Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lakásfelújítás, családi ház felújítás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Kőműves - Lakásfelújítás [18. oldal]
részletek »

Lakásfelújítás, családi ház felújítás képes leírás: Kőműves - Lakásfelújítás [18. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: lakasfelujitas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 396 db
Kőműves-Burkoló Szeged

Kőműves-Burkoló Szeged

Kovács Gyula Kőműves-Burkoló Egyéni vállalkozó Honlapja. Építünk, bővítünk, átalakítunk !!! Pincétől a padlásig,alaptól a kulcsátadásig. -Csaladádi,hétvégi házak építését -Régi házak átalakítását/felújítását -vízes nedves falak utólagos alászigetelése -Járdák/bejárok készítése -Külső hőszigetelést -Alapozási munkák -Kerítés építést -Betonozást -Szinezést -Falaz ást -Vakolást

Bognár konyhabútor - Győr

Bognár konyhabútor - Győr

Egyedi konyhabútorok, gardróbok, hálószobabútorok, nappalibútorok, fürdőszobabútorok készítése az Ön igényei szerint. Irodabútorok, üzletberendezések tervezés készítése Győr melletti telephelyünkön.Tömörfa illetve fafurnérozott beltéri ajtók gyártása. A furnérozott a beltéri ajtóknak az előnye, hogy nem vetemednek meg. Esztétikailag is szebb, mint a tömörfa beltéri ajtó, mivel az egyes fafurnér szeletek a farönkből egymás mellől kerülnek ki, így a beltéri ajtó megjelenése egyöntetűbb.

Lednext led lámpa webáruház

Lednext led lámpa webáruház

Spóroljon az áramszámlán, vásároljon led izzókat, mellyel a világításra fordított áramköltség 80-90%-t megtakaríthatja. Bekapcsoláskor a teljes fényét leadja, nincs melegedési idő. Kapcsolgatásra, rázkódásra érzéketlen, nincs káros spektrumú (infra és ultraibolya) kibocsátása. Led termékek teljes skáláját kínáljuk. Otthoni világításra led spot égőket, hagyományos foglalatú led izzókat, íróasztal lámpát, irodai célokra led paneleket, led csöveket ajánlunk webáruházunkban. Termékeinket hosszú élettartam (30.000-50.000 óra) és jó minőség jellemzi.

Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin hírek
Klímaszerelő Budapesten
Klímaszerelő Budapesten Közelednek a meleg nyári napok, jön a kánikula Budapesten is. A budapesti lakások egyre nagyobb arányban rendelkeznek valamilyen klímaberendezéssel, de sajnos sok lakások többségében még mindig elviselhetetlenek a nyári napok. A legújabb társasházak építésénél is ritka, hogy az építtető gondoskodik a lakások hűtéséről. Hiába a hatékony külső hőszigetelés, a...
Lakberendezési trendek 2016-ban
Lakberendezési trendek 2016-ban Izgalmasat, újat kitalálni már-már kötelező a divat világában. Bőséges és...
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról?
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról? Azt, hogy a gázvezetékek, gázkészülékek üzemeltetése bizonyos veszélyeket...
Lakás tervezés, kialakítás, felújítás

Lakás tervezés, kialakítás, felújítás

Egy könyv a ház és lakás tervezés, építés, felújítás folyamatáról. Mindenki számára közérthetően. Az Építem a házam könyv megírásának célja az volt, hogy a családi ház építés, tervezés, felújítás előtt állók számára segítséget adjon ahhoz, hogy ki tudjanak igazodni az építészeti szakszavak, az építők, kivitelezők és egyáltalán az építkezés világában. Tippek, ötletek a családi ház építés, családi ház tervezés folyamatának gördülékennyé tételéhez. Családiház építésnél 100 évre kell előre gondolkodnia. Segítünk Önnek átlátni az építkezés folyamatát, a tervezésen, telekválasztáson, szakember kiválasztásán, költségvetés készítésén és a kivitelezésen keresztül.'

Tribos Bt.

Tribos Bt.

