Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lakásfelújítás, családi ház felújítás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Lakásfelújítás - Lakásfelújítás [7. oldal]
részletek »

Lakásfelújítás, családi ház felújítás képes leírás: Lakásfelújítás - Lakásfelújítás [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: lakasfelujitas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 396 db
Lakásfelújítás ötletek Debrecenből

Lakásfelújítás ötletek Debrecenből

Lakásfelújítás ötletek, lakásfelújítás kivitelezések Debrecenben és környékén. Miről is olvashat a weboldalunkon? Tudjon meg többet a fürdőszoba felújításról, a burkolásról, a gipszkarton szerelésről. De olvashat a festésről, a panelfelújításról, sőt a nyalászárók cseréjéről, beépítéséről is.

A lakásfelújítás a tökéletes megoldás

A lakásfelújítás a tökéletes megoldás

Jó lenne, ha otthonában végre jól érezhetné magát és végre úgy nézne ki lakása, ahogyan azt szeretné, de nem szeretne vagyonokat fizetni ezért? Erre a lakásfelújítás tökéletes megoldás lehet az Ön számára is ! Tekintse meg honlapunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélhessük, mennyi idő alatt készülne el az Ön otthonában a lakásfelújítás! Abban az esetben, ha Ön már tudja, hogy a lakásfelújítás alatt, mit szeretne változtatni otthonán, ha felkeres minket el tudjuk készíteni az árajánlatot és meg tudjuk mondani, hogy hogyan lehetne a legjobban kivitelezni az adott munkát! A lakásfelújítás néhány nap alatt elkészül, persze a munkálatok nagyságától függően, így Ön hamar álmai lakásában élhet!

Csaptelep, zuhanykabin

Csaptelep, zuhanykabin

Ha csaptelepet vagy új fürdőszoba berendezést szeretne vásárolni otthonába, vagy csak új zuhanykabin érdekli, de még nem tudja, hogy pontosan milyet szeretne, nézzen körül webáruházunkban, ahol biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt! A Csapshop webáruházban fürdőszobai és konyhai csaptelepek széles választéka található igen kedvező árakon. Európa-szerte elismert gyártó partnereinknek minden problémára van megoldása. Állandóan bővülő kínálatunkkal igyekszünk minden igényt kielégíteni. Figyelje folyamatos akcióinkat, hiszen így jelentős kedvezménnyel juthat hozzá egyes termékekhez! Nagyobb darabszámú vagy értékű megrendelési szándék esetén kérje egyedi árajánlatunkat!

Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin hírek
Klímaszerelő Budapesten
Klímaszerelő Budapesten Közelednek a meleg nyári napok, jön a kánikula Budapesten is. A budapesti lakások egyre nagyobb arányban rendelkeznek valamilyen klímaberendezéssel, de sajnos sok lakások többségében még mindig elviselhetetlenek a nyári napok. A legújabb társasházak építésénél is ritka, hogy az építtető gondoskodik a lakások hűtéséről. Hiába a hatékony külső hőszigetelés, a...
Lakberendezési trendek 2016-ban
Lakberendezési trendek 2016-ban Izgalmasat, újat kitalálni már-már kötelező a divat világában. Bőséges és...
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról?
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról? Azt, hogy a gázvezetékek, gázkészülékek üzemeltetése bizonyos veszélyeket...
Lakásfelújítás, családi ház felújítás ötletek

Lakásfelújítás, családi ház felújítás ötletek

Számtalan helyen olvashatunk ötleteket építkezőknek. Már a lakásfelújítást, családi ház felújítást tervezők számára is elérhetőek azok a kisebb-nagyobb tippek és trükkök, amelyekkel komfortosabbá tehetik otthonukat. Az otthon felújítási ötletek a lakásfelújítás kivitelezések folyamán gyűltek össze. Olyan ötletek, tippek ezek, amelyek kivitelezhetőek az adott felújítások folyamán. Gyűjtsön össze minél több információt a kivitelezés, a felújítás tervezéséhez.

Ablakok műanyagból, fából és alumíniumból

Ablakok műanyagból, fából és alumíniumból

Ha ön szeretne teljesen megbízható és jó minőségű ajtókat és ablakokat vásárolni, akkor mindenképpen az a lehető legjobb megoldás, hogyha még most megtekinti a weboldalunkat, ahol önnek lehetősége nyílik arra, hogy tökéletesen megfelelő és megbízató rendszereinket választja ki, hiszen mi a műanyagból és a fából készített ajtókat és ablakokat egyaránt széles választékban kínáljuk az önök számára. Még most jöjjön és vásároljon, de előtte mindenképpen érdemes szakemberekkel egyeztetni és a véleményüket kikérdezni, hogy a lehető legjobb választásra kerülhessen sor. Mert az ő tapasztalataik nagyon fontosak és szükségesek a vásárlás során.

