Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lakásfelújítás, családi ház felújítás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Villanyszerelés - MosdóShop [9. oldal]
részletek »

Lakásfelújítás, családi ház felújítás képes leírás: Villanyszerelés - MosdóShop [9. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: lakasfelujitas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 396 db
Villanyszerelés Budapesten

Villanyszerelés Budapesten

Villanyszerelési munkák elvégzésénél lenne szüksége egy tapasztalt, megbízható csapatra? Bátran keressen minket, legyen szó hálózat kiépítésről vagy akár felújításról, bővítésről. Képzett szakembereim megfelelő szerszámokkal végzik a munkálatokat, nem probléma sem az erős, sem a gyengeáram kialakítása. Egyéb elektromos hálózatok megvalósítását is vállaljuk, mint például lakásriasztó, központi porszívó, elektromos fűtés. Vállalkozásom fő profilja a lakásfelújítás és ennek köszönhetően a helyreállítási munkálatokban is segítünk önnek.

Szobafestés Budapesten és környékén

Szobafestés Budapesten és környékén

Megbízható szobafestő mesterembert fogadna fel? Olyat, aki már számos évnyi rutinnal rendelkezik szobafestés és tapétázásban? Akkor jó helyen jár! Az EuroPainter sokrétű szolgáltatást biztosít kül- és beltéri feladatok elvégzésében szintúgy. Lehet az mázolás, falkaparás vagy glettelés. A tapétázás sem okoz gondot! Ha Önnek is egy rutinos szobafestő cég szakértelmére lenne szüksége, akkor tegyen egy látogatást a honlapra. A referenciák mellett szobafestés díjakat is átnézheti. Bízza a mázolást az EuroPainterre!

Télikert építés

Télikert építés

Gondolkodott már azon, hogyan bővíthetné hasznosan lakóterét? A télikertek sokrétűen - a lakás bármely kikapcsolódást, pihenést szolgáló helyiségeként -használhatók, melyek beszerelése télen sem akadály, mivel kiváló szakembereink munkáján nem fog ki a hideg idő. A Partner-Doors Kft. csapatának -15 fokig nem jelent problémát a télikertek építése. Ha télikertet szeretne, esetleg beépíttetné teraszát, erkélyét, akkor jó helyen jár, cégünk télikert és terasz beépítését vállalja kedvező áron Budapesten, Nyíregyházán, Debrecenben, Miskolcon és a Balaton környékén.

Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin hírek
Klímaszerelő Budapesten
Klímaszerelő Budapesten Közelednek a meleg nyári napok, jön a kánikula Budapesten is. A budapesti lakások egyre nagyobb arányban rendelkeznek valamilyen klímaberendezéssel, de sajnos sok lakások többségében még mindig elviselhetetlenek a nyári napok. A legújabb társasházak építésénél is ritka, hogy az építtető gondoskodik a lakások hűtéséről. Hiába a hatékony külső hőszigetelés, a...
Lakberendezési trendek 2016-ban
Lakberendezési trendek 2016-ban Izgalmasat, újat kitalálni már-már kötelező a divat világában. Bőséges és...
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról?
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról? Azt, hogy a gázvezetékek, gázkészülékek üzemeltetése bizonyos veszélyeket...
Utólagos falszigetelés

Utólagos falszigetelés

Az Izometál Kft. fő működési profilja a nedvesedő falszerkezetek utólagos szárítása. Erre elsősorban saját szabadalmát, az úgynevezett Izometál technológiát alkalmazza. Az eljárás lényege a falba teljes szélességben egymást átfedő, korrózióálló fémlemezek besajtolásával új utólagos szigetelés létrehozása. Az eljárás az épület állékonyságát nem befolyásolja, tartószerkezeti gondokat nem okoz.Az Izometál technológia mellett vegyi eljárással is dolgozik a cég. Ekkor a falba valamilyen vegyi anyag kerül injektálásra, ami megszünteti a hajszálcsöveket. Az Izometál Kft. a főtevékenységéhez kapcsolódó kiegészítő tevékenységek kivitelezését is vállalja.