Építőipari Bt vállal teljes lakásfelújítást! Burkolást, fürdőszobák, konyhák átalakítását úgy, hogy az Ön kényelmét szolgálja a legjobb minőségben 'garancia nem kérdéses' Továbbá festés, mázolás, gipszkarton, kőműves és asztalos munkák, villany hálózatok kialakítása, víz-gáz és központi fűtés, nyílászárok cseréje akár áthelyezése is. Anyagbeszerzést is vállaljuk nagyker áron! Ingyenes felmérés és árajánlat tétel, gyors és megbízható kivitelezés nagy referenciával! Kérem tekintse meg honlapunkat is!

Szigetelés, homlokzati hőszigetelés

Szigetelés, homlokzati hőszigetelés

Családi házak, lakások homlokzatfelújítása, homlokzati hőszigetelése, hogy a lakását fűtse, ne az udvart! Vállaljuk családi házak homlokzatfelújítását, hőszigetelését, vakolását, színezését. Tekintse meg referenciáinkat a helyszínen, kérje ingyenes árajánlatunkat.

Ablak - ablakcsere

Ablak - ablakcsere

Sokan vannak, akik régi korszerűtlen nyílászárókkal rendelkeznek, amelyek nagyon gyakran különféle bosszúságot okoznak tulajdonosaiknak, de ami a legrosszabb bennük, hogy óriási energiapazarlók is egyben. Ennek vetünk véget mi, új műanyag nyílászárókat (ablak, erkélyajtó, bejárati ajtó) kínálunk beépítéssel, a régi kibontásával, elszállításával. Sőt, még a vakolási utómunkálatokat is megcsináljuk, egyszóval komplett, teljes-körű nyílászáró cserét kínálunk. Ráadásul, amikor nyílászáró csere mellett dönt, az egyik legjobb befektetési döntését is meghozza egyúttal.

Lakberendező Stúdió

Lakberendező Stúdió

Színvonalas tervezés, professzionális segítség a kivitelezésben és széles körű lakberendező szolgáltatási paletta, amit kínálunk. Lakberendező triónk rövid határidővel, sok tapasztalattal és kedvező árakkal vállalja a tervezést. Elkészült referenciáink reméljük meggyőzik Önt is arról, hogy velünk érdemes terveztetnie.

Hőszigetelés, klímabarát otthon

Hőszigetelés, klímabarát otthon

Miért kell kicserélni az elavult nyílászárókat, a fűtési rendszert, illetve miért kell új szigetelés? Az Európai Unió teljes energiafelhasználásának közel fele épületeinkhez köthető. Ezt a pazarló szokást meg kell változtatni, illetve fogyasztáscsökkentő beruházásokat kell elindítani. Ez lehet például a megfelelő hőszigetelés, az elavult ablakok cseréje, vagy a váltás a korszerű fűtési rendszerre, illetve a megújuló erőforrások használatára. A hőszigeteléskor ne 4-6 cm-es szigetelésben gondolkodjunk. A hőszigetelés 10 cm vastagságnál kezdődik! Nem véletlen, hogy a passzív házak hőszigetelése 20-30 cm-nél kezdődik.

Hirdetés
Intelligens ház villanyszerelés

Intelligens ház villanyszerelés

Villanyszerelés, a garázstól az intelligens házig, a családi háztól a társasházig. Vállaljuk továbbá riasztó és kaputelefon rendszerek kiépítését, telepítését, intelligens házak elktromos hálózatának, vezérlésének kialakítását, konyha és egyedi bútorok készítését, bútorok antikolását, és antik könyvek, csillárok restaurálását.

Sziga-Tech: hőszigetelés, gipszkarton, vakolat

Sziga-Tech: hőszigetelés, gipszkarton, vakolat

Hőszigetelés, szigetelő anyagok: polisztirol, üveggyapot, kőzetgyapot, gipszkarton akciósan! Ingyenes szállítás az ország egész területén! Segítőkész ügyfélszolgálat! Utólagos hőszigetelés, homlokzati, lábazati hőszigetelés a legjobb árakon! Szigeteljen velünk és spóroljon meg havi több ezer forintot!

