Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajtó, beltéri ajtók, ablakok képes leírás: Ablak - Mantu [3. oldal]
részletek »

Ajtó, beltéri ajtók, ablakok: Ablak - Mantu [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: lakasfelujitas.tlap.hu » Ajtó, beltéri ajtók, ablakok
Keresés
Találatok száma - 62 db
Ablak Redőny

Ablak Redőny

Vállalkozásunk egyik fő tevékenysége a Fenstherm és Gealant gyártmányú, kiváló hang és hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkező műanyag nyílászárók, ezen belül bejárati ajtók, ablakok, erkélyajtók forgalmazása, beépítése és cseréje. Mindezt most 30-43% kedvezménnyel! A műanyag nyílászárókra a gyártó hét év garanciát vállal. A nyílászárók mellett korszerű, kiváló minőségű műanyag és hőszigetelt alumínium redőnyök készítésével és szerelésével is foglalkozunk.

Ablakjavítás, ablakszigetelés

Ablakjavítás, ablakszigetelés

Az ablakcsere nem mindig indokolt. Számtalan esetben az ablak javítás sokkal jobb megoldás. A régi fa nyílászárók javítása jobb választás, mint kicserélni egy műanyag ablakra, amely nem természetes anyagokból készült. Az ajtóablakdoktor vállalja minden típusú ablakok, ajtók javítását Budapesten és környékén. Ablak javítás, ablakszigetelés, ajtó javítás rövid határidővel.

Ablakszigetelés

Ablakszigetelés

Sok kiadástól és bosszúságtól szeretnénk megkímélni önt. Egy megoldást szeretnék ajánlani a figyelmébe (ablakszigetelés), mely kis befektetéssel jelentős megtakarítást eredményez, vagy lakását melegebbé, élhetőbbé és kényelmesebbé teszi. Mivel az energiakiadásaink közül a fűtésre költjük a legtöbbet, ezért gondolkodjunk el azon, hogy azért az energiáért is fizetünk, amellyel akarva akaratlanul az utcát fűtjük. Az ajtóknál ablakoknál a szárny és a tok közötti hézagokon keresztül megszökik a meleg! A hézagokon ráadásul nem csak a meleg jut ki de még beáramlik a hideg szél is, magával rántva az utca porát. A rések tömítése vagy elzárása nem kerül sokba, de az energia igen! A megoldás egy olyan egyszerű technológia alkalmazása amely tartós és nem drága és 95%-os hatékonysággal megszünteti a légmozgást nyílászárók résein keresztül. Ha nem szeretne több pénz kidobni az ablakain, akkor válassza az utólagos ablakszigetelést.

Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin hírek
Klímaszerelő Budapesten
Klímaszerelő Budapesten Közelednek a meleg nyári napok, jön a kánikula Budapesten is. A budapesti lakások egyre nagyobb arányban rendelkeznek valamilyen klímaberendezéssel, de sajnos sok lakások többségében még mindig elviselhetetlenek a nyári napok. A legújabb társasházak építésénél is ritka, hogy az építtető gondoskodik a lakások hűtéséről. Hiába a hatékony külső hőszigetelés, a...
Lakberendezési trendek 2016-ban
Lakberendezési trendek 2016-ban Izgalmasat, újat kitalálni már-már kötelező a divat világában. Bőséges és...
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról?
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról? Azt, hogy a gázvezetékek, gázkészülékek üzemeltetése bizonyos veszélyeket...
Alumínium redőny gyártása és szerelése

Alumínium redőny gyártása és szerelése

Árnyékolás? Ajánlatunk az alumínium redőny! Legfőbb tulajdonsága, hogy hőszigetelő, így nem kell félni a sárga csekk érkezésétől! Keressen fel minket, és mi megvalósítjuk álmát! Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol szakértőnk segít Önnek a választásban! Nézze meg honlapunkon galériánkat, eddigi munkáinkat!..mert nekünk fontos az Ön megelégedettsége!

