Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lakásfelújítás, családi ház felújítás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Beton - Czinger [20. oldal]
részletek »

Lakásfelújítás, családi ház felújítás képes leírás: Beton - Czinger [20. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: lakasfelujitas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 396 db
Beton díszburkolatok, térkövek

Beton díszburkolatok, térkövek

Térkő, térburkolat, beton térkő, burkolat, járdalap, járdaszegély, útszegélykő, szegélykő, támfal elem, grillező, gyeprács, beton folyóka, tömblépcső közvetlen a gyártótól. Lakossági vevők részére is, szakmai segítségnyújtással, házhozszállítással, széles választékban. A Kovi-Kő térkövek és járdalapok nagy szilárdságúak, kopásállók. Térburkolataink fagyállóak, csúszásgátló felülettel. Alapanyaguk beton, mint minden térkőnek, mégis esztétikusak, mert szín -és formagazdagságuk tág teret biztosít a fantáziának és az egyéni ízlésnek. A járdalapok felületképzése: sima vagy mosott. A térkövek és sima felületű járdalapok szürke, barna, vörös, beige, zöld, fekete, őszilomb, a mosott felületű járdalapok kavics, fehér mészkő, fehér-vörös és vörös színben kaphatók. Mind a beton térkő, mind a járdalap termékek alkalmazása olcsó, mert házi kivitelezésben lerakható, tetszés szerint felbontható és újrarakható, lerakás után azonnal terhelhető.

Térkőmunkák, kertépítés, kerítésépítés, díszburkolás - Térkőmester

Térkőmunkák, kertépítés, kerítésépítés, díszburkolás - Térkőmester

Térkövezés, Kőburkolás, Térkőrakás, Viacolorozás, Kertépítés, Kerítésépítés, Díszburkolás, Dísztámfal építés, Kertkiegészítők építése MINŐSÉGI SZINTEN, MAGAS FOKON, 5 - ÉV GARANCIÁVAL! Vállaljuk parkolók, autóbejárók, udvarok, kertek, járdák, terek, játszóterek, utak, stb. építését, térkövezését, kőburkolását, díszburkolását. Megbízható, józan életű csapat, kulturált, tiszta, igényes munkavégzés. Bővebb tájékoztatás, bemutatkozás, referenciák a honlapomon elérhetők.

Rejtett világításhoz díszléc, dekorációk - Webáruház

Rejtett világításhoz díszléc, dekorációk - Webáruház

Beltéri díszlécek, díszítőelemek: Egyedi, igényes megjelenést szeretne otthonában, nappalijában vagy üzletében és nem szeretne aránytalanul sokat fizetni érte? Akkor a legjobb helyen jár! Nálunk mindent megtalál ami otthona, környezete megszépítéséhez szükséges, akár beltéri akár homlokzati díszítésről legyen is szó. A díszléceknek csekély a súlya, könnyen felszerelhetőek bárhová, homlokzati ablakkeret díszítésről, vagy egy szoba sarokdíszítéséről legyen is szó, tökéletesen ellenállnak az időjárás viszontagságainak és a hagyományos gipsz stukkóval teljesen megegyező a megjelenés, a hatás!

Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin hírek
Klímaszerelő Budapesten
Klímaszerelő Budapesten Közelednek a meleg nyári napok, jön a kánikula Budapesten is. A budapesti lakások egyre nagyobb arányban rendelkeznek valamilyen klímaberendezéssel, de sajnos sok lakások többségében még mindig elviselhetetlenek a nyári napok. A legújabb társasházak építésénél is ritka, hogy az építtető gondoskodik a lakások hűtéséről. Hiába a hatékony külső hőszigetelés, a...
Lakberendezési trendek 2016-ban
Lakberendezési trendek 2016-ban Izgalmasat, újat kitalálni már-már kötelező a divat világában. Bőséges és...
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról?
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról? Azt, hogy a gázvezetékek, gázkészülékek üzemeltetése bizonyos veszélyeket...
Burkolás precízen

Burkolás precízen

Burkolás, lakásfelújítás Budapesten és környékén. Hidegburkolás igényes kivitelezéssel. Vállaljuk: kerámia, gress, klinker, természetes kő, és üveg lapok precíz lerakását. Vállaljuk továbbá beltéri design kialakításokkal, beltéri kőműves munkálatokkal, egyedi beépített bútorok készítésével üvegtégla falak építésével, kandalló burkolásával, laminált padló fektetésével is foglalkozunk.

