Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lakásfelújítás, családi ház felújítás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: LAM - Szőnyeg [10. oldal]
részletek »

Lakásfelújítás, családi ház felújítás képes leírás: LAM - Szőnyeg [10. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: lakasfelujitas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 396 db
LAM-Bútor

LAM-Bútor

Egyedi igények alapján, egyedi bútorok tervezésével és gyártásával foglalkozunk. Gyártunk: nappali és szobabútorokat, konyhabútort, beépített és gardróbszekrényt, előszoba bútort, fürdőszoba bútort, gyerekbútort. Továbbá éjjeliszekrényt, asztalt, ágyat, hi-fi és tv-s szekrényt, irodabútort és akvárium bútort. Bútor alapanyagok széles választéka áll ügyfeleink rendelkezésére, valamint a megálmodott bútor mellé kiegészítő szerelvények, fogantyúk katalógusai között is válogathat. Bútorainkat minőségi követelményeknek megfelelően pontos, igényes munkával készítjük el.

Lakásfelújítás vár Önre is?

Lakásfelújítás vár Önre is?

Azoknak, akik ehhez hasonló lakásokban élnek vagy ilyen lakásokban szeretnének élni, ajánljuk figyelmükbe az enyves festék technikáját, amely kitűnő díszítő esztétikummal is bírhat a helyiségekben. Az enyves festék mellett a diszperziós festék előnye például a lemoshatóság, tehát a könnyű tisztíthatóság, ezért a diszperziós festék valóban hosszú távra szólnak. Lakásfelújítás vár Önre is? Érzi már, hogy jó helyen jár? Akkor kattintson honlapunkra most! Klikkeljen, böngésszen és vegye fel velünk a kapcsolatot most! Bizalommal híívjon.

Lakásfelújítás, hogy otthona még szebb legyen!

Lakásfelújítás, hogy otthona még szebb legyen!

Folyton csinosítgatná, szebbé tenné, energiatakarékosabbá varázsolná otthonát, amelyben él? Ez az, amely a lakásfelújítás valamennyi szegmensét magában foglalja. Bizonyára most az Ön fejében is megjelenik egy kép, amikor kimondjuk azt a szót, hogy: lakásfelújítás. Vajon milyen lehet ez a kép és milyen jelenlegi otthonának képe? Mit kell tennünk ahhoz, hogy elérjük a kívánt eredményt? Biztosíthatjuk, hogy amint megosztja velünk a lakásfelújítással kapcsolatos elérendő célját, akkor már mindössze egy karnyújtásnyira fogunk kerülni a tényleges megvalósítástól, hiszen szakképzett embereink megfogják találni azokat a környezetbarát eszközöket és technikákat, amelyek szükségesek lehetnek a lakásfelújítás megvalósításhoz! Ne habozzon hát sokáig, válassza inkább a magas hozzáadott szakértelmet és a célt, hogy végre olyan otthonba térjen haza nap, mint nap, amelyről mindig is álmodott.

Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin hírek
Klímaszerelő Budapesten
Klímaszerelő Budapesten Közelednek a meleg nyári napok, jön a kánikula Budapesten is. A budapesti lakások egyre nagyobb arányban rendelkeznek valamilyen klímaberendezéssel, de sajnos sok lakások többségében még mindig elviselhetetlenek a nyári napok. A legújabb társasházak építésénél is ritka, hogy az építtető gondoskodik a lakások hűtéséről. Hiába a hatékony külső hőszigetelés, a...
Lakberendezési trendek 2016-ban
Lakberendezési trendek 2016-ban Izgalmasat, újat kitalálni már-már kötelező a divat világában. Bőséges és...
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról?
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról? Azt, hogy a gázvezetékek, gázkészülékek üzemeltetése bizonyos veszélyeket...
Ajtó, beltéri ajtó, műanyag ablak

Ajtó, beltéri ajtó, műanyag ablak

Ha azon gondolkodik, hogy ön is felújítatja a házát, akkor nagyon jól teszi, hogyha olyan ajtó és ablak kerül kiválasztásra, amely a legjobb minőségű anyagokból készül el és a lehető leghosszabb élettartammal rendelkeznek. Ha bizonytalan a döntését illetően, akkor érdemes az interneten nézelődni ajtó és ablakokkal kapcsolatban, vagy kikérdezni egy szakember véleményét. Nagyon fontos átgondolni, azt is hogy milyen alapanyagokból szeretnénk, mert például a műanyagból készített ajtó és ablak, nagyon jó hangszigetelő és hőszigetelő tulajdonságai miatt kedvező a megvétele. Nagyon fontos az árakat is figyelembe venni a vásárláskor.

