Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lakásfelújítás, generálkivitelezés képes leírás: Lakásfelújítás - Tribos [2. oldal]
részletek »

Lakásfelújítás, generálkivitelezés: Lakásfelújítás - Tribos [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: lakasfelujitas.tlap.hu » Lakásfelújítás, generálkivitelezés
Keresés
Találatok száma - 42 db
Lakásfelújítás vár Önre is?

Lakásfelújítás vár Önre is?

Azoknak, akik ehhez hasonló lakásokban élnek vagy ilyen lakásokban szeretnének élni, ajánljuk figyelmükbe az enyves festék technikáját, amely kitűnő díszítő esztétikummal is bírhat a helyiségekben. Az enyves festék mellett a diszperziós festék előnye például a lemoshatóság, tehát a könnyű tisztíthatóság, ezért a diszperziós festék valóban hosszú távra szólnak. Lakásfelújítás vár Önre is? Érzi már, hogy jó helyen jár? Akkor kattintson honlapunkra most! Klikkeljen, böngésszen és vegye fel velünk a kapcsolatot most! Bizalommal híívjon.

Lakásfelújítás, hogy otthona még szebb legyen!

Lakásfelújítás, hogy otthona még szebb legyen!

Folyton csinosítgatná, szebbé tenné, energiatakarékosabbá varázsolná otthonát, amelyben él? Ez az, amely a lakásfelújítás valamennyi szegmensét magában foglalja. Bizonyára most az Ön fejében is megjelenik egy kép, amikor kimondjuk azt a szót, hogy: lakásfelújítás. Vajon milyen lehet ez a kép és milyen jelenlegi otthonának képe? Mit kell tennünk ahhoz, hogy elérjük a kívánt eredményt? Biztosíthatjuk, hogy amint megosztja velünk a lakásfelújítással kapcsolatos elérendő célját, akkor már mindössze egy karnyújtásnyira fogunk kerülni a tényleges megvalósítástól, hiszen szakképzett embereink megfogják találni azokat a környezetbarát eszközöket és technikákat, amelyek szükségesek lehetnek a lakásfelújítás megvalósításhoz! Ne habozzon hát sokáig, válassza inkább a magas hozzáadott szakértelmet és a célt, hogy végre olyan otthonba térjen haza nap, mint nap, amelyről mindig is álmodott.

Lakásfelújítás Reális Áron

Lakásfelújítás Reális Áron

Cégünk vállalja lakásának, házának teljes körű felújítást a talapzattól a tetőig. Minden elvégzett munkákra garanciát is vállalunk. Igyekszünk olyan szolgáltatást biztosítani ami minden megrendelőnknek elégedettségére lehet. A kisebb és nagyobb munkákat egyaránt elvégezzük. Szobafestés és tapétázás, kőműves munkák és burkolás, tető javítás és bádogozás. Keressen minket bizalommal. Tevékenységünk nem csak Budapestre de a környékére is kiterjed plusz költségtől mentesen. Továbbá vállalunk útépítést is.

Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin hírek
Klímaszerelő Budapesten
Klímaszerelő Budapesten Közelednek a meleg nyári napok, jön a kánikula Budapesten is. A budapesti lakások egyre nagyobb arányban rendelkeznek valamilyen klímaberendezéssel, de sajnos sok lakások többségében még mindig elviselhetetlenek a nyári napok. A legújabb társasházak építésénél is ritka, hogy az építtető gondoskodik a lakások hűtéséről. Hiába a hatékony külső hőszigetelés, a...
Lakberendezési trendek 2016-ban
Lakberendezési trendek 2016-ban Izgalmasat, újat kitalálni már-már kötelező a divat világában. Bőséges és...
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról?
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról? Azt, hogy a gázvezetékek, gázkészülékek üzemeltetése bizonyos veszélyeket...
Becska és Társai Kft

Becska és Társai Kft

Lakások, társasházak, családi házak felújításának, energetikai korszerűsítésének kivitelezését, felelős műszaki vezetését, műszaki ellenőrzését vállaljuk Győr-Moson-Sopron, Vas illetve Pest megyében. Amennyiben tőlünk rendeli meg ingatlanjának felújítását, ingyen elkészítjük annak energetikai tanúsítványát. Kérje árajánlatunkat elérhetőségeink valamelyikén!

Garanciális felújítás

Garanciális felújítás

Régi házak, lakások teljes körű felújítását vállaljuk 9 év szakmai tapasztalattal. Megbízható szakembergárdával, garanciával Zalától Budapestig dolgozunk. Vállaljuk: belsőépítészeti bontásokat, átalakításokat, teljes körű épületgépészeti megoldásokat (víz-gáz-szennyvíz rendszerek kiépítése, központi fűtés), hideg és meleg burkolatok, festés, mázolás, tapétázás, asztalosipari munkák.

