Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lakásfelújítás szakemberek: erős, és gyengeáram képes leírás - Lakásfelújítás, családi ház felújítás.tlap.hu
részletek »

Lakásfelújítás szakemberek: erős, és gyengeáram - Lakásfelújítás, családi ház felújítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lakasfelujitas.tlap.hu » Lakásfelújítás szakemberek: erős, és gyengeáram
Keresés
Találatok száma - 26 db
VillanyNeked

VillanyNeked

Üdvözletem, Kérem, forduljon hozzánk bizalommal, ha villanyszerelési munkára keres megoldást, szakembert. Állunk szíves rendelkezésére, elektromos hibakeresés, kivitelezés, beüzemelés esetén. Vállaljuk kerti világítás és elektromos kapuk javítását, beüzemelését. Elektromos főzőlapok bekötése. Lakásfelújítás során vállaljuk a vezetékek cseréjét, villyanyhálózat korszerűsítését. Árajánlatát kérje emailben, igyekszünk pár napon belül egyedi ajánlatot készíteni és küldeni. Villanyszerelés - Villanyszerelő

Megbízható villanyszerelő Budapesten

Megbízható villanyszerelő Budapesten

Villanyszerelés Budapest és Pest megye egész területén! Cégünk csak és kizárólag, szakképzett, megbízható, profi szerelőket alkalmaz. Hívjon minket bátran, ha tűzhelyet vagy bojlert vagy bármilyen elektromos eszközt kell bekötni,ha zárlatveszély áll fenn, ha lámpát, kapcsolót kell cserélni, javítani vagy akár egy ház, iroda komplett vezetékezéséről van szó! Már a telefonban tájékoztatjuk a várható költségekről, szolgáltatásunk semmilyen plusz költséggel nem jár! Gyors kiszállás, precíz munka, megbízható szakemberek!

Villamossági szaküzlet

Villamossági szaküzlet

A Boros és Fiai Kft közel 20 éve áll az Önök szolgálatában villanyszerelés területén. Rengeteg partnerünk volt elégedett velünk villamossági munkáink után. Referenciáink között megtalálható a Jász Plasztik Kft, Metál Plaszt Kft és még számos multinacionális cég. Villamossági szaküzletünket párhuzamosan indítottuk cégünk alapításával. Villamossági szaküzletünkben közel 10.000 cikkelem közül válogathat. Szakértői csapatunk szívesen áll rendelkezésre mind villanyszerelési anyagok vagy villamos ipari kivitelezéssel kapcsolatban

Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin hírek
Klímaszerelő Budapesten
Klímaszerelő Budapesten Közelednek a meleg nyári napok, jön a kánikula Budapesten is. A budapesti lakások egyre nagyobb arányban rendelkeznek valamilyen klímaberendezéssel, de sajnos sok lakások többségében még mindig elviselhetetlenek a nyári napok. A legújabb társasházak építésénél is ritka, hogy az építtető gondoskodik a lakások hűtéséről. Hiába a hatékony külső hőszigetelés, a...
Lakberendezési trendek 2016-ban
Lakberendezési trendek 2016-ban Izgalmasat, újat kitalálni már-már kötelező a divat világában. Bőséges és...
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról?
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról? Azt, hogy a gázvezetékek, gázkészülékek üzemeltetése bizonyos veszélyeket...
Ház villanyszerelés

Ház villanyszerelés

Cégünk közel 40 év villanyszerelés tapasztalatával rendelkezik. A családi vállalkozásként induló cég a folyamatos fejlődésnek és a fejlesztéseknek köszönhetően a mai modern kihívásokkal is képes felvenni a versenyt. Az ELMŰ-ÉMÁSZ által regisztrált villanyszerelő mesterünk tapasztalatának és a gyors, rugalmas, fiatalos kivitelező csapatunknak köszönhetően bármilyen, egyedi elképzelést meg tudunk valósítani. Megfizethető áron, szakszerű kivitelezést vállalunk Budapest, Pest megye és Fejér megye területén. Amivel foglalkozunk: ház villanyszerelés, mérőhely kialakítás, érintésvédelem, villámvédelem.