Togu2005 felújítás

Togu2005 felújítás

Cégünk vállal teljeskörű lakásfelújítást, tatarozást. Valamint: parketta, linóleum (pvc), padlószőnyeg fektetést. Fürdőszoba felújítást, csempézést, vízvezeték szerelést. Budapest és vonzáskörzetében bármilyen lakással, házzal kapcsolatos építési és javítási munkálatokat. Melegburkoló és parkettás szakembereink gyorsa és pontosan elvégzik a melegburkolás, padló és parketta lerakás munkálatait. Teljeskörű lakásfelújítás Budapesten: Parkettázás, szőnyegpadló és PVC lerakás. Parkettázás Budapest és környéke. Szőnyegpadló Budapest, Melegburkolás Budapest és környékén, Lakásfelújítás Budapest és vonzáskörzetében. Melegburkoló és parkettás szakembereink gyorsa és pontosan elvégzik a melegburkolás, pvc padló és parketta lerakás munkálatait. Parkettacsiszolás, parkettajavítás, parketta felújítás, parketta lakkozása, Parkettás Budapest és vonzáskörzetében. Szalagpadló, hajópadló, hagyományos parketta lerakása.

Ablakszigetelés Budapest

Ablakszigetelés Budapest

Sok használat alatt az ablakok állapota veszít minőségéből. Ha valamely ajtónk lóg, nem csukódik könnyen, érzi hogy áramlik be mellette a hideg levegő, akkor mielőtt lecserélné újra, érdemes lenne megjavíttatni, mert az új ajtó költségének kisebb részéből is kijöhet a felújítás. Ha éppen felújítás vagy építkezés kellős közepén áll, akkor segítünk Önnek felkutatni az ár-érték arányban legjobb nyílászárót és be is helyezzük azt otthonába! A már meglévő nyílászárókat is szakértelemmel építjük be a javítás után! Ajtók és ablakok felújítása során új tömítőanyagot is kapnak a nyílászárók, így rendkívül lecsökkentheti hideg napokon a fűtési költségeket! Remélte volna, hogy 1-2 hónap során visszajön a szigetelés költsége?

Lakásfelújítás Reális Áron

Lakásfelújítás Reális Áron

Cégünk vállalja lakásának, házának teljes körű felújítást a talapzattól a tetőig. Minden elvégzett munkákra garanciát is vállalunk. Igyekszünk olyan szolgáltatást biztosítani ami minden megrendelőnknek elégedettségére lehet. A kisebb és nagyobb munkákat egyaránt elvégezzük. Szobafestés és tapétázás, kőműves munkák és burkolás, tető javítás és bádogozás. Keressen minket bizalommal. Tevékenységünk nem csak Budapestre de a környékére is kiterjed plusz költségtől mentesen. Továbbá vállalunk útépítést is.

Világítások

Világítások

Webáruházunkban mindent megtalálsz ami az energiatakarékos világításhoz szükséges, legyen szó új épületről, vagy a régi felújításáról. Az egyre növekvő energia árak és a környezetszennyezés miatt érdemes az energiafogyasztásra odafigyelnünk. Kiváló ár-érték arányú led és fénycsöves fényforrásokat, lámpatesteket találsz nálunk. Ezen kívül mindent megvehetsz ami a villanyszereléshez szükséges. Ha kivitelező, nagy felhasználó vagy, vagy épp egy nagyobb vásárlás előtt állsz, érdemes az elérhetőségek valamelyikén árajánlatot kérni, hisz hatalmas engedményeket kaphatsz. Nálunk általában a szállításért sem kell fizetni, de a feltételeket megtalálod az áruházban.

Redőny az ALUKON-tól

Redőny az ALUKON-tól

Szeretné otthonában tudni az árnyékot? Az ALUKON redőnyök hosszú távon biztosítják otthonában a megfelelő fényviszonyokat, ahogyan azt Ön szeretné. Elgondolkozott már rajta, hogy redőnyei nemcsak árnyékot biztosítanak, hanem hozzájárulnak otthona megjelenéséhez is? Válasszon a sokszínű ALUKON Termékcsoportból, ahol biztosan megtalálja otthonához illőt. Böngésszen weboldalunkon, ahol sok hasznos információt találhat termékeinkről. Tekintse meg képeinket, lapozgasson prospektusaink között. Viszonteladóink megtalálhatóak az ország főbb pontjain. Forduljon hozzájuk bizalommal! Vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot, aki elirányítja Önt egy partnerünkhöz. Az Ön kívánsága - a mi rendszerünk

Hirdetés
Lakásfelújítás akadálymentesítés tervezése

Lakásfelújítás akadálymentesítés tervezése

Cégünk közel tíz éve foglalkozik épületek bővítésének, felújításának tervezésével minden épület - középület, családi ház, társasház, stb. - esetében, valamint az akadálymentesítés területén. A gazdasági helyzet a felé tereli a lakásfelújítókat, hogy minél korszerűbb és esztétikusabb épületük legyen, melyet könnyebb eladni, illetve az új felújított belső- és külső térrel tovább tudják megelégedésükre használni az épületet. Nagyon fontos az energiahatékony üzemeltetés is, egyes beruházásokkal akár 70%-kal is csökkenthető a havi rezsiköltség. Természetesen energiakorszerűsítésénél figyelembe kell venni a beruházás megtérülési idejét és az épület egyedi lehetőségeit. Sok magánszemély fordul hozzám azzal a kérdéssel, hogy hogyan újítsa fel lakását megváltozott életkörülményeihez - kerekesszék használók lettek, vagy idősebb korukban az emeltre / pincébe való lépcsőzés már nem megoldható - igazodva. Az akadálymentesség területén 2006 óta folyamatosan tevékenykedünk, állunk rendelkezésére - a közintézmények akadálymentesítésén kívül - lakásfelújítással egybekötött lakás akadálymentesítése kapcsán is.