Medence, vízforgató

Medence, vízforgató

Valósuljon meg az Ön álma is! Kész medence vagy épített medence vízforgatóval, teljes körű uszodatechnikai háttérrel! Legyen az Ön ÁLMA, egy olyan medence aminek a partján üldögélhet egy álmos vasárnap délután, vagy egy olyan ami mindig hangos a játszó gyermekek zsivajától, legyen akár a barátoknak tartott kerti mulatság központja, ez az álom csupán néhány kattintásnyi távolságra van. Kész medence vagy épített medence vízforgatóval, teljes körű uszodatechnikai háttérrel! Webáruházunk további ajánlatai: medencetakaró, homokszűrő, algaölő, szkimmer, klórtabletta.

Gipszkartonozás Budapesten

Gipszkartonozás Budapesten

Lakásfelújítások alkalmával, számtalanszor adódik olyan feladat, melynek elvégzésére a gipszkarton a legalkalmasabb építőanyag. Vállalunk gipszkartonozást, gipszkarton szerelést Budapesten és környékén. Gipszkarton álmennyezetek készítését, gipszkarton falfülkék, rejtett világítások kialakítását, gépészeti csövek, szigetelőanyagok, gipszkarton takarását.

Felújítás energiatakarékosan

Felújítás energiatakarékosan

A Homeinfo egy olyan csodás site, amelyen keresztül mindezt a segítséget igyekszünk megadni Önöknek az éteren keresztül, akár hol is tartanak az otthonteremtésben. A tervezéstől, a jogi procedúráktól a tervezésen és a kivitelezésen át egészen a berendezésig minden munkafázisban igyekszünk sok-sok tanácsot, ötletet, hasznos információt adni, amelyekkel ez a sok energiával, stresszel és persze kiadással járó folyamat örömteli eseménnyé válhat mindenki számára.

Homlokzati Hőszigetelés - Az Ön  partnere

Homlokzati Hőszigetelés - Az Ön partnere

Ablakok, ajtók, nyílászárók széleskörű forgalmazása piaci ár alatt,azok beépítése. Homlokzati hőszigetelés kivitelezése akár anyagbeszerezéssel kedvező áron, megbízható referenciamunkákkal! Honlapunkon számtalan cikket, tanácsot talál, keressen minket bizalommal, és elkészítjük Önnek a megfelelő ajánlatunkat!

Kovács Gábor villanyszerelő mester, bojler szerelés

Kovács Gábor villanyszerelő mester, bojler szerelés

Bojler szerelés, kaputelefon szerelés, riasztó szerelés és egyéb villanyszerelési szakmunka Kovács Gábor villanyszerelő mestertől. Közel 20 éves szakmai tapasztalattal állok rendelkezésükre, ismerem a legújabb trendeket is. Profi munka, precíz kivitelezés megbízható szakembertől. Tekintse meg referenciáimat a weboldalamon! Szolgáltatásaim: - Családi házak, lakások villanyszerelése, elektromos hálózatának felújítása, - Társasházak elektromos hálózatának karbantartása felújítása, - Riasztószerelés, - Kaputelefon szerelés, - Mérőhelyek kiépítése.

Lakásfelújítás, generálkivitelezés

Lakásfelújítás, generálkivitelezés

Kőműves vállalkozóként lakásfelújítással, családi házak építésével, generálkivitelezésével foglalkozom. Vállalom társasházi lakások, családi házak felújítását, a bontástól a takarításig. A lakásfelújítás Önnek nagyon sok pénzébe kerül, illetve az Ön otthona lesz, ezért nekem is fontos, hogy a kivitelezés minősége, a beépített anyagok minősége a legjobb legyen. Minden lakásfelújításnál, családi ház felújításnál a legfontosabb a megrendelői igény, a cél megállapítása, tisztázása. Az igény felmérése után következik a kivitelezési lehetőségek meghatározása. Ezen döntések után következhet a lakásfelújítás, családi ház felújítás lehetséges kivitelezési idejének és a költségek meghatározása. Ezek a lépések szükségesek ahhoz, hogy az Ön otthona a felújítás után úgy nézzen ki, annyiba kerüljön, akkorra elkészüljön, ahogy azt közösen elterveztük.

Tuti menü