Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Lakásfelújítás, családi ház felújítás.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Lakásfelújítás, családi ház felújítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lakasfelujitas.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 19 db
Bejárati ajtó

Bejárati ajtó

Akciós bejárati ajtó gyártók, asztalosok, műhelyek gyűjteménye. Kereskedők, forgalmazók település szerint rendezve. Bejárati ajtó hasznos információk és tudnivalók. Építészeknek tervezési segédletek és CAD linkek. Webáruházak olcsó bejárati ajtó on-line vásárlásához. Beépítéséről számos fontos link.

Műanyag ablak

Műanyag ablak

Műanyag ablak gyártással kapcsolatos oldalak. Online árajánlat kérés, kiegészítők - redőnyök, reluxák, rovarhálók. Műanyag nyílászárók vásárlásához tippek, tanácsok. A műanyag ablakok minőségi fölénye nyilvánvaló. A hazai piacot régiókra bontva mutatja be az oldal. Ajánlja oldalát, illetve kellemes böngészést kívánok.

Ablakjavítás, ablakszigetelés, ajtójavítás

Ablakjavítás, ablakszigetelés, ajtójavítás

Ablakjavítás, ajtójavítás! Ha a nyílászáróink már elhasználódott állapotban vannak, először a cserére gondolunk. Pedig az ajtó, ablakok sok esetben javíthatóak, felújíthatóak. Az oldalon összegyűjtöttük a nyílászárók javításával, felújításával foglalkozó cégek, mesterek elérhetőségeit, weboldalait.

Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin hírek
Klímaszerelő Budapesten
Klímaszerelő Budapesten Közelednek a meleg nyári napok, jön a kánikula Budapesten is. A budapesti lakások egyre nagyobb arányban rendelkeznek valamilyen klímaberendezéssel, de sajnos sok lakások többségében még mindig elviselhetetlenek a nyári napok. A legújabb társasházak építésénél is ritka, hogy az építtető gondoskodik a lakások hűtéséről. Hiába a hatékony külső hőszigetelés, a...
Lakberendezési trendek 2016-ban
Lakberendezési trendek 2016-ban Izgalmasat, újat kitalálni már-már kötelező a divat világában. Bőséges és...
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról?
Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról? Azt, hogy a gázvezetékek, gázkészülékek üzemeltetése bizonyos veszélyeket...
Raktár

Raktár

Raktár, raktározás, logisztika, irodák. Raktározási technikák, raktározási, logisztikai ismeretek, raktár rendszerek. Kiadó, bérelhető raktárak, irodák. Minden ami raktározás, raktár üzemeltetés. Cégek a raktározás területéről.

Világítás, világítástechnika

Világítás, világítástechnika

Az oldal segítséget nyújt megtalálni a Magyarországon található mindennemű világítástechnikával foglalkozó weboldalakat, az autó világítástól a lakás és professzionális világításig. Kiemelt szerepet szeretnénk szánni az energiatakarékos világításoknak.

Fa anyagok, fa építészet

Fa anyagok, fa építészet

A faanyag.tlap.hu oldalon az építőiparban felhasznált fa alapanyagú építőanyagok találhatók. Kezdve az építési fa anyagtól (fagerenda, deszka, palló) egészen a kész gerendaházig találhatunk itt érdekes és hasznos weboldalakat.

Tetőfedő, kivitelezők

Tetőfedő, kivitelezők

Tetőfedő. A tetőfedő a ház koronáját, a tetőt tartja karban. Tevékenységei a bontás, javítás, karbantartás és a tetőfedés. A tető vagy tetőzet az épület, építmény belsejét védő réteg. A tető régebbi nyelvhasználatunk szerint haj, hajazat, héjazat, héjalás, fedél. Tulajdonképpen a legrégebbi és legfontosabb épületszerkezeti elem. A legkezdetlegesebb emberi hajlékok valójában csak tetőzetből álltak. Tetőfedő anyagok bemutatása, ismertetése. Az oldalon megtalálhatók még tetőfedő kivitelezők és kereskedések.

Szolgáltatók - szolgáltatások

Szolgáltatók - szolgáltatások

Kellene megfelelő szolgáltató de nem tudjuk hol keressük? Ezért készült el a szolgaltatok.tlap.hu oldalunk, hogy segítséget nyújtson azoknak, akik szolgáltatók szolgáltatásait keresik. Rendszerezi az élet különböző területein tevékenykedő szolgáltatók csoportját, mint pl.: építőipar, mezőgazdaság, fuvarozás, takarítás, ingatlan, őrző védő, reklám, kölcsönzés, rendezvény szolgáltatók. Ezen belül szerepel az oldalon burkoló, kertépítő, teherfuvarozó, taxisofőr, takarító, esküvői rendezvény szervező, fényképész, klíma szerelő és egyéb szolgáltató

Polisztirol - Hungarocell

Polisztirol - Hungarocell

A polisztirol (hungarocell) felhasználását mutatjuk be, melyet igen sokrétűen tudunk alkalmazni. Az ember nem is gondolná, mi mindenre jó ez az anyag. A polisztirol, más néven hungarocell nagyon közkedvelt építőanyag. Sok területen alkalmazzák pl.: csomagolóanyag, bútoripar, épületdíszítés és egyéb dekorációk. A polisztirol jellemzői: - könnyen mozgatható, szállítható - rugalmas - festhető - könnyű vele dolgozni - párás helyen is alkalmazható - környezetbarát, mert a polisztirol újrahasznosítható.