Ablakfelújítás

Ablakfelújítás

Ablakfelújítás Budapesten és vonzáskörzetében. Az ablakok felújításakor az üvegeket korszerűsítjük modern hőszigetelt üvegekre. Svéd nútmarásos módszerrel leszigeteljük, passzítjuk zsanérokat beállítjuk. A zárszerkezeteket javítjuk szükség esetén cseréljük. Forgóablakokat átalakítjuk nyílóra vagy bukó nyílóra. Végezetül elvégezzük a festést, mázolást. Ablak felújítás A-Z ig.

Nyílászáró csere

Nyílászáró csere

Hogy mi az előnye egy műanyag nyílászárónak? A fához képest kellően nagy szilárdsággal rendelkezik. Anyaga miatt ellenáll a nap káros sugarainak, ezért nem színeződik el. Nem vetemedik, és természetesen könnyen tisztítható. Ezek mellett rendkívül jó hő és hangszigetelő tulajdonságokkal készül. Keresse termékeinket!

Tetőtéri ablak csere

Tetőtéri ablak csere

Tóth Gergely - Velux beépítőmester. Régi típusú (nem csak Velux) tetőablakok cseréje, új ablak helyének kialakítása és beépítése. Roló, reluxa, árnyékoló és redőny szerelése, cseréje. Díjtalan helyszíni felmérés ( Göd és 60Km-es vonzáskörzetében) és szaktanácsadás a megfelelő méretű és típusú tetősík ablak kiválasztásában.

Ablakok, ajtók, lépcsők, konyhák felújítása

Ablakok, ajtók, lépcsők, konyhák felújítása

Beltéri és bejárati ajtók, konyhák és lépcsők felújítását, előtetők felszerelését, a PORTAS módszerével és szemléletében végezzük. Túlnyomórészt egy nap alatt befejezzük a munkát. A technológia lényege, hogy nincs építési terület, minimális a szennyeződés, alacsonyak az árak, mivel a régi ajtót, ablakot nem dobjuk ki, hanem a hasznos magra építkezünk. Természetesen új nyílászárókat is beépítünk. Konyháját úgy alakítjuk át, újítjuk fel, hogy a hasznosítható értékeket megőrizzük, de kívánságait is teljesítjük. A PORTAS, Európa csaknem összes országában jelen van 1974 óta és több millió ügyfélnek okozott már örömet okos megoldásaival. Ön sem fog csalódni.

Műanyag ablak

Műanyag ablak

Egy átlagos lakás hőveszteségének 35%-a a nyílászárókon keresztül történik. Egy jó minőségű műanyag ablak nem csupán esztétikai okokból lehet előnyös számunkra, hanem azzal is, hogy energiát takarít meg nagyon jó hőszigetelése révén. Weboldalunkon részletes leírást olvashat az általunk forgalmazott műanyag ablakokról. Ablakdoki.com

Hirdetés
Mobil szúnyogháló

Mobil szúnyogháló

Hol használható a mobil szúnyogháló? Ma már sokféle szúnyoghálófajtával találkozni, aminek köszönhetően bonyolultabbá vált kiválasztani a lakásunkhoz leginkább megfelelőt. Szerencsére az oldal bőséges információt tartalmaz az egyes típusokról, ami nagy segítség lehet a mobil szúnyogháló vásárlás előtt. A leírásokat átböngészve világosabb elképzelésünk lesz arról, hogy melyiket válasszuk. Nézzünk be a honlapra!

Könyöklő felszerelése

Könyöklő felszerelése

Mindig hasznos valami olyan ismeretet elsajátítani, amellyel bővíteni tudjuk a hozzáértésünket a ház felújításával kapcsolatban. A párkány áruház oldala a könyöklő saját kezű felszereléséhez adja meg az útmutatót. Valójában ennek az építőanyagnak a felhelyezéséhez nem kell építőipari szakképzettséggel rendelkeznünk, mindössze elegendő egy jó leírás és a webáruházból könnyen beszerezhető könyöklő. Ne hagyjuk ki az oldal elolvasását!