Napelem szerelés

Napelem szerelés

Versenyképes árú napelemek a világ egyik leghatalmasabb gyártójától. Rendelje meg... A Canadian Solar hivatalos magyarországi partnereként versenyképes árakat és verhetetlen garanciát biztosítunk akár néhány darab napelemre is. Biztosítjuk a Canadian Solar által nyújtott minden előnyt az Ön számára. A világ számos pénzügyi finanszírozó bankja fogadta el a Canadian Solar márkát. Napelemes rendszerek kivitelezése. PArtnerünk az Ed-Lux Kft vállal erősáramú és gyengeáramú kivitelezéseket. Tekntse meg referenciáinkat.

Villanyszerelés Budapesten

Villanyszerelés Budapesten

Villanyszerelési munkák elvégzésénél lenne szüksége egy tapasztalt, megbízható csapatra? Bátran keressen minket, legyen szó hálózat kiépítésről vagy akár felújításról, bővítésről. Képzett szakembereim megfelelő szerszámokkal végzik a munkálatokat, nem probléma sem az erős, sem a gyengeáram kialakítása. Egyéb elektromos hálózatok megvalósítását is vállaljuk, mint például lakásriasztó, központi porszívó, elektromos fűtés. Vállalkozásom fő profilja a lakásfelújítás és ennek köszönhetően a helyreállítási munkálatokban is segítünk önnek.

Tibivill - Villanyszerelés Budapest

Tibivill - Villanyszerelés Budapest

Vállaljuk panel lakások, családi házak villamos hálózatának átvizsgálását, felújítását, bővítését, teljes körű épületvillamossági kivitelezést az alapszereléstől a szerelvényezésig. Villanytűzhely vásárlás előtt felmérjük lakása elektromos hálózatát és javaslatot teszünk a kiválasztandó villanytűzhely, főzőlap, sütő műszaki paramétereire. Amennyiben ez hálózatfejlesztést igényel (főbiztosító bővítés, új vezetékek behúzása) ebben is állunk szíves rendelkezésére. Szakszerű bekötésünket a garanciajegyre tett pecséttel igazoljuk! További szolgáltatásaink: kaputelefon szerelés, villanybojler javítás, FI relé (életvédelmi relé) beépítése, mozgásérzékelők felszerelése. Budapesten ingyenes kiszállás és felmérés. Árajánlatot kizárólag a tulajdonossal történő helyszíni felmérést követően adunk, elkerülve ezzel a kivitelezéskor felmerülő többletköltségeket. Mivel a felmérést alaposan végezzük, kiajánlott árainkon nem változtatunk! 30 év tapasztalattal a hátunk mögött bátran állunk minden kihívás elé, keressen minket bizalommal!

Riasztó - Gyömrő

Riasztó - Gyömrő

Riasztó szerelés, gyorsan, precízen, tisztán, szakemberekkel. Kollégáinkkal sok éve dolgozunk együtt azon, hogy ügyfeleink részére magas minőségű, hosszútávon működő szolgáltatást építsünk. Ennek megfelelően valamennyi kollégánk, képzett, gyakorlott biztonságtechnikai szakember. Árajánlat készítésünk az egész országban díjmentes ahogy a kiépített rendszer használatának közérthető oktatása is.

Panel villanyszerelés

Panel villanyszerelés

Elsősorban panel lakások teljes villamoshálózat felújítását végezzük Budapesten és környékén. A panelvillanyszereles.hu utódjaként szakértelmünket és tapasztalatainkat ezen a területen szereztük. Ha lakása megérett a felújításra, ne habozzon, keressen minket! Ingyenes kiszállás és felmérés. Vállajuk továbbá elektronikus hibák javítását, a 11. és 22. kerületekben NON-STOP, máshol előre megbeszélt időpontban pontosan érkezünk.

