Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hőszigetelés, homlokzati hőszigetelés képes leírás - Lakásfelújítás, családi ház felújítás.tlap.hu
részletek »

Hőszigetelés, homlokzati hőszigetelés - Lakásfelújítás, családi ház felújítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lakasfelujitas.tlap.hu » Hőszigetelés, homlokzati hőszigetelés
Keresés
Találatok száma - 20 db
Homlokzati hőszigetelés - Samarasbau

Homlokzati hőszigetelés - Samarasbau

Nekünk nem számít, hogy téglaház, könnyű fa- vagy acélszerkezetes készház - minden esetben számíthat professzionális generálkivitelezői munkánkra. Fontos számunkra, hogy elősegítsük az energiahatékony házak terjedését, ami nemcsak a tulajdonosok pénztárcájának tesz jót, hanem a környezetnek is. Rendszerként tekintünk a szigetelésre, a homlokzati hőszigetelés megtervezése során a nyílászáróktól a vékony vakolatok páraáteresztéséig mindent figyelembe veszünk. Utólagos szigeteléssel is foglalkozunk. Hívjon bátran!

A megfelelő hőszigetelés kifizetődő megoldás!

A megfelelő hőszigetelés kifizetődő megoldás!

A hideg téli időkben a falak hőveszteségét, a meleg nyári időkben a falak hőterhelését akár 60-70%-al csökkenthetjük a megfelelő hőszigetelő rendszerünk használatával! Az elképzelésekhez megfelelő hőszigetelési megoldásainkkal télen csökkentheti a fűtési költségeket, nyáron csökkentheti a falak felmelegedését, ezáltal a hűtési (klíma) költségeket, az épületben csökkentheti a hőingadozást és egyben a páralecsapódáshoz kedvező területeket, növeli az épület árértékét! Segítünk megtalálni a megfelelő homlokzati hőszigetelést, nyílászáró hőszigetelést, födém és egyéb szerkezeti hőszigetelésre a megoldásokat.

Novobran kültéri hőszigetelő bevonat - 30 év garanciával

Novobran kültéri hőszigetelő bevonat - 30 év garanciával

Hőszigetelési módszerünkkel, mely festékként vihető fel az adott felületre, egyszerű megoldást kínálunk Önnek épületek festésénél, hőszigetelésénél, penésztelenítésénél. Novobran festékünk hővisszaverő kerámiagömböket foglal magába, amely hatékonyan megvédi lakását mind a felmelegedéstől, mind a lehűléstől. A nyári kánikulában használja kültéri Novobran hőszigetelő festékünket, a téli hidegben pedig a Novobran beltéri festéket. Amennyiben festékünket használja, akár 40% -kal csökkenhet fűtési költsége, és a penészesedésre sem kell gondolnia többé. Energiamegtakarítás, penésztelenítés, hőszigetelés ? egyetlen festék használatával. Ismerkedjen meg vele Ön is. Egyedi Novobran hőszigetelő festékünk egyszerre alkalmas fa- és műemlék épületek hőszigetelésére, illetve fémépítmények hővédelmére.

Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin hírek
Klímaszerelő Budapesten
Klímaszerelő Budapesten Közelednek a meleg nyári napok, jön a kánikula Budapesten is. A budapesti lakások egyre nagyobb arányban rendelkeznek valamilyen klímaberendezéssel, de sajnos sok lakások többségében még mindig elviselhetetlenek a nyári napok. A legújabb társasházak építésénél is ritka, hogy az építtető gondoskodik a lakások hűtéséről. Hiába a hatékony külső hőszigetelés, a...
Lakberendezési trendek 2016-ban
Lakberendezési trendek 2016-ban Izgalmasat, újat kitalálni már-már kötelező a divat világában. Bőséges és...
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról?
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról? Azt, hogy a gázvezetékek, gázkészülékek üzemeltetése bizonyos veszélyeket...
Minden ami homlokzati hőszigetelő rendszer

Minden ami homlokzati hőszigetelő rendszer

Thermomaster homlokzati hőszigetelő rendszer csomagok. Amennyiben homlokzati hőszigetelő rendszert keres, a Thermomaster csomagok a megfelelő választás otthona, háza szigetelésére. Rendszereinket úgy alakítottuk ki, hogy Ön a legjobb megoldást kapja homlokzati hőszigetelésre. Látogasson el weboldalunkra, ahol pontos információkat a hőszigetelő rendszer csomagjaink összetételéről, illetve tartalmáról. Amennyiben további kérdése van, keresse fel weboldalunkat, vagy kérje szakértő kollégánk segítségét.