Zárcsere - Zarcsere.me

Zárcsere - Zarcsere.me

Védje meg otthonát az illetéktelen behatolóktól, szereltessen fel biztonsági rácsot! A biztonsági rácsokat be lehet kötni az épület elektronikus riasztórendszerébe, így a rács fúrása, fűrészelése, átvágása esetén az elektronikus riasztó bekapcsol, ezzel a módszerrel a betörési kísérletek által okozott károkat nagymértékben csökkentheti. Zárcsere szükséges abban az esetben is, ha ellopták vagy elvesztette kulcsát! Hívjon minket bizalommal, mert ránk éjjel-nappali számíthat! Zárcsere 1-2 órán belüli kiszállással!

Színes ablak ajtó ólomüveg

Színes ablak ajtó ólomüveg

Az ólomüveg már a középkorban is rendelkezésre állt, hogy a nyílászárókat díszítő funkcióval is elláthassák, de ez napjainkig első sorban az egyházi épületekre korlátozódott. Ma már bárki számára elérhető, hogy ablaka és ajtaja üvegfelületét ólomüveg betéttel tegye egyedivé. Az ólomüveg technika fejlődésének köszönhetően ma már szabályozható a színes üveg ablakok fényáteresztése, így már tervezéskor be lehet állítani, hogy mennyi világosságot engedjen be az ablak. A külső színes ajtó és ablaküveget kiválóan kiegészíti a szobákban elhelyezett ólomüveg térelválasztó, ami önmagában is sajátos atmoszférát biztosít a lakásbelsőnek.

Becska és Társai Kft

Becska és Társai Kft

Lakások, társasházak, családi házak felújításának, energetikai korszerűsítésének kivitelezését, felelős műszaki vezetését, műszaki ellenőrzését vállaljuk Győr-Moson-Sopron, Vas illetve Pest megyében. Amennyiben tőlünk rendeli meg ingatlanjának felújítását, ingyen elkészítjük annak energetikai tanúsítványát. Kérje árajánlatunkat elérhetőségeink valamelyikén!

Vízszerelő, villanyszerelő, duguláselhárító

Vízszerelő, villanyszerelő, duguláselhárító

Gyors szolgálatunk vállal vízszerelési munkákat, úgy mint vízvezeték hálózat kiépítést, fagy csap cseréket, szennyvíz cső cseréket, fürdőszoba felújítást; villanyszerelési munkákat: zárlat keresést, hibaelhárítást, kivitelezést, kerti világítás tervezés-kivitelezést; duguláselhárítást géppel, bontás nélkül:aknatakarítást, csatorna bekötés-rákötést, lefolyótisztítást, csőrepedés javítást, csőtörés elhárítást. Ingyenes kiszállásunk van egész Pest megyében éjjel-nappal. Áraink korrektek és telefonon előre megbeszéljük, munkánkra pedig garanciát vállalunk.

Faga-Bau Tetőszigetelés

Faga-Bau Tetőszigetelés

Cégünk vállalja új lapostetők szigetelését valamint régi tetők felújítását az összes tetőszinti egyéb kiegészítő munka elvégzésével együtt (bádogos, kőműves). Az árajánlat és a szakmai tanácsadás ingyenes. A lapostető szigetelést modifikált szigetelőanyaggal végezzük amely ellenáll az időjárás viszontagságainak. Kérje ingyenes árajánlatunkat

Minőségi lazúrok és favédőszerek

Minőségi lazúrok és favédőszerek

Vásároljon festéket az Azúr festékáruházban! Minőségi falfestékek kedvező áron, kültérre és beltérre egyaránt! Tartós falfestékek, lazúrok, tapéták és zománc festékek kedvező áron.Lazúr, lakk, díszlécek, homlokzat festékek, aerosolos festékek, zománc festékek, nálunk mindent megtalál ami szükséges.Vásároljon gyorsan és egyszerűen webáruházunkon keresztül online!

Szőnyeg webáruház

Szőnyeg webáruház

Divatos, tartós szőnyeg lakás felújítás után! Rendezd be otthonodat, trendi szőnyeg webáruház kínálatunkból. Megtalálod a shaggy szőnyeg, padlószőnyeg, gyerekszőnyeg, futószőnyeg széles választékát. A kiegészítőket is - fürdőszobaszőnyeg, lábtörlő - megrendelheted készletünkről. Rendszeres havi szőnyeg akció, érdemes rendszeresen bekukkantani, illetve 49.990 Ft felett ingyenes házhoz szállítás. 69.990 Ft feletti vásárlásnál ajándékot választhatsz

Tuti menü