Gázszerelő Budapesten

Gázszerelő Budapesten

A Budai Gázszerviz Kft lassan húsz éve foglalkozik gázszereléssel, gázkészülékek szervízelésével, karbantartásával. Budapesten és környékén valamennyi szolgáltatásunk elérhet, de vannak olyan új szolgáltatásaink is, amelyeket országosan is vállalunk. A gázszerelő csapatunk segítségére lehet a gázszerelés kivitelezésében, sőt a tervezésében is. De vállaljuk a gázkészülékek, gázkazánok javítását, karbantartását, szerviztevékenységét, felülvizsgálatát is. Új szolgáltatásunk a fűtési rendszerek tisztítása, karbantartása. A gázszerelő munkája nagyfokú szakértelmet, és felelősségérzetet igényel. Büszkék vagyunk arra, hogy gázszerelő csapatunk valóban egy csapat. A kollégáink segítik, támogatják egymást, mint szakmailag, mint a jó ügyfélkapcsolatok építésében. A szakembereink folyamatos képzésének köszönhetően, bármelyik kollégánk megy ki Önhöz, Ön a megszokott, magas színvonalú szolgáltatást nyújtja. Vegye igénybe bátran a szolgáltatásaink bármelyikét, az eredménnyel garantáltan elégedett lesz.

Teljes körű lakásfelújítás Budapesten és Pest megyében

Teljes körű lakásfelújítás Budapesten és Pest megyében

Teljes körű vagy részleges lakásfelújítást, családi házak felújítását, vagy egyes helyiségek, fürdőszobák, konyhák felújítását vállaljuk rövid határidővel, szakszerűen, és természetesen garanciával, Budapesten és Pest megyében. Sok éves tapasztalattal rendelkező víz- gáz- fűtésszerelő, burkoló-kőműves, és bútorasztalos mesteremberek állnak készséggel az Ön rendelkezésére, hogy a felújítás során felmerülő bármilyen munkafázist profi szakembereinkre bízhassa, így biztos lehet benne, hogy az elvégzett munkálatok legjobb minőségben, és ráadásul alacsony áron készülnek el!

Vízszerelés Budapesten

Vízszerelés Budapesten

Csöpög a csap? Csőtörés miatt elázott az egész lakás? Esetleg felújítást tervez? Akkor Önnek pont egy profi vízszerelőre van szüksége. Cégünk tagjai profik a szakterületükön, csak és kizárólag minőségi anyagokból minőségi munkát végeznek garanciával, a szabványoknak megfelelően. Amennyiben Önnek is vízszerelőre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen tőlünk is árajánlatot. Új kád, csaptelep beszerelése, mosogatógép bekötése, vagy a vizes kiállások áthelyezése számunkra rutinfeladat. Garantáltan minőségi munka, korrekt áron. Tekintse meg a holnapunkat, és hívjon bennünket bizalommal.

Kazán Kereső - fűtésszerelés, vízvezeték szerelés

Kazán Kereső - fűtésszerelés, vízvezeték szerelés

A közel 20 éve működő, ISO 9001 minőségtanúsítvánnyal rendelkező vállalkozásunk Kazán Kereső webáruháza megrendelői igényeit szem előtt tartva nyújt kiváló minőségű szolgáltatást, kedvező áron. Webáruházunk egyedi kereső rendszerének segítségével könnyedén megtalálható a keresett termék, melyet rövid határidővel házhoz szállítunk, vagy személyesen átvehető telephelyünkön. Szolgáltatásaink közé tartozik még: gázkazán javítás, fűtés és vízvezeték szerelés, illetve klímaszerelés is. Termékeink az ország teljes területére vonatkozó gyártói garanciával rendelkeznek. Kiemelt termékeink: gázkazán, kondenzációs, vegyestüzelésű, pellet illetve faelgázosító kazán, vízmelegítők, bojlerek és puffertartály.

Ablak, ajtó Budapesten és környékén

Ablak, ajtó Budapesten és környékén

Még most tekintse meg a weboldalunkat, ahol ön az építkezéshez a megfelelő nyílászárókat kiválaszthatja a készletünkből. Hiszen nagyon fontos minden épület számára hogy a lehető legjobb minőségű ajtók, ablakok kerülhessenek beépítésre. Ezért mindenképpen az a lehető legjobb dolog, hogyha még most megrendeli a házához a megfelelő nyílászáró szerkezeteket. Nagyon jó minőségű nyílászárókat szállítunk Budapesten és környékén elérhető árakon. Ezért mindenképpen érdemes élni ezzel a nagyon jó lehetőséggel. A vásárlás során fontos, hogyha nem vagyunk elég tapasztaltak, akkor érdemes szakemberek véleményét kikérni, mert az ő tapasztalataik által biztos hogy olyan ajtó kerül megvásárlásra amelyik a lehető legjobb.

