Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lakásfelújítás szakemberek: erős, és gyengeáram képes leírás: Villanyszerelés - Huszár [2. oldal]
részletek »

Lakásfelújítás szakemberek: erős, és gyengeáram: Villanyszerelés - Huszár [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: lakasfelujitas.tlap.hu » Lakásfelújítás szakemberek: erős, és gyengeáram
Keresés
Találatok száma - 26 db
Villanyszerelés Tatabányán és Budapesten.

Villanyszerelés Tatabányán és Budapesten.

Villanyszerelés Tatabányán és Budapesten az ön igényei szerint. SZOLGÁLTATÁSAINK: - Hib aelhárítás. - Szerelvénycsere. - Lámpat estek felszerelése-cseréje. - Vezetékcsere. - Régi elektromos hálózatok felújítása. - Hálózatbővítés. - Kábelc satornázás. - Új családi házak villamos hálózatának kivitelezése. - Biztosítéktáblák cseréje-javítása. - Társasházak, intézmények karbantartása-szervízelése

Riasztó szerelés rövid határidővel

Riasztó szerelés rövid határidővel

Üdvözlöm! Ha sürgősen szüksége van egy riasztóberendezésre akkor jó helyen jár! Látogassa meg honlapunkat és akciós készletünkkel állunk a rendelkezésére. Válassza ki a megfelelő csomagot és egy-két napon belül felszereljük és üzembe helyezzük! A garancia időn túl is a rendelkezésére állunk, folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, ha kell fejlesztjük, vagy bővítjük a rendszerét! Mindenkor készséggel állunk a rendelkezésére!

Villanyszerelés Budapesten és környékén

Villanyszerelés Budapesten és környékén

Családi házak villanyszerelése, a bővítéstől, a hibajavítástól, a teljes felújításig, illetve az új szerelésig. Családi házak villanyszerelése esetén segítünk a világítások, a konnektorok helyének, az elektromos redőnyök, napfénytetők, öntöző rendszerek, kerti világítások, kaputelefonok, automata kapu-nyitók, riasztó rendszerek tervezésében, mérőhelyek kiépítésében, teljesítmény igény meghatározásában. A villanyszerelő munka folyamán kialakítjuk a tűzhely, a klíma, a mosógép, a mosogatógép és egyéb nagyobb áramfelvételű berendezések külön áramkörét.

Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin hírek
Klímaszerelő Budapesten
Klímaszerelő Budapesten Közelednek a meleg nyári napok, jön a kánikula Budapesten is. A budapesti lakások egyre nagyobb arányban rendelkeznek valamilyen klímaberendezéssel, de sajnos sok lakások többségében még mindig elviselhetetlenek a nyári napok. A legújabb társasházak építésénél is ritka, hogy az építtető gondoskodik a lakások hűtéséről. Hiába a hatékony külső hőszigetelés, a...
Lakberendezési trendek 2016-ban
Lakberendezési trendek 2016-ban Izgalmasat, újat kitalálni már-már kötelező a divat világában. Bőséges és...
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról?
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról? Azt, hogy a gázvezetékek, gázkészülékek üzemeltetése bizonyos veszélyeket...
Riasztó szerelés Budapesten

Riasztó szerelés Budapesten

Riasztó szerelés felesleges költségek nélkül! Átvállaljuk Öntől a riasztó kivitelezés kockázatát: ha Ön egy adott riasztó csomagot (pl. lakáskomfort, lakásplussz, házkomfort...) választ, mi a riasztó telepítésénél nem számolunk plusz díjat, bármilyen is lakása fekvése, a folyosók hossza, az épület anyaga. Mindegy mennyi vezetéket használunk fel, hány munkaórát töltünk Önnél, míg a riasztórendszert kiépítjük. A riasztó ára mindig változatlan marad!

Villanyszerelés Szeged

Villanyszerelés Szeged

Amiben a Biztonságtechnika 2000 Bt. segítséget tud Önnek nyújtani: - villanyszerelés, - villamos biztonságtechnika, - érintésvédelem, - tűzvédelem, - villámvédelem, - túlfeszültségvédelem és számítógép hálózatok kiépítése.

Szitányi villanyszerelés

Szitányi villanyszerelés

Tevékenységünk az új lakások, házak villanyszerelése, régi lakások, házak villanyszerelési felújítása, riasztók szerelése. Árkalkulátor villanyszereléshez, riasztószereléshez. Ön elképzeli lakása, otthona kellemes hangulatos környezetét és annak megvilágítását és mi megvalósítjuk.

Gyorsvillany Kft.

Gyorsvillany Kft.

Lakások villanyszerelése, felújítása, Társasházak villanyszerelése Budapesten és környékén. Lakás, épület, társasház, családi ház villanyszerelés, hibaelhárítás, karbantartás. Villanyszerelő Budapest gyors-szolgálat, internet megosztás, telefonszerelés, gyors-szolgálat éjjel-nappal, kiépítés.

Villanyszerelés, villanyszerelő munkák

Villanyszerelés, villanyszerelő munkák

Családi házak, lakások villanyszerelése a bővítéstől, felújítástól az új szerelésig. Mérőhelyek kiépítése, erősáramú hálózat kialakítása, kaputelefon telepítése, intelligens házak szerelése, riasztó vezetékek kiépítése.

Huszár Művek Villanyszerelés

Huszár Művek Villanyszerelés

Villanyszerelési vállalkozásomat 1993-ban kezdtem. Tevékenységeink: -földkábel fektetés, -mérőhely kialakítása, -telekvillamosítás, -épületek komplett szerelése, -riasztó rendszerek lefűzése, -villámhárító kiépítése, -hálózatépítés, tervezéssel, engedélyeztetéssel!

Tuti menü