Riasztó szerelés rövid határidővel

Riasztó szerelés rövid határidővel

Üdvözlöm! Ha sürgősen szüksége van egy riasztóberendezésre akkor jó helyen jár! Látogassa meg honlapunkat és akciós készletünkkel állunk a rendelkezésére. Válassza ki a megfelelő csomagot és egy-két napon belül felszereljük és üzembe helyezzük! A garancia időn túl is a rendelkezésére állunk, folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, ha kell fejlesztjük, vagy bővítjük a rendszerét! Mindenkor készséggel állunk a rendelkezésére!

Falfestés és faltetoválás, szobafestés

Falfestés és faltetoválás, szobafestés

Önálló vállalkozásként 1999-től folyamatosan, és sikeresen végzünk minden nemű, szobafestés, mázolás, tapétázó munkálatokat, bármilyen alapú és állapotú felületekre. 10 év gyakorlati tapasztalat alapján, segítséget nyújtunk a megfelelő színárnyalat, technika, eljárás és anyag kiválasztásában. Bármilyen minta kivitelezése, a legextrémebb igények kielégítése is. Az általános épület és szobafestésen kívül, foglalkozunk még a következő tevékenységekkel: -dryveit épület szigetelés -gipszkartonozás, nyílászárók beépítésével -Ytong falazás -egyedi faldekorációk / faltetoválások készítése - tervezése és kivitelezése -nyílászárók mázolása -biztonsági rácsok tervezése és kivitelezése -tapétázás -kisebb kőműves munkák - falazás, aljzat kiegyenlítés, vakolás

 Szobafestés, dekorációs falfestés

Szobafestés, dekorációs falfestés

Szobafestés, dekorációs falfestés. Mesefigurák, rajzfilmfigurák, tájképek, kedvenc állat vagy hobbi, illetve bármilyen egyedi elképzelés megvalósítása az épület külső vagy belső felületein, helyiségeiben. Nappalik, gyerekszobák, hálószobák falfestése, külső felületek díszítő falfestése, dekorációs falfestése.

Exkluzív bútorok

Exkluzív bútorok

Exkluzív belsőépítészeti famunkák a fő profilunk, de ezen kívül szaunák (kül-, és beltéri), exkluzív kültéri fa-, és bambusz szerkezetek tervezésével és gyártásával is foglalkozunk. A lényeg, hogy ne 'hétköznapi' dolgokat alkossunk ne 'hétköznapi' módon. Bármilyen stílusú és funkciójú bútorról is legyen szó, nagy tervezői tapasztalattal állunk az Ön rendelkezésére, hogy otthona olyan lehessen, amilyennek megálmodta. Természetesen szakmai tanácsadással, és digitális illetve kézi látványtervekkel segítjük Önt, hogy pontosan meg tudja fogalmazni elvárásait. Exkluzív minőségben, nagyfokú szakmai alázattal, és a manufakturális gyártás minden előnyével készítjük el bútorait.

Szívós Team Kft.

Szívós Team Kft.

Profilunkat tekintve, teljes körű lakás felújítással, illetve generál kivitelezéssel foglalkozunk. A mi álláspontunk szerint nem érdemes több szakembert és több, egymástól külön álló céget megbízni a lakásunk felújításával, mert ahogy mondani szokták, sok bába között elvész a gyermek. És ez minden szinten igaz a lakásfelújításra is. Amikor külön emberre bízzuk a bontást, külön emberre a burkolást, majd megint mást bízunk meg, azzal, hogy a lakásunk víz- gáz- fűtésrendszerét rendbe hozza, de a festést és tapétázást egy negyedig emberre vagy cégre bízzuk, akkor nem csak anyagilag lesz nehezebben kontrolálni, de a végén -a tapasztalat legalább is ezt mutatja- nem azt kapjuk, amit elképzeltünk. Sokkal hatékonyabb, mikor egy szakember megérti az ön elképzeléseit és elvásásait, majd az alatta dolgozok, elvégeznek minden teendőt.