Hirdetés
Festés, mázolás, tapétázás Budapest és Pest megye

Festés, mázolás, tapétázás Budapest és Pest megye

Nincs lakásfelújítás festés nélkül! Egy szép, tiszta fal, egy új falszín csodát tehet! Ehhez megbízható, korrekt áron dolgozó festőre van szüksége. Miért minket válasszon a szobafestéssel, mázolással, tapétázással foglalkozó cégek közül? Csapatunk több, mint 15 éve végez festési munkákat Budapesten és Pest megyében, ez idő alatt számtalan elégedett ügyfelet, illetve referenciát szereztünk! Elégedett ügyfeleink között egyaránt szerepelnek magánszemélyek, cégek, és generálkivitelezők. Nagyobb projekteket és kisebb munkákat egyaránt szívesen vállalunk, munkánkat a legkorszerűbb technológiákkal végezzük. Erősségünk a minőségi követelmények és kivitelezési határidők betartása! Büszkék vagyunk arra, hogy a munka minőségén túl közismerten nagy gondot fordítunk arra is, hogy ne okozzunk felfordulást, szennyeződést, különös tekintettel vagyunk megrendelőink bútoraira, egyéb értékeire, munkánk végén a takarításra is megfelelő gondot fordítunk. Ügyfeleink pedig nem csak a végeredménnyel, de az árainkkal is elégedettek. Nézze meg referenciáinkat és olvassa el megbízóink véleményét a munkánkról! Hívjon bizalommal, kérjen ingyenes felmérést és árajánlatot!

Tibivill - Villanyszerelés Budapest

Tibivill - Villanyszerelés Budapest

Vállaljuk panel lakások, családi házak villamos hálózatának átvizsgálását, felújítását, bővítését, teljes körű épületvillamossági kivitelezést az alapszereléstől a szerelvényezésig. Villanytűzhely vásárlás előtt felmérjük lakása elektromos hálózatát és javaslatot teszünk a kiválasztandó villanytűzhely, főzőlap, sütő műszaki paramétereire. Amennyiben ez hálózatfejlesztést igényel (főbiztosító bővítés, új vezetékek behúzása) ebben is állunk szíves rendelkezésére. Szakszerű bekötésünket a garanciajegyre tett pecséttel igazoljuk! További szolgáltatásaink: kaputelefon szerelés, villanybojler javítás, FI relé (életvédelmi relé) beépítése, mozgásérzékelők felszerelése. Budapesten ingyenes kiszállás és felmérés. Árajánlatot kizárólag a tulajdonossal történő helyszíni felmérést követően adunk, elkerülve ezzel a kivitelezéskor felmerülő többletköltségeket. Mivel a felmérést alaposan végezzük, kiajánlott árainkon nem változtatunk! 30 év tapasztalattal a hátunk mögött bátran állunk minden kihívás elé, keressen minket bizalommal!

Lakat, zárlati megoldások

Lakat, zárlati megoldások

Lakat és az ebből készíthető zárrendszer értékesítésével is foglalkozik főképp webáruházunk. Kengyelvédett, acél és illegális kulcsmásolás ellen védett lakat kínálatunkból minden kedves Vásárlónk egyszerűen kiválaszthatja a számára megfelelő lakat típust, a felhasználási területtől ismeretében. A legnevesebb lakat gyártók biztonsági lakat termékeit ajánljuk, ezek az Abus, a Mul-T-Lock, a Master Lock és a Mauer, mely nevek önmagukban is garanciát jelentenek a biztonság terén. Mindenképpen megemlítenénk kínálatunkban a Mul-T-Lock pajzs-lakatot, mely egy teljesen zárt rendszerű biztonsági lakat. Kizárólag a hozzá tartozó biztonsági kulccsal lehet hozzáférni, tehát a vágószerszámok ez esetben hatástalanok. Kínálatunkban továbbá elérhető az Abus konténerzár is, mely azért szerepel lakat kínálatunkban, mert a pajzson belül egy Abus biztonsági lakat garantálja a konténer biztonságát.

