Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lakásfelújítás, generálkivitelezés képes leírás: Lakásfelújítás - Profép [3. oldal]
részletek »

Lakásfelújítás, generálkivitelezés: Lakásfelújítás - Profép [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: lakasfelujitas.tlap.hu » Lakásfelújítás, generálkivitelezés
Keresés
Találatok száma - 42 db
Lakásfelújítás, generálkivitelezés

Lakásfelújítás, generálkivitelezés

Kőműves vállalkozóként lakásfelújítással, családi házak építésével, generálkivitelezésével foglalkozom. Vállalom társasházi lakások, családi házak felújítását, a bontástól a takarításig. A lakásfelújítás Önnek nagyon sok pénzébe kerül, illetve az Ön otthona lesz, ezért nekem is fontos, hogy a kivitelezés minősége, a beépített anyagok minősége a legjobb legyen. Minden lakásfelújításnál, családi ház felújításnál a legfontosabb a megrendelői igény, a cél megállapítása, tisztázása. Az igény felmérése után következik a kivitelezési lehetőségek meghatározása. Ezen döntések után következhet a lakásfelújítás, családi ház felújítás lehetséges kivitelezési idejének és a költségek meghatározása. Ezek a lépések szükségesek ahhoz, hogy az Ön otthona a felújítás után úgy nézzen ki, annyiba kerüljön, akkorra elkészüljön, ahogy azt közösen elterveztük.

Syb Builder Kft.

Syb Builder Kft.

Syb Builder Kft. a következő szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére. Lakásfelújítás, bontás, bővítés, passzívházak építés, kőműves munkák, mediterrán kőburkolás, szobafestés, mázolás kertrendezés, kézi föld munka, víz-fűtésszerelés, csatorna fektetés, gipszkartonozás, burkolás, kerítés építés, viakolor építés, lapostető szigetelés, hőszigetelés, villanyszerelés, anyag szállítás. Tekintse meg referenciáinkat.

Generálkivitelezés ügyintézéssel

Generálkivitelezés ügyintézéssel

Cégünk, a Megatráv Kft. épületek komplett generálkivitelezését vállalja a tervezéstől az építészeti kivitelezésig. Családi házak, irodák, borospincék és nyaralók szerkezetkész kivitelezése akár az összes szükséges engedély beszerzésével együtt, öt év garanciával! Referenciáink között megtalálhatók a családi házak mellett nyaralóingatlanok, pincék és csónakházak egyaránt. A kivitelezési munkák közül néhány a teljesség igénye nélkül: tetőterek felújítása, szigetelések elvégzése, gipszkarton álmennyezetek készítése. A generálkivitelezési munkák mellett vállaljuk lakások felújítását is.

Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin hírek
Klímaszerelő Budapesten
Klímaszerelő Budapesten Közelednek a meleg nyári napok, jön a kánikula Budapesten is. A budapesti lakások egyre nagyobb arányban rendelkeznek valamilyen klímaberendezéssel, de sajnos sok lakások többségében még mindig elviselhetetlenek a nyári napok. A legújabb társasházak építésénél is ritka, hogy az építtető gondoskodik a lakások hűtéséről. Hiába a hatékony külső hőszigetelés, a...
Lakberendezési trendek 2016-ban
Lakberendezési trendek 2016-ban Izgalmasat, újat kitalálni már-már kötelező a divat világában. Bőséges és...
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról?
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról? Azt, hogy a gázvezetékek, gázkészülékek üzemeltetése bizonyos veszélyeket...
Szívós Team Kft.

Szívós Team Kft.

Profilunkat tekintve, teljes körű lakás felújítással, illetve generál kivitelezéssel foglalkozunk. A mi álláspontunk szerint nem érdemes több szakembert és több, egymástól külön álló céget megbízni a lakásunk felújításával, mert ahogy mondani szokták, sok bába között elvész a gyermek. És ez minden szinten igaz a lakásfelújításra is. Amikor külön emberre bízzuk a bontást, külön emberre a burkolást, majd megint mást bízunk meg, azzal, hogy a lakásunk víz- gáz- fűtésrendszerét rendbe hozza, de a festést és tapétázást egy negyedig emberre vagy cégre bízzuk, akkor nem csak anyagilag lesz nehezebben kontrolálni, de a végén -a tapasztalat legalább is ezt mutatja- nem azt kapjuk, amit elképzeltünk. Sokkal hatékonyabb, mikor egy szakember megérti az ön elképzeléseit és elvásásait, majd az alatta dolgozok, elvégeznek minden teendőt.

Hamar Homes

Hamar Homes

Hamar Ernő vagyok a HamarHomes Bt. tulajdonosa, amely cég azért jött létre, hogy segítsünk eligazodni a lakásfelújítás útvesztőiben. Mielőtt bármibe belefognál, kérd ki véleményünket, komoly szakembergárdával a hátam mögött bármilyen kérdésedre kielégítő választ tudunk adni.

Lakásfelújítás - Burcs Kft.

Lakásfelújítás - Burcs Kft.

Elkészítjük lakását az Ön igényei szerint. Ön garantáltan elégedett lesz. Fő tevékenységeink: kőműves munkák, falazás, vakolás, betonozás, vasszerelés, áthidalók készítése, villanyszerelés, víz-gáz-fűtésszerelés, burkolás, festés, mázolás, homlokzatok színezése, gipszkartonozás, hő,víz és hangszigetelés, ajtók, ablakok beépítése, cseréje, díszburkolatok készítése, viacolor, járdák, lépcsők, kerítések építése, családi házak kivitelezése, lakásfelújítás, lakásátalakítás, renoválás, tatarozás.

Házépítés - Lakásfelújítás - Kállaivállalkozás

Házépítés - Lakásfelújítás - Kállaivállalkozás

Lakásfelújítás, házépítés, generálkivitelezés. Vállaljuk otthona felépítését, átépítését, felújítását A - Z.-ig. Kőműves munka, homlokzat szigetelés, betonozás, vakolás, festés, gipszkarton szerelés, burkoló munka. Ne feledje ha lakásfelújítás akkor Kállaivállalkozás

Profép Lakásfelújítás

Profép Lakásfelújítás

A Profép Építőipari Betéti Társaság 1994-ben alakult. Az építőiparon belül fő vállalkozási területünk a lakásfelújítás. Teljes körű lakásfelújítás, festés, burkolás, szaniter, parkettázás, vízszerelés, gázszerelés, villanyszerelés, bontás, takarítás, lomtalanítás munkákat válllalunk. Nyílászárók cseréjét, a munkák összehangolását, ütemezését, megszervezését bízza ránk.

Tuti menü