánk végén a takarításra is megfelelő gondot fordítunk. Ügyfeleink pedig nem csak a végeredménnyel, de az árainkkal is elégedettek. Nézze meg referenciáinkat és olvassa el megbízóink véleményét a munkánkról! Hívjon bizalommal, kérjen ingyenes felmérést és árajánlatot!

Togu2005 felújítás

Togu2005 felújítás

Cégünk vállal teljeskörű lakásfelújítást, tatarozást. Valamint: parketta, linóleum (pvc), padlószőnyeg fektetést. Fürdőszoba felújítást, csempézést, vízvezeték szerelést. Budapest és vonzáskörzetében bármilyen lakással, házzal kapcsolatos építési és javítási munkálatokat. Melegburkoló és parkettás szakembereink gyorsa és pontosan elvégzik a melegburkolás, padló és parketta lerakás munkálatait. Teljeskörű lakásfelújítás Budapesten: Parkettázás, szőnyegpadló és PVC lerakás. Parkettázás Budapest és környéke. Szőnyegpadló Budapest, Melegburkolás Budapest és környékén, Lakásfelújítás Budapest és vonzáskörzetében. Melegburkoló és parkettás szakembereink gyorsa és pontosan elvégzik a melegburkolás, pvc padló és parketta lerakás munkálatait. Parkettacsiszolás, parkettajavítás, parketta felújítás, parketta lakkozása, Parkettás Budapest és vonzáskörzetében. Szalagpadló, hajópadló, hagyományos parketta lerakása.

Szobafestés Mázolás Szegeden

Szobafestés Mázolás Szegeden

Lakások, családi- és társasházak, irodák külső-belső festését, mázolását, tapétázását vállaljuk. Tevékenységi körünk a felületképzésen belül elég széles. Magánlakások közintézmények, ipari létesítmények, társasházak,lépcsőházak, irodaépületek, családi házak komplett külső és belső tisztasági festésétől az exkluzív felújításig.

Gipszkartonozás Budapesten

Gipszkartonozás Budapesten

Lakásfelújítások alkalmával, számtalanszor adódik olyan feladat, melynek elvégzésére a gipszkarton a legalkalmasabb építőanyag. Vállalunk gipszkartonozást, gipszkarton szerelést Budapesten és környékén. Gipszkarton álmennyezetek készítését, gipszkarton falfülkék, rejtett világítások kialakítását, gépészeti csövek, szigetelőanyagok, gipszkarton takarását.

Hirdetés
Falfestés és faltetoválás, szobafestés

Falfestés és faltetoválás, szobafestés

Önálló vállalkozásként 1999-től folyamatosan, és sikeresen végzünk minden nemű, szobafestés, mázolás, tapétázó munkálatokat, bármilyen alapú és állapotú felületekre. 10 év gyakorlati tapasztalat alapján, segítséget nyújtunk a megfelelő színárnyalat, technika, eljárás és anyag kiválasztásában. Bármilyen minta kivitelezése, a legextrémebb igények kielégítése is. Az általános épület és szobafestésen kívül, foglalkozunk még a következő tevékenységekkel: -dryveit épület szigetelés -gipszkartonozás, nyílászárók beépítésével -Ytong falazás -egyedi faldekorációk / faltetoválások készítése - tervezése és kivitelezése -nyílászárók mázolása -biztonsági rácsok tervezése és kivitelezése -tapétázás -kisebb kőműves munkák - falazás, aljzat kiegyenlítés, vakolás

 Szobafestés, dekorációs falfestés

Szobafestés, dekorációs falfestés

Szobafestés, dekorációs falfestés. Mesefigurák, rajzfilmfigurák, tájképek, kedvenc állat vagy hobbi, illetve bármilyen egyedi elképzelés megvalósítása az épület külső vagy belső felületein, helyiségeiben. Nappalik, gyerekszobák, hálószobák falfestése, külső felületek díszítő falfestése, dekorációs falfestése.

Beltéri falfestés, festés

Beltéri falfestés, festés

Leggyakrabban alkalmazott festési eljárás a lakásfelújítás során diszperziós festés.Olcsó korszerű vizes alapú festék, belső terekhez használnak és gyorsan szárad. Diszperziós festés mosható, nem kopik . Diszperziós festékkel kifestett falat nem lehet mésszel festeni, mert nem marad rajta. Ha jó a falfelületünk, akkor nem sok munkánk lesz a festésnél sem. Ha régi a falunk,akkor sokkal több munkánk adódik vele. A festendő felületeknek tisztának, száraznak, portól és olajtól mentesnek kell lennie. Régi bevonatokat kaparással, csiszolással el kell távolítani, és a falfelületeket gletteléssel ki kell javítani.

Gipszkarton álmennyezet szerelés

Gipszkarton álmennyezet szerelés

A gipszkarton szerelő megvalósítja az Ön, illetve a lakberendezője által megálmodott belső válaszfalakat, térelválasztókat, falfülkéket, rejtett világítások, hangulat világítások alapjait. A gipszkarton szerelő elrejti az egyenletlen falsíkokat, a hő- és hangszigetelő lapokat. A gipszkarton szerelő elburkolja a galéria tartó szerkezeteit.

Szolál Kft. Gipszkartonozás

Szolál Kft. Gipszkartonozás

Gipszkarton szerelés Budapesten és környékén. Gipszkarton szerelés, épített szekrény készítés, álmennyezet készítés, tetőtér beépítés, előtétfal készítés, válaszfal készítés, és még minden amire tökéletes megoldás a gipszkarton.

Kovács Sándor Mesterfestő

Kovács Sándor Mesterfestő

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a kül- és beltéri falfelületek felújításában, szebbé tételében, és az Ön kreatív ötleteinek megvalósításában Budapesten és vonzáskörzetében. Szolgáltatásaink: -beltéri falfestés, -kültéri falfestés, -mázolás, -tapétázás. Ha szobafestő akkor Kovács Sándor mesterfestő.

Brian & Brian Kereskedelmi és Szolgáltat

Brian & Brian Kereskedelmi és Szolgáltat

2003 óta cégünk egyre sikeresebben működő bt., folyamatosan bővülő tevékenységi körünkkel az alábbi munkákat vállaljuk: - gipszkartonozás, - festés, mázolás, - tapétázás, - kőműves munkák, - burkolás, - épületek külső színezése, - épületek külső hőszigetelése, - akár épületek teljes felújítása is lehetséges.

Tuti menü