Fürdőszoba felújítás ötletek

Fürdőszoba felújítás ötletek

A fürdőszoba tervezése igényli a legtöbb időt és energiát a lakásfelújítások alkalmával. A lakástulajdonosok egy része határozott elképzeléssel bír a fürdőszoba felújítással kapcsolatban. De, sokan bizonytalanok, nem döntötték még el, hogyan rendezzék be a fürdőt. A fürdőszoba kialakítással kapcsolatos ötletek, tippek ilyenkor jól jönnek. Szerencsére számtalan weboldalon találunk lakásfelújítási ötleteket, de kimondott fürdőszoba ötleteket már kevesebb helyen találunk. Nálunk folyamatosan jelennek meg cikkek a fürdőszoba felújításáról is.

Panelfelújítás ötletek

Panelfelújítás ötletek

Ha szétnézünk egy panellakásban, úgy érezzük ez a retro belsőépítészeti stílus be van betonozva. Mi tagadás a panellakások betonfalai megnehezítik a megálmodott lakásdizájn kialakítását. Egy panellakás felújítása alkalmával minden ötletre, ötletes megoldásra szükségünk lehet, hogy az egyéniségünknek megfelelő otthont varázsoljunk a panelból. Számtalan lakásfelújítás kivitelezői weboldalon találhatunk ötleteket, tippeket a felújításhoz. De az új Panelfelújítási Ötletek oldal, ettől többet szeretne nyújtani. A felújítási tippeket helyiségenként és szakterületenként csoportosítja. Sőt, akár meg is jelölhetjük, miről szeretnénk bővebben olvasni. Azt, hogy mennyire hasznos ez az új oldal, azt mindenki eldönti majd, de az első látogatottsági adatok biztatóak.

Lakásfelújítás & Lakásfelújítás

Lakásfelújítás & Lakásfelújítás

Sokan szeretnék felújítani lakásukat vagy családi házukat, azonban kevesen tudnak pontos fogalmat alkotni arról, hogy mekkora anyagi megterhelést jelenthet a lakásfelújítás, hiszen nem látják át részleteiben a kérdést. Ilyenkor vagy fel kell venni a kapcsolatot a különböző szakemberekkel, vagy egy olyan kivitelezőt kell keresni, aki megfelelő szakembergárdával rendelkezik a lakásfelújítás során szükséges szakmákban. Ha ellátogat hozzánk, megtudhatja, hogy a lakásfelújítás során milyen sokféle szakma szakavatott mesterére van szükség a magas minőségi színvonalon elvégzett munkához. Ha Ön bonyodalmaktól és felesleges kiadásoktól mentesen szeretné kiviteleztetni a lakásfelújítást kérjen tőlünk árajánlatot!

Lakásfelújítás Budapesten a Budabau-tól

Lakásfelújítás Budapesten a Budabau-tól

Miért minket válasszon lakása felújításához? Mert az új építés, és felújítás minden területén teljes körű szolgáltatást nyújtunk, legyen szó belső, vagy külső munkálatokról, mert ingyen biztosítjuk a tanácsadást, mert több mint 20 éve vagyunk jelen az építőipar minden területén, mert profi szakember gárdánk van, mert minden problémára tudjuk a választ, és mindent megoldunk Ön helyett. Emellett a hatósági engedélyek beszerzése, kémény, gáz, víz, elektromos, stb. tervezés, az anyagok teljes körű beszerzése, szállítása, mind a mi feladatunk. Ezen felül 100%-os garanciát adunk minden általunk végzett munkára. Komoly szerződéses garanciát vállalunk, és teljes fotós dokumentációt adunk a munkáinkról.

Hirdetés
Redőny szerelés

Redőny szerelés

Látogasson el a Kondor Redőny weboldalára, ahol megtekintheti cégünk széles árnyékolástechnikai kínálatát. A vállalat több mint száz esztendeje van jelen a hazai építőiparban. Ajtóinak és ablakainak árnyékolóit megjavítjuk gyorsan és kedvező árakon. Cégünk mottója, hogy: Nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Erre nagy hangsúlyt fektetünk, és minden olyan megbízást is elvállalunk amelyre más árnyékoló cég esetleg nem vállalna garanciát. Munkatársaink mindegyike minimum tizenöt éve van a szakmában így nem érheti őket meglepetés. Válassza a Kondor redőnyt ha ablakain redőnyei meghibásodtak, elvetemedtek.

Hangszerszállítás és költöztetés.

Hangszerszállítás és költöztetés.

A költözés akkor a legnehezebb, ha a sok cucc hátán még egy nehéz tárgynak minősülő darab is van. Ezek többek között hangszerek is lehetnek. Kevés olyan költöztető cég van, aki garantálja azt, hogy épségben megérkezik az új helyére egy szállítani kívánt hangszer. A Severtius cég viszont ezzel a feladattal is megbirkózik. Nem okoz nekik problémát, hiszen nagy szakmai tudással rendelkeznek, így egy ilyen nehéz feladattal is elbánnak.A honlapra kattintva megtalálod az ügyfélszolgálat telefonszámát, ahol készséggel állnak bárki rendelkezésére.