Lakásfelújítás Budapesten és Gyöngyösön

Lakásfelújítás Budapesten és Gyöngyösön

A lakásfelújítás összetett feladat, minden olyan munkálat beletartozik, mely a lakás minőségét javítja, legyen az épületgépészet vagy burkolatcsere. A lakásfelújítás révén a lakás vagy a ház funkcionálisan és esztétikailag egyaránt egy magasabb színvonal elérését célozza. Lakásfelújítás tekintetében generálkivitelező vállalkozás vagyunk, a munkálatokat Budapesten és Gyöngyösön, valamint a két város környező településein egyaránt vállaljuk. Lakásfelújítás bármely részegységét külön is elvégezzük, a munkálatokra garanciát vállalunk.

Lakásfelújítás garanciával, pluszköltségek nélkül.

Lakásfelújítás garanciával, pluszköltségek nélkül.

Sokan idegeskednek, feszültek, amikor lakásfelújításba kezdenek. A legfontosabb probléma számukra, elég lesz-e a félretett pénz a munkálatokra? Ha sikerül megegyezni egy mesteremberrel, vagy kivitelező céggel, mindig ott a félsz a tulajdonosban, mikor fogják neki azt mondani: a munkák befejezéséhez a megállapított összegtől eltérően, több pénzre van szükség. A DEWIND - TEAM Kft-nél ez a helyzet elképzelhetetlen. Weboldalunkon az árajánlat kalkulátor segítségével Ön tervezheti a költségeket. Ha megkeres minket, ingyenesen konkrét árajánlatot adunk. Elkészítjük a lakásfelújítás részmunkáinak határidős beosztását, melyet egyeztetünk Önnel. Csak akkor kezdjük a lakásfelújítást, amikor Ön elfogadta az árajánlatunkat, és ismeri a határidőket. Innentől kezdve Önnek más dolga nincs, hiszen mi koordináljuk a munkákat, mi felelünk a határidők betartásáért. Nem ismerjük a határidő túllépés és a pluszköltség fogalmát sem. A mi felelősségünk az is, hogy a meghatározott anyagi keretek között fejezzük be a kivitelezést. A lakásfelújítás után ingyen végezzük el a nagytakarítást megújult otthonában, vegyszermentes, környezetkímélő takarítószerekkel. Lakásfelújítás mestere - DEWIND - TEAM Kft.

teljeskörű generál kivitelezés

teljeskörű generál kivitelezés

Cégünk egyik fő profilja családi házak, társasházak, iroda és üzletházak generál kivitelezése. A kivitelezésen kívül számos olyan munkát vállalunk, amely szorosan kapcsolódik a kivitelezési munkákhoz. Megrendeléseket, az ország egész területén vállalunk. Megrendelőink igényeit igyekszünk rugalmasan kezelni, ezért a munkákat főként ajánlások útján szerezzük. Cégünk alapelve az ügyfelekkel való szoros munkakapcsolat kiépítése, a folyamatos együttműködés, kölcsönös megbízás, valamint a magas szakmai színvonalon történő kiszolgálása, első osztályú kivitelezés. A szakmai elvárások maximális figyelembevétele mellett igyekszünk tájékoztatni ügyfeleinket a folyamatosan változó hatósági előírások módosításáról, határidők betartásáról.

0-24 Professzionális Gyorsszolgálat Kft.

0-24 Professzionális Gyorsszolgálat Kft.

Gyorsszolgálatunk non-stop foglalkozik villany szereléssel. Azonnal házhoz megyünk, ha nincs áram a lakásban. Hétvégi, éjszakai és ünnepi felárat nem számolunk fel. Budapesten és Pest megyében egyaránt dolgozunk! Reális árképzésünk miatt a kis munkáknál sem számolunk fel magas költségeket.Legyen szó akár kapcsoló cseréről vagy egy lakás teljes elektromos vezetékének újrakábelezéséről, ránk számíthat.

Hirdetés
Házkovács Kft

Házkovács Kft

Megbízható korrekt lakásfelújítást szeretne? Válassza a Házkovács Kft-t és kérjen ingyenes visszahívást! Budapest és környékén lakásfelújítást vállalunk! Összeszokott kulturált brigáddal dolgozunk már évek óta! Előzetes személyes találkozás és felmérés után árajánlatát elkészítjük! Garanciát vállalunk munkánkra és fényképet készítünk minden munkafolyamatról amit a munka befejeztével egy dvd-n megkap!

Dewind-Team Kft.

Dewind-Team Kft.

Minden kedves ügyfelünk vagy leendő ügyfelünk a weboldalunkon megtalálhatja az ingatlanja építéséhez, felújításához, korszerűsítéséhez megfelelő információt. A weboldalunkon lehetőség nyílik mindenki részére hogy ha az ingatlant legyen az házépítés, átépítés vagy felújítás, karbantartás, pontos információt tudjanak kapni az érdeklődők. Cégünk a Dewind-Team Kft. ingatlanok építésére, fejlesztésére, bővítésére, felújítására, korszerűsítésére és karbantartására specializálódott. Referenciáinkhoz, illetve munkáinkhoz garanciát biztosítunk.