Hirdetés
Kőműves

Kőműves

A kőműves oldalon megtalál mindent, ami a kőműves mesterséggel, építőanyagokkal, kőműves szerszámokkal kapcsolatos. Budapesti és vidéki kőművesekkel ismerkedhet meg, veheti fel a kapcsolatot. Tudnivalókat, információkat, tanácsokat tartalmazó kőműves mesterek honlapjai között válogathat, megtudhatja, hol vásárolhatóak meg a kőműves mesterséghez szükséges építőanyagok, szerszámok, és ha szüksége van kőműves mesterre az oldalon található mesteremberek közül kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet. Kőműves, Kőművesek listája, kőműves szakma, anyagok bemutatása, kőműves, mester, kereskedés, építkezés

Szakember

Szakember

Kellene megfelelő szakember, de nem tudjuk hol keressük? Azért készült el a szakember.tlap.hu, hogy segítséget nyújtson azoknak, akik szakemberek segítségét keresik. A szakember.tlap.hu rendszerezi az élet különböző területein tevékenykedő szakemberek csoportját, mint pl.: jogi, egészségügyi, építőipari, fémipari, faipari, élelmiszer-ipari, mentális, szerelő, ruhaipari, szépségipari szakember. Ezen belül szerepel az oldalon orvos, ügyvéd, pszichológus, hentes, órás, cukrász, pék, ács, asztalos, kőműves, lakatos, cipész, kertépítő, fodrász, stb.

Hőszigetelés

Hőszigetelés

A hőszigetelés napjainkban egy gyakrabban emlegetett szó. Az emelkedő energia árak, és a környezettudatos gondolkodás, és nem utolsó sorban a korszerű hőszigetelő rendszerek terjedésének köszönhetően középpontba került a hőszigetelés. A katalógusban megtalálja a hagyományos és modern hőszigetelési eljárásokkal foglalkozó oldalakat, a nyílászárók, a homlokzatok, az utólagos hőszigeteléssel foglalkozó webhelyeket. A katalógus fórumán fölteheti kérdéseit és a témával foglalkozó szakemberek megválaszolják. Kellemes böngészést.

Díszléc

Díszléc

Ez a gyűjtemény olyan cégeknek a gyűjteménye, amik hungarocellből vagy más néven polisztirolból készült díszléc gyártásával foglalkoznak. Legyen gyártó, forgalmazó, vagy kivitelező, itt mindent megtalál egy helyen. Egyéb polisztirolból készülő termékeket, szolgáltatásokat is bemutatunk az oldalon. 3D térbetűk, rozetták, ötletek, különböző díszítési megoldások.

Szakipar

Szakipar

Szeretném bemutatni és megismertetni a látogató közönséggel a magyar szakipart. Oldalam az építőipart, gépipart, nehézipart, könnyűipart, egyéb ipart foglalja magába, melynek az a célja, hogy rendszerezze a szakembereket, kivitelezőket, gyártókat, forgalmazókat termékeik, illetve földrajzi elhelyezkedéseik szerint. Ezáltal segítséget szeretnék nyújtani azoknak a személyeknek, akik ilyen jellegű termékeket, szakembereket, gyártókat, kivitelezőket keresnek és így az oldal által könnyebben rátalálnak a számukra legkedvezőbb lehetőségre.

Lakberendezés

Lakberendezés

Minden, ami lakberendezés. Lakberendezési tippek, ötletek, tanácsok, bútor, kiegészítők. Budapesti és vidéki lakberendezők. Bútorok, felszerelések, berendezések - itt megtalálja. Stílusok, hagyományok, formák, design - lakóterünk belső esztétikai és praktikus elrendezésére számtalan ötletet, tippet, hasznos tanácsot gyűjtöttem össze. Használja a keresőt és megtalálta!

Tüzép

Tüzép

Magyarország tüzépei az ország egész területéről. Cserép - Cement - Faanyag - Tégla - Szerszámok - Kölcsönzők Segítséget nyújt otthona felújításában, szépítésében! Minden ami építés! Magyarország tüzép telephelyei

Építő-mester

Építő-mester

Magyarországi építőmesterek - szakemberek gyűjtőlapja. Építkezik? Felújít? Itt jó helyen jár! Oldalamon megtalálja az alábbi építőmestereket: ács, bádogos, burkoló, épületasztalos, festő - mázoló- tapétázó, kőfaragó, kőműves, lakatos, szigetelő, villanyszerelő, víz-gáz -fűtésszerelő

Tuti menü