konvektorkarbantartás

konvektorkarbantartás

Konvektor karbantartási témakörben vállalok szerelést Budapest és Pest megye egész területén. Fontosnak tartom a konvektorok karbantartást még a fűtésszezon elkezdése előtt elvégezni és felkészíteni készülékünket a téli időszakra. Átvizsgáljuk működését eltávolítjuk a szennyeződéseket, hogy még szezon előtt észrevegyük az esetleges hibákat a készülék működésében és ezzel elkerülhetjük a nem várt esetleges kellemetlenségeket. Mivel az Önök oldalának látogatottsága lehetőséget ad a lakosság számára a konvektorkarbantartásnak időbeli elvégzésének fontosságáról, ezért kérjük Önöket, hogy oldalunkat jelenítsék meg link gyűjteményükben.

zárcsere

zárcsere

Zárcserével foglalkozó mestereink kicserélik önnek a meghibásodott zárat, zárbetétet gyorsan és reális áron a fővárosban és környékén. Nem csak zárcsere problémával keresheti mestereinket, de zárfelszerelés, zár kinyitás, zár megjavítása esetén is valamint hevederzár felszerelése, biztonsági ajtózárak és pajzsok felszerelése esetén is állunk szolgálatában. Minden nap 24 órás gyors probléma megoldását biztosítjuk önnek akár lakásajtóról akár irodaajtóról legyen is szó. Nincs leállunk még hétvégén és ünnepnapokon sem. Megyünk éjjel és nappal akkor amikor önnek szüksége van szerelő mesterre. Weboldalunk keresztül eltud minket érni illetve olvashat arról, hogy milyen sok problémára tud nálunk azonnali megoldást kérni!

Felújítás utáni takarítás

Felújítás utáni takarítás

Takarító cégünk vállalja a felújítás utáni takarítás, irodatakarítás, családi ház takarítás és minden épület takarítását rendkívül alacsony áron, minőségi munkavégzéssel. Amennyiben ön is olyan takarító céget keres aki gyors, pontos, megbízható, árai alacsonyak akkor önnek csakis ránk van szüksége! Ne habozzon, ha takarítás akkor Bushido Security Kft. a megoldás önnek! Weboldalunkon keresztül igényelni tud takarítási kupont is amivel még olcsóbban tudja az otthonát kitakaríttatni. Látogasson el az oldalunkra és olvassa el tevékenységeinket majd válasszon a minőségi takarási csomagajánlatunkból igénye szerint!

Milák és Fia szobafestés, mázolás, tapétázás

Milák és Fia szobafestés, mázolás, tapétázás

Családi vállalkozásunk immár 3. generációja áll az Önök rendelkezésére. Szobafestő, mázoló, tapétázó és gipszkartonozó munkáinkkal, megbízható, pontos, precíz és igényes munkavégzésünkkel minden ügyfelünk elégedett volt, többségüket visszatérő ügyfeleinkként köszönthetjük. Az apáról fiúra szálló tudást megőrizve, haladva a kor szakmai és technikai újításaival igyekszünk minden esetben a tőlünk telhető legjobbat nyújtani. Gipszkartonozás esetén a helyszíni felmérés után számítógépes grafikai tervet készítünk, hogy megkönnyítsük ügyfeleinknek a tervezést, és lehetőséget nyújtunk a módosításra. Amennyiben igény van rá, teljes felújítás esetén is rendelkezésére tudunk állni egy jól összeszokott, megbízható mesteremberekből álló csapattal.

Korlátbolt - alumínium korlát

Korlátbolt - alumínium korlát

Korlátbolt - fém és fa korlátok, illetve ezek kombinált változatai, továbbá alumínium, rozsdamentes korlátok, biztonsági rácsok, korlátvédő hálók széles választéka. Belátásgátló termékeink közül a fa kerítés kiegészítőink segítségével betonba öntve vagy már kész beton felületre, netán közvetlenül a talajra egyaránt telepíthetők fa átlátásgátló kerítéseink. A rejtőháló pedig tökéletes kiegészítője minden fém kerítésnek, korlátnak, ideális intim környezetének kialakítására kertjében, teraszán vagy erkélyén.

Lakásfelújítás Debrecen

Lakásfelújítás Debrecen

A legutóbbi lakásfelújítás alkalmával Önnek rossz tapasztalatai voltak? Ne kövesse el újra ugyanazokat a hibákat, bízza a lakásfelújítás munkálatait egy magasan képzett, nagy tapasztalattal rendelkező szakembergárdára! Ön a lakásfelújítás folyamán nyugodtan elmehet nyaralni családjával, hiszen a bennünket választ, mi minden munkálatot elvégzünk, ideértve az anyagbeszerzést és a munka utáni takarítást is! Ha Ön hatékonyan szeretné elvégeztetni a lakásfelújítást, keressen bennünket a honlapunkon található elérhetőségeken, mi pedig a helyszíni szemlét követően pontos árajánlatot és megvalósíthatósági tanulmányt készítünk Önnek! Ha a lakásfelújítás során Debrecenben is bennünket választ, biztosan megelégedett ügyfeleink sorában üdvözölhetjük!

Tuti menü