Öko tetőszigetelés

Öko tetőszigetelés

Ismerje meg azt a környezetbarát és egészséges alapanyagú tetőszigetelési eljárást, amellyel a hideg egyik legnagyobb országában védekeznek, és amivel energiát takaríthat meg! Miért válasszon minket? Cégünk öko tetőszigetelést vállal hétszeres garanciával és a határidő pontos betartásával. Garantáljuk, hogy csak környezetbarát, egészségre ártalmatlan, nem gyúlékony anyagot használunk fel a szigetelés során. Ezen kívül, amennyiben nálunk rendeli meg a tetőszigetelést, biztosan azt kapja amiben megegyeztünk.

Faga-Bau Tetőszigetelés

Faga-Bau Tetőszigetelés

Cégünk vállalja új lapostetők szigetelését valamint régi tetők felújítását az összes tetőszinti egyéb kiegészítő munka elvégzésével együtt (bádogos, kőműves). Az árajánlat és a szakmai tanácsadás ingyenes. A lapostető szigetelést modifikált szigetelőanyaggal végezzük amely ellenáll az időjárás viszontagságainak. Kérje ingyenes árajánlatunkat

Homlokzati hőszigetelés

Homlokzati hőszigetelés

Szigetelő anyagok, és hőszigetelési rendszerek homlokzati hőszigeteléshez és egyéb beltéri vagy kültéri szigetelésekhez egy helyen! Nálunk mindent megtalál a lakás hőmegtartásának javításához. A pincétől a tetőtérig minden helységhez nyújtunk szigetelési megoldást. A szigetelési rendszerek mellett intelligens ház kiépítését is vállaljuk.

Hőtükör fólia

Hőtükör fólia

A hőtükör fólia segítségével energiát és fűtőanyagot tud megtakarítani, mert a radiátor mögötti falfelületen keresztül sok hő vész el. Az energia-megtakarító radiátor panel segítségével egyenletesebb hőeloszlás jön létre a helyiségben és a sugárzó hőt visszatükrözi a radiátorra, így a kazánba visszatérő vízhőmérséklet melegebb. Ily módon csökkenti a kazán begyújtások számát, amivel energiát és fűtőanyagot spórol meg. Honlapunkon hasznos útmutatót is talál a fólia felszereléséhez!

tetőszigetelés - Aba 2000 Kft.

tetőszigetelés - Aba 2000 Kft.

Cégünk fő profilja a lapos tetők csapadékvíz elleni szigetelés felújítása, melyre technológiától függően 5-12 év szavatosságot vállalunk! Ezenfelül komplett tetőszigeteléseket, illetve állapotfelmérést is vállalunk. Szakembereink nagy gyakorlattal rendelkeznek mind műszaki tervek kialakításában, mind a tető kivitelezésében.

Hirdetés
Hősziigetelés - információk egy helyen

Hősziigetelés - információk egy helyen

Üdvözöljük Internetes weboldalunkon! Ismerkedjen meg bővebben a hőszigeteléssel és átfogó hőszigetelő anyag kínálatunkkal. Egyedi megoldásokat kínálunk a hőszigetelés különböző fajtáira, beleértve a homlokzat, beltéri, tető vagy akár faépületek szigetelését is. Termékeink között megtalálhatja a beltéri hőszigetelésnél használható penészmentesítő vízhatlan anyagokat. Megismerheti a speciális hő visszaverő képességgel rendelkező hőszigetelő anyagot. Homlokzati szigetelések áttekintése során találkozhat a legszélsőségesebb időjárási körülményeknek is ellenálló termékekkel. Weblapunkon további termékek széles választéka között válogathat. Segítünk az utólagos és a homlokzati szigetelésben is. A hőszigetelésről és energia megtakarításról honlapunkon további hasznos információkhoz juthatnak leendő ügyfeleink.

