Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Válasz hozzászólás írása Lakásfelújítás, családi ház felújítás fórum 59589 számú bejegyzésére
részletek »

Válasz üzenet írás Lakásfelújítás, családi ház felújítás fórum 59589 számú bejegyzésére

Írd le véleményed, tapasztalataid a(z) Lakásfelújítás, családi ház felújítás fórumon. Kérdezz bátran másoktól! Kellemes fórumozást kívánunk!
Fórum
Itt vagy: lakasfelujitas.tlap.hu » lakasfelujitas.tlap.hu fórum » írás a fórumra

Új hozzászólás küldés

*
Neved
*
Üzeneted
15000 karaktert írhatsz még
Kép
(.jpg, .gif, .png formátum)
Küldés
Válasz üzenet küldése KM Par-Ker Kft. hozzászólására
Trükkös tükrös

Azt mondják a fa padlók természet adta szépségének az a titka, hogy minden egyes fadarab egyedi, mint az emberek ujjlenyomata. A mai műanyag-homogén dolgokkal teli világban nem is csoda, hogy egyre többen fordulnak a természetes anyagok felé a padlóburkolatok terén is.
Persze ma már nem elégszünk meg azzal, hogy szép erezetes fákat választunk ki, a különböző felületkezelésekkel, pácolással, antikolással, strukturálással igyekszünk trendivé tenni a svédpadlóinkat is. A KM Par-Ker Kft. forradalmi újítása azonban több igényt is kielégít. Kifejlesztettük az egyedi, padlólaponként tükörképes erezetű, akár padlófűtésre is rakható, és extrém nagy méretekben is produkálható tölgy svédpadlókat. Ha valakinek a méret a lényeg, ezzel a megoldással a legszebb és legolcsóbb megoldást találja meg egyben. A padlón belüli tükörképes kialakítás miatt olyan különlegesen elegáns hatása lesz a parkettánknak, amit nem is nagyon lehet látni sehol máshol. A padlókat akár egyedi szín után lepácolva, lakkozott, vagy olajos felülettel is el tudjuk készíteni szinte bármilyen fafajból.
Tuti menü