Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hőszigetelés, homlokzati hőszigetelés képes leírás: Hőszigetelés - Homlokzati [2. oldal]
részletek »

Hőszigetelés, homlokzati hőszigetelés: Hőszigetelés - Homlokzati [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: lakasfelujitas.tlap.hu » Hőszigetelés, homlokzati hőszigetelés
Keresés
Találatok száma - 20 db
Hőszigetelés, klímabarát otthon

Hőszigetelés, klímabarát otthon

Miért kell kicserélni az elavult nyílászárókat, a fűtési rendszert, illetve miért kell új szigetelés? Az Európai Unió teljes energiafelhasználásának közel fele épületeinkhez köthető. Ezt a pazarló szokást meg kell változtatni, illetve fogyasztáscsökkentő beruházásokat kell elindítani. Ez lehet például a megfelelő hőszigetelés, az elavult ablakok cseréje, vagy a váltás a korszerű fűtési rendszerre, illetve a megújuló erőforrások használatára. A hőszigeteléskor ne 4-6 cm-es szigetelésben gondolkodjunk. A hőszigetelés 10 cm vastagságnál kezdődik! Nem véletlen, hogy a passzív házak hőszigetelése 20-30 cm-nél kezdődik.

Sziga-Tech: hőszigetelés, gipszkarton, vakolat

Sziga-Tech: hőszigetelés, gipszkarton, vakolat

Hőszigetelés, szigetelő anyagok: polisztirol, üveggyapot, kőzetgyapot, gipszkarton akciósan! Ingyenes szállítás az ország egész területén! Segítőkész ügyfélszolgálat! Utólagos hőszigetelés, homlokzati, lábazati hőszigetelés a legjobb árakon! Szigeteljen velünk és spóroljon meg havi több ezer forintot!

Homlokzati Hőszigetelés - Az Ön  partnere

Homlokzati Hőszigetelés - Az Ön partnere

Ablakok, ajtók, nyílászárók széleskörű forgalmazása piaci ár alatt,azok beépítése. Homlokzati hőszigetelés kivitelezése akár anyagbeszerezéssel kedvező áron, megbízható referenciamunkákkal! Honlapunkon számtalan cikket, tanácsot talál, keressen minket bizalommal, és elkészítjük Önnek a megfelelő ajánlatunkat!

Tuti menü