Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bútorkészítés képes leírás: Rex - Egyedi [2. oldal]
részletek »

Bútorkészítés: Rex - Egyedi [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: lakasfelujitas.tlap.hu » Bútorkészítés
Keresés
Találatok száma - 21 db
Rex Plus Bútor

Rex Plus Bútor

A T-Rex Bútorcity Kft-t az általunk gyártott bútorok értékesítésére, kiskereskedelmére hoztuk létre 2004. decemberében, azzal a kifejezett céllal, hogy egységes megjelenést biztosítsunk a plázákban lévő egyedi bútor, konyhabútor stúdióknak. A logót úgy választottuk, hogy utaljon a cégnévre és a bútorgyártásra, valamint könnyen megjegyezhető legyen a nagyközönség számára. a T-Rex Bútor megalapítása számunkra egy új korszakot is jelentett a növekedésben, marketingben, a gyártókapacitás kibővítésében és a minőség folyamatos fejlesztésében. A fenti területek ellenőrzésére és javítására a jövőben is kiemelt gondot fogunk fordítani.

Ében-Bútor Győr-Moson-Sopron

Ében-Bútor Győr-Moson-Sopron

Egyedi méretű és kialakítású bútorok tervezésével és ezek kivitelezésével foglalkozunk. Az ingyenes helyszíni felmérést követően, gazdag mintaválasztékból tervezzük meg Önnel közösen álmai bútorát. Az egyedi tervezésű bútorokon túl, kimondottan a panellakások méreteihez igazodva már megkezdtük a szériabútorok készítését is!

Bútorkészítés, egyedi iroda és konyhabútorok készítése

Bútorkészítés, egyedi iroda és konyhabútorok készítése

Cégünk családi vállalkozásként működik. Ennek köszönhető, hogy vásárlóinkhoz és a munkához való hozzáállásunk is egészen más, mint a nagy cégek esetében. Amit készítünk: -konyhabútor, -irodabútor, -beépített szekrény, gardróbszekrény, -fürdőszoba bútor, -szobabútor, -és minden mást is... Amit nyújtunk: -hozzáértő, precíz és udvarias kiszolgálás, -kedvező árak, -rövid határidők, -minőségi alapanyagok

Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin hírek
Klímaszerelő Budapesten
Klímaszerelő Budapesten Közelednek a meleg nyári napok, jön a kánikula Budapesten is. A budapesti lakások egyre nagyobb arányban rendelkeznek valamilyen klímaberendezéssel, de sajnos sok lakások többségében még mindig elviselhetetlenek a nyári napok. A legújabb társasházak építésénél is ritka, hogy az építtető gondoskodik a lakások hűtéséről. Hiába a hatékony külső hőszigetelés, a...
Lakberendezési trendek 2016-ban
Lakberendezési trendek 2016-ban Izgalmasat, újat kitalálni már-már kötelező a divat világában. Bőséges és...
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról?
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról? Azt, hogy a gázvezetékek, gázkészülékek üzemeltetése bizonyos veszélyeket...
Egyedi bútorok

Egyedi bútorok

Nyakó Zoltán bútorasztalos Debrecen. Egyedi bútorok készítése (konyhabútor, irodabútor, gyerekbútor, ifjúsági bútor, nappali bútor, szobabútor, fürdőszobabútor), beépített bútorok, gardróbok, polcok, polcrendszerek építése, üzletek, raktárak berendezése Belsőépítészeti munkák kivitelezése (falburkolatok, térelválasztók, pultok, stb.) A szolgáltatás minden tevékenységre vonatkozóan teljes körű (tervezés, anyagbeszerzés, gyártás, szállítás, helyszíni szerelés), a kivitelezés egyedi megrendelői igények szerint történik.

Tuti menü