Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
részletek »

Lakásfelújítás, családi ház felújítás fórum előzmények - Isutam [59604]

Írd le véleményed, tapasztalataid a(z) Lakásfelújítás, családi ház felújítás fórumon. Kérdezz bátran másoktól! Kellemes fórumozást kívánunk!

Fórum

Keresett kifejezés
Keresés
Isutam - Előzmények2013.03.04. 23:16 | Válaszolok | #59604
Isutam

Kedves KM Par-Ker Kft.

Ezekről a fa padlókról szívesen olvasnánk bővebben is!

Ha írnál róla egy hosszabb cikket, szívesen teret adnék neki a magazinban.
(onlineceger kukac onlineceger.hu)

KM Par-Ker Kft.2013.03.04. 13:40 | Válaszolok | #59589
KM Par-Ker Kft.

Trükkös tükrös

Azt mondják a fa padlók természet adta szépségének az a titka, hogy minden egyes fadarab egyedi, mint az emberek ujjlenyomata. A mai műanyag-homogén dolgokkal teli világban nem is csoda, hogy egyre többen fordulnak a természetes anyagok felé a padlóburkolatok terén is.
Persze ma már nem elégszünk meg azzal, hogy szép erezetes fákat választunk ki, a különböző felületkezelésekkel, pácolással, antikolással, strukturálással igyekszünk trendivé tenni a svédpadlóinkat is. A KM Par-Ker Kft. forradalmi újítása azonban több igényt is kielégít. Kifejlesztettük az egyedi, padlólaponként tükörképes erezetű, akár padlófűtésre is rakható, és extrém nagy méretekben is produkálható tölgy svédpadlókat. Ha valakinek a méret a lényeg, ezzel a megoldással a legszebb és legolcsóbb megoldást találja meg egyben. A padlón belüli tükörképes kialakítás miatt olyan különlegesen elegáns hatása lesz a parkettánknak, amit nem is nagyon lehet látni sehol máshol. A padlókat akár egyedi szín után lepácolva, lakkozott, vagy olajos felülettel is el tudjuk készíteni szinte bármilyen fafajból.

Új hozzászólás küldés

*
Neved
*
Üzeneted
15000 karaktert írhatsz még
Kép
(.jpg, .gif, .png formátum)
Küldés
Tuti menü