Fa ablak, ajtó beépítéssel

Fa ablak, ajtó beépítéssel

Minőségi kidolgozású fából készült homlokzati nyílászárókat kínálunk - ajtót, ablakot, zsalugátert - teljeskörű kivitelezéssel: a nyílászárókat leszállítjuk, beépítjük, ha kell a régit kibontjuk, elszállítjuk. Kínálunk továbbá természetesen fából készült beltéri ajtókat, párkányokat, egyéb kiegészítőket. A természetes anyagok kedvelőinek.

Acél biztonsági ajtók

Acél biztonsági ajtók

Biztonsági tulajdonságok: -Magas minőségű acél ajtólap, dupla megerősítéssel a pánt és kilincs oldalon -A biztonsági ajtólap belső részében acélból készített biztonságot fokozó szerkezet erősítés -15+1 ponton zárodó acél biztonsági bejárati ajtó zárszerkezet -Biztonsági ajtónként kettő darab egymástól független biztonsági zárbetét -A biztonsági zárbetétekhez biztonsági másolásvédett kódolt biztonsági kulcsok tartoznak -A zárbetétek védettek a: zársöprés, finomnyitás, magkihuzás, savazás ellen (MABISZ által elfogadott)

Redőnyáruház

Redőnyáruház

Nem mindig tervezzük úgy a lakásfelújítást, hogy minden alkatrész, eszköz szerelési munkájára költeni tudunk. Akadnak olyan elvégzendő feladatok, amelyeket gazdaságosabb saját magunk elvégezni. Ilyen kopott, rongálódott redőny cseréje, javítása is. Ha számunkra nem mindegy milyen munkát végzünk, akkor érdemes benézni a redőnyáruház oldalra, mert itt olyan segédleteket olvashatunk, amelyek használatával precíz, szakszerű eredményeket érhetünk el. Mindenképpen tekintsük meg a webáruházat!

Párkányguru

Párkányguru

Alumínium párkányok és műanyag párkányok diszkont áron! Kínálatunkból: Extrudált Alumínium párkány: Az ablakokhoz, 1,8 - 2,8 mm vastag alumínium, húzott szerkezetű (extrudált, nem hajlított), külső oldalán színterezett ablak párkányokat kínálunk. Alapszín: Ral 9016 (egyben max. 6m) Ral szín szerint is rendelhető egyben max. 3m. Hajlított alumínium külső párkány: Az ablakokhoz, 1 mm vastag alumínium, hajlított szerkezetű, külső oldalán színterezett ablak párkányokat kínálunk. Ez a típus jóval kedvezőbb áron vásárolható meg, mint az extrudált tipus! Alapszín: Ral 9016 (egyben max. 6m) Csak fehér színben! Műanyag belső párkány (könyöklő): Az új nyílászárokhoz, teljesen UV stabil, belül rácsos szerkezetű, műanyag párkányokat (könyöklő) kínálunk. Védőfóliával ellátott. Alapszín: Ral 9016 Márvány, aranytölgy, sötéttölgy, mahagóni színekben is! Elérhetőségünk:Budapest, 1214 II: Rákóczi Ferenc út 193/B Telefonszám: 06-1-276-5154

Alfa biztonsági ajtók

Alfa biztonsági ajtók

Az alfabiztonsagiajto oldal egyedi méretre készített biztonsági ajtók gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Az oldalon, akárcsak bemutatótermünkben megtekinthetők az ajtók borításai, a kiegészítők, valamint a kilincsválaszték, illetve az ide látogatók megismerhetik a biztonsági ajtók zárrendszerét és az acélszerkezetét egyaránt.

Mantu Ajtó Stúdió

Mantu Ajtó Stúdió

A Mantu Ajtó Stúdió Egyedi, trendi bel- és kültéri ajtók, ablakokat forgalmaz, szakembereink segítenek a belsőépítészeti tervezésben is megtalálni az otthonához leginkább illő design-t! Kínálatunkban megtalákhatóak a hagyományos nyílászárók mellett a különleges stílusirányzatú (modern, minmál, retro, Feng Shui) és energia- és környezettudatos építkezéshez (ökoház, passzív ház) szükséges ajtók és ablakok is.

Tuti menü