Homlokzati hőszigetelő festék

Homlokzati hőszigetelő festék

Festék oldalunk mankót nyújt mindazok számára, akik betekintést szeretnének nyerni a festékek világába. Valamint hasznos tanácsokat kaphatnak a festékek optimális és gazdaságos felhasználására. Legyen szó beltéri , kültéri festékekről, fal - és tetőfestékekről, vagy épp fémfestékekről. Oldalunkon mindegyik árucikkünkről informálódhat. Ismerje meg a XXI. század festék technológiáit, pontosabban a beltéri festékek családjába tartozó penészmentesítő, vízhatlan festékekről. Felfedezhet egyedi hő visszaverő képességekkel rendelkező festékeket is. A kültéri festékeknél az időjárás viszonytagságainak is ellenálló és diszperziós termékeinket mutatják be. Fa festékeink kíméletesen bánnak a fa valódi állapotával. Fémfestékeink a rozsdásodásra is tudják a megoldást. Ha beltéri vagy kültéri festékről van szó tekintse meg weblapunkat. Védelem vagy penészmentesítés, oldalunk minden problémájára megoldást nyújt, amennyiben festékről van szó.

Üveggyapot szigetelés

Üveggyapot szigetelés

Takarékoskodjon fűtésszámláján üveggyapot beépítésével. Az üveggyapot talán a leggazdaságosabb szigetelőanyag, hiszen olcsóbb és mégis hasonló hatékonyságú, mint többi hőszigetelő anyag. Hosszú távú megoldás lakása hőszigetelésére. Szakszerűen beépítve évtizedeken át jól szigetel. Könnyen kezelhető, és könnyű vele dolgozni, hisz kéziszerszámokkal is könnyedén a megfelelő méretre és formára alakítható. Érdeklődjön munkatársainktól az üveggyapot egyedi árairól és szállítási feltételeiről. Segítségükkel válasszon Isover és Knauf Insulation üveggyapot termékeink közül!

Ötletek Építkezőknek

Ötletek Építkezőknek

Építkezés, felújítás során az ember egy új terülttel kerül szemben. Mi az az U érték? Mitől penészesedik a fal? Az egerek meg tudják rágni a szigetelést? Mi az az energetikai besorolás és mire jó? A lábazatot is kell szigetelni? stb. Sok kérdés merül fel bennünk, az igazán fontosak gyakran már későn... Itt az Építkezők Blogjában mindezeket összefoglaltuk Neked, hogy elkerülhesd ezeket a csapdákat. Gyere és tarts velünk!

Hőszigetelő rendszer.hu Webáruház

Hőszigetelő rendszer.hu Webáruház

Polisztirol és kőzetgyapot hőszigetelő rendszerek, hőszigetelő anyagok óriási választékban. Hőszigeteljen velünk! Kiváló minőségű anyagok, homlokzatra lábazatra. Különböző homlokzati szigetelőanyagok, falfestékek, díszvakolatok 360 színben. Pest megyében akár ingyenes házhoz szállítás. Kérje árajánlatunka most! megéri.

Homlokzati hőszigetelés

Homlokzati hőszigetelés

Polisztirol és kőzetgyapot homlokzati hőszigetelés, különböző hőszigetelő anyagok forgalmazása. Termékeink között megtalálható a homlokzati díszvakolat, falfestékek, építési ragasztók. Kingstone márkakereskedés. Vásárolt anyagokat, mennyiségtől függően akár ingyenesen házhoz szállítjuk.Hőszigeteljen velünk.

Donten Kft

Donten Kft

Hőszigetelő rendszerek folyamatos akciókkal, országos szállítással! Komplett polisztirol, grafitos és kőzetgyapot hőszigetelő rendszerek, továbbá vakolatok széles színválasztékban! Rendeljen otthonából egyszerűen, kényelmesen, online webáruházunkból! Szigetelje be a házát mielőtt megjön a tél! Kiszállítás Magyarország bármely pontjára!

Szigetelés, homlokzati hőszigetelés

Szigetelés, homlokzati hőszigetelés

Családi házak, lakások homlokzatfelújítása, homlokzati hőszigetelése, hogy a lakását fűtse, ne az udvart! Vállaljuk családi házak homlokzatfelújítását, hőszigetelését, vakolását, színezését. Tekintse meg referenciáinkat a helyszínen, kérje ingyenes árajánlatunkat.

Tuti menü