Lakásfelújítók Budapesten

Lakásfelújítók Budapesten

Gyakorlott szakemberek segítségével a lakásfelújítás úgy történik, ahogyan álmaiban elképzelte! Csapatunk jól szervezetten, összehangoltan végzi a teljeskörű lakásfelújítás során egymásra épülő munkálatokat. Legyen szó fürdőszobák, konyhák átalakításáról, különböző kőművesmunkákról vagy festésről, hatékonyan és garanciával dolgozunk! Lakásfelújítás terén többéves tapasztalat áll a hátunk mögött, így a felmerülő problémákra is megtaláljuk a legjobb megoldást! A részletes tájékoztatás és megrendelőinkkel való folyamatos egyeztetés alapvetően fontos számunkra! Ha ránk bízza otthonát, az a lehető legjobb kezekben születik újjá! A lakásfelújítás nálunk már a tervezésnél elkezdődik!

TA Lakberendező

TA Lakberendező

Kedves leendő ügyfelem, ha önt érdekli a lakberendezés és ezt szakemberre bízza kérem tekintse meg weboldalamat és referencia munkáimat. Munkáim között megtalálhat a gyerekszobától a modern lakberendezésig szinte minden stílust, és jó pár ügyfelem diszkréciója miatt a legjobb munkáimat nem oszthattam meg weboldalamon, de ha felkeres személyesen megmutathatom a legjobb munkáimat is. Vállalok teljes kivitelezést is így önnek szinte semmivel sem kell foglalkoznia csak elmondania, hogy nagyjából mit szeretne és elfogadnia a terveimet és akár elmehet nyaralni is én magam fogom levezetni a teljes kivitelezést és ön már a kész otthonába érkezhet, de természetesen dolgoztathat a saját kivitelezőivel is.

Lakásfelújítás Budapesten

Lakásfelújítás Budapesten

Nem tudja, miként fogjon bele a lakásfelújítás munkálataiba? Bízza ránk! Megrendelőinknek nincs más feladata, mint megosztani velünk, amit megálmodtak! A munkálatok magas színvonalú kivitelezését korrekt árakon vállaljuk! Legyen szó kültéri vagy beltéri átalakításokról, átépítésekről, teljes körűen és részlegesen is igénybe veheti szolgáltatásainkat! A lakásfelújítás nem rémálom, hanem tapasztalt csapatunkra bízza a munkát! Részletes tájékoztatás nyújtunk az ütemezésről, a határidőkről és természetesen a költségekről, hogy garantáltan ne érhessék váratlan meglepetések! Ne habozzon, fogjunk bele minél előbb! Lakásfelújítás kiváló referenciákkal rendelkező vállalkozással!

Lakásfelújítás cikkek

Lakásfelújítás cikkek

A lakásfelújításról szívesen olvasunk cikkeket, írásokat, ötleteket. Aki lakásfelújítás előtt áll, minden lehetőséget megragad az új információk gyűjtéséhez. Az oldalon folyamatosan frissülő cikkeket találhatsz a lakásfelújítás kivitelezésével kapcsolatosan. A cikkek többnyire a lakásfelújítással foglalkozó szakemberek ollából származik. Ha valamelyik cikk elnyeri tetszésedet, szeretnéd tudni melyik szakember publikálta, a cikk szövegében megtalálod az oldalára mutató linket. Így amelyik írás felkeltette a figyelmedet, egy kattintással már olvashatod is szakember weboldalát.

MosdóShop - mosdó, szaniter webáruház

MosdóShop - mosdó, szaniter webáruház

Webáruházunk kínálatában mosdókat, mosdó és fürdőszoba kiegészítőket találnak. Marmite öntött márvány és Diplon kerámia mosdók közül válogathatnak. Szerepelnek továbbá kínálatunkban szifonok, sarokszelepek, lefolyók és mosdó tartó konzolok, zuhanyszettek, zuhanyrózsák, törölköző- és kéztörlő tartók, szappantartók és adagolók, WC-papír és kefe tartók, fürdőszobai fogasok és akasztók, szivacstartók, pohártartó, polcok, kádkapaszkodók, szemeteskukák, tisztítószer, zuhanyfüggöny és fürdőszoba szőnyeg. Fotógalériánkban pedig olyan referencia bútorok találhatóak, melyeken olyan mosdók vannak, amik webáruházunkban is megvásárolhatóak.

Tuti menü