Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Válasz hozzászólás írása Lakásfelújítás, családi ház felújítás fórum 51002 számú bejegyzésére
részletek »

Válasz üzenet írás Lakásfelújítás, családi ház felújítás fórum 51002 számú bejegyzésére

Írd le véleményed, tapasztalataid a(z) Lakásfelújítás, családi ház felújítás fórumon. Kérdezz bátran másoktól! Kellemes fórumozást kívánunk!
Fórum
Itt vagy: lakasfelujitas.tlap.hu » lakasfelujitas.tlap.hu fórum » írás a fórumra

Új hozzászólás küldés

*
Neved
*
Üzeneted
15000 karaktert írhatsz még
Kép
(.jpg, .gif, .png formátum)
Küldés
Válasz üzenet küldése tahomafantasy hozzászólására
Sziasztok!

Én egy tapasztalatomat osztanám meg veletek:

HamarHomes lakásfelújító brigád:

Vásároltunk egy lakást amit szerettünk volna felújítatni és ezen cégre esett a választásunk ezért felhívtuk őket, hogy mérjék fel a terepet és adjanak árajánlatot.
Ki is jőt a cégtől a tulaj, felmérte a terepet (igazából mindent csak nézett, semmit nem fogott meg, csak távolról mindent szeműgyre vett) majd vártunk és vártunk és vártunk.
Másfél hét után kaptunk árajánlatot tőlük, de közben már egyszer írtunk nekik hogy mégis mi tart ilyen sokáig, mire ő közölte hogy csak gyerek született náluk de próbál sietni. Na szóval megkaptuk az árajánlatot amivel kapcsolatban írtunk nekik ismét hogy ez és ez nem kell. Három napig vártunk....semmi válasz. Felhívtam őket és persze valami titkárnő vette fel a telefont és mondta hogy hát több ezer (!!!) emailre kell nekik naponta válaszolni úgyhogy nem megy ez ilyen gyorsan. Szépen leosztottam hogy mégis milyen hozzáállás ez. Erre elkezdte mondani hogy jólvan csináltassam meg mással. Mindez után persze a facebook (mi másra? :D) oldalukra kiírták hogy nagyon szomorúak, hogy mi egyedül nem tudtuk megérteni hogy kisbaba született és nem ér rá.

1. Nálam a pénz, én diktálok (sajnos csak elvben persze)
2. Mégis kit érdekel hogy mi van az ő magánéletében?
Tuti menü