Lakásfelújítás egyedi igények szerint

Lakásfelújítás egyedi igények szerint

A lakásfelújítás, az otthon építés nálunk nem a megszokott módon történik! A munkát az Ön igényeinek megértésével kezdjük. Ezután hozzátesszük a saját ötleteinket. A lakásfelújítási árajánlat csak azután készül el, ha Ön eldöntötte az új ötletek alapján, milyet szeretne. A lakásfelújítási projekt sikeressége döntően azon múlik, hogy a megrendelő igényeit pontosan meg tudjuk fogalmazni. Próbálja ki, és megtapasztalja a lakásfelújítás lehet pozitív élmény is! Kételkedik? Kérdezze meg ügyfeleinket, tekintse meg, mit követtünk el a lakásukkal és meglátja!

Lakásfelújítás Budapesten és Pest megyében

Lakásfelújítás Budapesten és Pest megyében

Ön megálmodja az otthonát, Mi pedig megvalósítjuk! Cégünk teljeskörű lakásfelújítást vállal. Megbízható, precíz és jó szakemberekkel állunk az ügyfelek rendelkezésére. A kiszállás és felmérés díjtalan, valamint további kedvezményekre is lehetőség van. Az oldalunkon megtekinthető a korábbi munkáink egy része is. Tel.: 06(1) 280-26-85 Fábián Zsolt

Hard Work 2009 Kft.

Hard Work 2009 Kft.

A Hard Work 2009 Kft. mind közületi, mind pedig lakossági megrendelői körben sokoldalú szolgáltatásokat biztosít ügyfelei részére. Legyen szó kisebb háztartási, vagy nagyobb volumenű építési, átalakítási, rendszeres vagy eseti takarítási, kertészeti, illetve teljes körű létesítményüzemeltetésről. Mindig egyedi árajánlatot készítünk a megrendelőink elvárásainak megfelelően. Válasszon sokoldalú szolgáltatásainkból és kérjen ajánlatot. Cégünk vállalja épületek teljes körű üzemeltetését, takarítását, ingatlanok kezelését, építőipari, épületgépészeti szakmunkák. Gyenge-erősáramú berendezések kivitelezését/üzemeltetését, ipari kapuk telepítését/üzemeltetését, kertészeti munkák végzését. Vízvezeték szerelést, alpin technikai munkák végzését, gipszkartonozási munkák végzését, hideg-meleg burkolást, festést-tapétázást, egyéb karbantartási munkák végzését. - Hivatalok - Eg észségügyi központok - Iskolák - Spor tlétesítmények - Szupermarketek - Ipari területek - Hotelek - Étte rmek - Gyógyszertárak - Ven déglátó egységek - Üzletek, bemutatótermek - Bankok - Edzőtermek, fitness központok - Társasházak, lakóparkok

Lakásfelújítás, homlokzatszigetelés

Lakásfelújítás, homlokzatszigetelés

Ön melyiket szeretné? Teljeskörű, vagy részleges lakásfelújítás? A FészekÉp Kft. mind a kettőt vállalja, legyen szó a lakás bármelyik helységéről, szakembereink profi, és gyors munkát végeznek lakásfelújítás terén. Lakásfelújítás mellett még szintén vállalunk külső, vagy akár belső homlokzatszigetelést, és tetőtérbeépítést is. Ha ezek bármelyikéről esik szó, válassza nyomban a FészekÉp Kft-t, mi egész Budapest területén vállaljuk ezen munkákat!

Kőműves kivitelezés

Kőműves kivitelezés

Kőműves kivitelezés, házépítés, családi ház építés, lakásfelújítás, hogy csak néhányat említsek a szolgáltatásaink közül. Kőműves vállalkozásként, vállaljuk családi házak építésének, társasházi lakások felújításának generálkivitelezését. Vállalunk az generálkivitelezésen kívül részfeladatokat is, mint bontási munkák, burkolás, vakolás, gipszkartonozás, festés. Állunk rendelkezésére családi házak külső, és belső vakolását, homlokzati hőszigetelését.

Tribos Bt.

Tribos Bt.

Építőipari Bt vállal teljes lakásfelújítást! Burkolást, fürdőszobák, konyhák átalakítását úgy, hogy az Ön kényelmét szolgálja a legjobb minőségben 'garancia nem kérdéses' Továbbá festés, mázolás, gipszkarton, kőműves és asztalos munkák, villany hálózatok kialakítása, víz-gáz és központi fűtés, nyílászárok cseréje akár áthelyezése is. Anyagbeszerzést is vállaljuk nagyker áron! Ingyenes felmérés és árajánlat tétel, gyors és megbízható kivitelezés nagy referenciával! Kérem tekintse meg honlapunkat is!

Tuti menü