Hirdetés
Villanyszerelés Budapesten és környékén

Villanyszerelés Budapesten és környékén

Családi házak villanyszerelése, a bővítéstől, a hibajavítástól, a teljes felújításig, illetve az új szerelésig. Családi házak villanyszerelése esetén segítünk a világítások, a konnektorok helyének, az elektromos redőnyök, napfénytetők, öntöző rendszerek, kerti világítások, kaputelefonok, automata kapu-nyitók, riasztó rendszerek tervezésében, mérőhelyek kiépítésében, teljesítmény igény meghatározásában. A villanyszerelő munka folyamán kialakítjuk a tűzhely, a klíma, a mosógép, a mosogatógép és egyéb nagyobb áramfelvételű berendezések külön áramkörét.

Riasztó szerelés Budapesten

Riasztó szerelés Budapesten

Riasztó szerelés felesleges költségek nélkül! Átvállaljuk Öntől a riasztó kivitelezés kockázatát: ha Ön egy adott riasztó csomagot (pl. lakáskomfort, lakásplussz, házkomfort...) választ, mi a riasztó telepítésénél nem számolunk plusz díjat, bármilyen is lakása fekvése, a folyosók hossza, az épület anyaga. Mindegy mennyi vezetéket használunk fel, hány munkaórát töltünk Önnél, míg a riasztórendszert kiépítjük. A riasztó ára mindig változatlan marad!

Beltéri falfestés, festés

Beltéri falfestés, festés

Leggyakrabban alkalmazott festési eljárás a lakásfelújítás során diszperziós festés.Olcsó korszerű vizes alapú festék, belső terekhez használnak és gyorsan szárad. Diszperziós festés mosható, nem kopik . Diszperziós festékkel kifestett falat nem lehet mésszel festeni, mert nem marad rajta. Ha jó a falfelületünk, akkor nem sok munkánk lesz a festésnél sem. Ha régi a falunk,akkor sokkal több munkánk adódik vele. A festendő felületeknek tisztának, száraznak, portól és olajtól mentesnek kell lennie. Régi bevonatokat kaparással, csiszolással el kell távolítani, és a falfelületeket gletteléssel ki kell javítani.

Gipszkarton álmennyezet szerelés

Gipszkarton álmennyezet szerelés

A gipszkarton szerelő megvalósítja az Ön, illetve a lakberendezője által megálmodott belső válaszfalakat, térelválasztókat, falfülkéket, rejtett világítások, hangulat világítások alapjait. A gipszkarton szerelő elrejti az egyenletlen falsíkokat, a hő- és hangszigetelő lapokat. A gipszkarton szerelő elburkolja a galéria tartó szerkezeteit.

Lakásfelújítás kőműves, burkoló munkák

Lakásfelújítás kőműves, burkoló munkák

Üdvözlöm! Fő tevékenységünk építőipari kivitelezés. Kőműves munkák, burkolás, lakásfelújítás, lakásátalakítás, irodafelújítás, hőszigetelés, homlokzatfelújítás. Vállalási területünk Budapest és Pest megye. Vállalunk a kőműves munkáktól, a generálfelújításig részmunkákat és komplett felújítást. Minőségi kivitelezés, betartott határidők, elégedett ügyfelek.

Fürdőszoba szalon

Fürdőszoba szalon

Megújult termékválasztékkal és új szolgáltatásainkkal abban segítünk Önnek, hogy a csempék, járólapok, szaniterek és fürdőszoba kiegészítők óriási kínálatából könnyebben választhasson. Hazai Zalakerámia termékek mellett, 37 éve forgalmazzuk, a világ vezető burkolat és szaniter gyártóinak termékeit is. Kínálatunkban az egyszerű de jó minőségű termékektől a luxus kategóriáig, széles skálán válogathat.

Liska Fürdőszoba

Liska Fürdőszoba

Szaniterek. Szaniterválasztékunkban Magyar, Spanyol, termékei szerepelnek, egyszerű, klasszikus, high-tech stílusban. Magánlakások fürdőszobáihoz mosdók, wc-k, bidé-k. Egyszerű vonalvezetésű, íves, szögletes formák között mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

Czinger Fürdőszoba

Czinger Fürdőszoba

Fürdőszoba-felszerelési árucikkek kis- és nagykereskedelmével foglalkozunk. Termékkínálatunkban megtalálható minden, ami egy modern fürdőszoba elengedhetetlen kelléke: csempe, padlólap, zuhanykabin, mosdó, WC, fürdőkád és különböző kiegészítők, szerelvények.

Tuti menü