Hirdetés
riasztó szerelés kamera telepítés

riasztó szerelés kamera telepítés

Lakásfelújításnál se feledkezzen meg a biztonságáról, biztonsági kamera, riasztó szerelés vagy egyéb lakásautomatizálás, kaputelefon rendszer telepítői szolgáltatás érdemes igénybe venni! Jó választás az otthonbiztonság.hu - biztonságtechnikai portál, mely oldalon információkat talál a biztonságtechnikáról, vagyonvédelemről, fórum és blog formájában. Továbbá a biztonságtechnikai telepítések, komplett csomagajánlatokkal várja az oldal, a riasztó szerelés, biztonsági kamera szerelés, kaputelefon szerelés, és egyéb biztonságtechnikai telepítés, szolgáltatás témakörében. Gondoljon Ön és családja biztonságára a lakásfelújítás során!

Házvédelem

Házvédelem

Riasztó és kamera rendszerek elérhető áron . Távfelügyeleti rákötés 0.-Ft-ért. Riasztó rendszer akár már 0.-Ft-tól Ha nem szeretné elkötelezni magát a távfelügyeleti partnerünk felé,kérem nézze meg egyéb riasztórendszer ajánlatunkat is. Alap rendszereinkhez választható ajándékok ( távirányítós pánik jelző vagy tv-re köthető kamera)....Hogy a riasztó rendszer ne legyen többé luxus

0-24 Riasztó szerelés

0-24 Riasztó szerelés

Riasztó rendszerek telepítését, szerelését, karbantartását, cserését és bővítését vállaljuk.Budapesten minden kerületben, Pest megye túlnyomó részén is dolgozunk! Ránk éjjel-nappal számíthat minden nap.Legyen szó egy új érzékelő felszereléséről vagy teljesen új riasztó rendszer telepítéséről, minden riasztó szerelést vállalunk.

Egyedi világítás, villanyszerelés

Egyedi világítás, villanyszerelés

Világítás tervezés és kivitelezés, egyedi igények szerint. Kérje ingyenes tanácsadásunkat , kollégáink várják hívását. Árajánlat készítés , felmérés az egész országban ingyenes. Teljes körű garancia, rendkívül gyors hibaelhárítási idő, leigazolható referenciák. Hívjon minket , meglepetések helyett.

Lakás Riasztó

Lakás Riasztó

Riasztók javítása, és betelepítése panellakásokba, és családi, kertes házakban egyaránt. Mi 100%-os garanciával vállaljuk ezen riasztók beszerelését, ezáltal ügyfeleinktől mind pozitív kritikákat kaptunk, és még egy értesítést se kaptunk arról, hogy valakinek sikerült volna betörnie a mi riasztóink által felszerelt házakba. Egész Budapest és Pest Megye területén vállalunk riasztó szerelést és javítást!

NOVILL - Villanyszerelés

NOVILL - Villanyszerelés

NOVILL - villanyszerelés Teljeskörű villanyszereléssel foglalkozó villanyszerelő mester. Villamos felülvizsgálatok, szakértések elvégzése. Érintésvédelem, tűzvédelem, villámvédelem kialakítása felülvizsgálata. Villanyszerelő magazin rendszeres tartalom frissítéssel. Villamos értelmező szótár, megtörtént villamos balesetek, történetek, tesztek, viccek, fórum.

Intelligens ház villanyszerelés

Intelligens ház villanyszerelés

Villanyszerelés, a garázstól az intelligens házig, a családi háztól a társasházig. Vállaljuk továbbá riasztó és kaputelefon rendszerek kiépítését, telepítését, intelligens házak elktromos hálózatának, vezérlésének kialakítását, konyha és egyedi bútorok készítését, bútorok antikolását, és antik könyvek, csillárok restaurálását.

Kovács Gábor villanyszerelő mester, bojler szerelés

Kovács Gábor villanyszerelő mester, bojler szerelés

Bojler szerelés, kaputelefon szerelés, riasztó szerelés és egyéb villanyszerelési szakmunka Kovács Gábor villanyszerelő mestertől. Közel 20 éves szakmai tapasztalattal állok rendelkezésükre, ismerem a legújabb trendeket is. Profi munka, precíz kivitelezés megbízható szakembertől. Tekintse meg referenciáimat a weboldalamon! Szolgáltatásaim: - Családi házak, lakások villanyszerelése, elektromos hálózatának felújítása, - Társasházak elektromos hálózatának karbantartása felújítása, - Riasztószerelés, - Kaputelefon szerelés, - Mérőhelyek kiépítése.

Tuti menü